Sayfalar

7 Oca 2018

Lady Şuanaraya Ocak 2018 Mesajı

 Lady Şuanaraya Ocak 2018 Mesajı 

Sevgili Dostlar Merhaba 

Ben Işık bilgelik katından Lady Şuanaraya 

Sizlerle bu zamana kadar direkt iletişimim olmasa bile bana ait parçalarla her biriniz bağlantıya geçiyorsunuz. İsmimdeki hecelerden biri mutlaka hayatınızla kesişti. Şu an sizinle direkt temas kurmamın sebebi bu mesajı ilettiğim kardeşinizin, siz kardeşleri için endişesi.

Sebebini zihnen bilmese de sizin bu zaman diliminizde artık dünyada sizi oyalayan senaryolardan özgürleşmenizi istemesi. %90'nız kendi ruhsal tekamülünüz için olmanız gereken yolda değilsiniz. Bu yolu size hatırlatmak için sizlere bilinç düzeyinde ulaşmaya çalışması yanında dünyada yaşayan her bir canlı için enerjisel boyutta yeni ışık yaratımı için ışık varlıklardan rehberlik ve yardım talep ediyor. Dünya planı için dünyanın zaman döngü diliminde 24 saat sürekli çalışan ruhsal görevli grubun içinde. Bizlerden sizler için çok fazla isteği var. Kendi yaşadığı sarsıntıları yaşamamanız için üst boyut varlıklarla sürekli bir pazarlık halinde. Sizlerin dengeli yükselişi için siz her ışık senaryosunu değiştirdiğinizde ruhsal planınız ve evrensel planda yeni senaryolar sunuyor. Artık bize sunabileceği çok fazla senaryo kalmadı. Her biriniz kendi seçiminizi yapıp sorumluluk almalı ve yaşam döngünüzü değiştirme yoluna gitmeniz gerekiyor. Dünya artık sizin bildiğiniz oyun senaryosunun içinde değil. Kullandığınız oyun araçları dünyanın titreşimine hizmet etmiyor. Öncelik dünyanın yükselişi, sizlere yani insanlara çok fazla tolerans sağlandı. Ancak bir çoğunuz bunu elinin tersiyle ittiniz. Kendinizce yarattığınız sahte gerçekliğe tutunuyorsunuz. Bu gerçeklikleriniz ne bedeninize ne de ruhunuza hizmet etmiyor. 

Bu zamana kadar dünyada insan bedeninde yaşayan bir çok koruyucunuz ve Haminiz sizlerin hiç farkında olmadığı üst boyutta kendi yaşamlarını hiçe sayarak sizler için çalışmalar sürdürdüler. Artık bu çalışmayı hak edene ilahi olan yardımlar sunulacak. Hak etmeyenlere verilmiş haklar geri alınacak. Sizlerin hukuk sistemi evrensel hukukun bir çok boşluğa sahip bir kopyası. Evrensel yasalar Yaratıcı'nın kendisi gibi tam ve mükemmeldir. Dünya yaptığınız oyunlarla Evrensel yasaları delemezsiniz. Sadece her birinize verilmiş olan eşit muafiyetinizi kullanmanıza izin verilir. 

Sizler için yapılanları bilip hala eski gerçekliğinde yaşamayı tercih edenler dünyanın alt boyut frekans alanında yani düşük duygu ve düşünce frekansların bulunduğu sizlerin mutsuzluk alanı diye tanımladığı frekans alanında yaşamlarını devam edebilecekler. Artık ürettiğiniz duygu, düşünce ve davranışların anlık yansımasının olacağı yaşam döngüsüne girdiniz. 

Işığın bilgeliğini hak eden tüm varoluşa sunmakla görevli bir varlığım. Bilgelik sevginizle bir olsun. 

07.01.2018 

Mesajı İleten: Yasemin Derya Metin 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder