Sayfalar

30 Eyl 2021

Kundalini Reiki ile Para Çalışması

 Kundalini Reiki ile Para Çalışması

Dünyada bedenlenme sebeplerimizden biri de maddeyi deneyimlemek. Madde deneyimi içinde bulunan para ile sağlıklı ve dengeli ilişki bir çok insan tarafından olağan akış hali içinde deneyimlenemeyebiliyor. Biz nasıl tekamül ediyorsak aslında para da tekamül ediyor. Biz kendi seçimlerimizle tekamülümüzü gerçekleştirirken; para tekamül edebilmek için insana ihtiyaç duyuyor. Biz maddeye sahip olmak için paraya ihtiyaç duyarken; para da tekamül etmek için insana ihtiyaç duyuyor. Haydi bu yazı ile hem ilişkimizi hem de birbirimize tekamül alanımızı Kundalini Reiki enerjisi ile şifalandıralım.

Kundalini Reiki ile Para Çalışması

Kundalini Reiki ile Para Çalışması

Dünyada bedenlenme sebeplerimizden biri de maddeyi deneyimlemek. Madde deneyimi içinde bulunan para ile sağlıklı ve dengeli ilişki bir çok insan tarafından olağan akış hali içinde deneyimlenemeyebiliyor.

25 Eyl 2021

Şikâyet Farkındalığı

Şikâyet Farkındalığı 

Var olmuş her yaratılmışın olmasının bir nedeni var. İnsan ve diğer tüm yaratılmışlar bu nedeni bilmiyor. Nedenlerin hepsini Yaratıcı biliyor. İnsan olarak biz şikâyet ederek; aslında Yaratıcı’ya “ben senin yarattığından ve kurduğun sistemden hoşnut değilim” bilgisini farkında olmadan iletiyoruz. Yazının buradan sonraki kısmı Allah’ı sevdiğini hissedenler ya da ifade edenler için olacak. Yaratıcı sevgisini ya da AŞKını henüz deneyimlemeyi seçmeyenleri şu an yazacaklarım ilgilendirmediği için okumamayı tercih edebilirsiniz. 

16 Eyl 2021

Atomik Arındırma

Atomik Arındırma

İlk olarak bu yazıda kullanacağım kavramların neler olduğunu Vikipedia’daki bilgilerle kısaca hatırlayalım. Sonra da enerjisel arınmalarımızı yapalım. 

8 Eyl 2021

AŞK Boyutundan Gelenler

 AŞK Boyutundan Gelenler 

1950 yılı ve sonrasında dünya planında Kaos boyutunun en üst boyutu 13. boyut olan ışık boyutundan daha fazla ruh insan olarak bedenlenmeye başladı. İnsanlığın toplu frekansındaki yükselişe göre ışık boyutundan gelen ruhlara izin verilebiliyordu.