Sayfalar

4 Eyl 2016

Cennet Boyutu Frekans Taşıyıcıları Mesajı

 


Cennet Boyutu Frekans Taşıyıcıları Mesajı

Biz Cennet Boyutu Frekans Taşıyıcılarıyız. 

Işık alemlerden madde alemlere indik.

Cennet boyut frekans alanıdır. Üst ALA alemlere geçiş Cennet Boyutundan sonra yükselişte gerçekleşir.

Cennet boyutu insansı varlıkların ruhunun bulunduğu alem değildir. Cennet boyutu gezegenlerin madde formunda varlığını sürdürdüğü maddi alemdir. Bu boyutta hala madde beden varlığını sürdürür.

Dünya gezegeninin yükseliş boyutları ile ilgili çeşitli bilgiler sizlere aktarılmaktadır. Mesajların özü yükseliştir. Boyutsal bilgi karmaşasının nedeni insan zihninin kusurlu beyin formudur. Evrensel lisan dünya lisanından her zaman farklı iletime sahiptir. Bilgiler sizlere paket halinde sunulur. Bu bilgi zihin süzgecinizden geçer orada ayrıştırılır ve impulslarla iletim gerçekleşir. Enerji dili kriptolanarak dilinizdeki sözcüklere dönüşür. Boyut bilgisi iletimi yapacağımız için araya ön açıklama yapma gereği doğmuştur.

Dünyanız şu an 5. Boyut frekans bandı içerisinde hala yalpalanmaktadır. Bu yalpalamayı insanlar göksel yardımları almadan dengeleyecek konumda değillerdir. 12 milyar varlığın enerjisi 1.2 milyon varlık tarafından gerçekleştirilmesi olası değildir. İnsan demeyip varlık deme sebebimiz insanlar, diğer canlılar ve diğer boyut ziyaretçileri kapsamaktadır. Işık varlıkları ve üst boyut madde varlıkları dünyanıza yalpalamayı dengelemesi için yardımlarını sizlere akıtmaktadır. Evrensel var oluş kuralları gereği dünya temizlenme ve ayrışma zaman dilimine dahil olmuştur. Bizler cennet frekansına yaklaştırmak için dünyanın arınmasına destek olmak için bu boyuta indik.

Dünya 7. Boyut frekans bandına girdikten sonra cennet boyutuna geçecektir.

Bu zaman diliminde bireysel olarak varlıkların ve dünyanın frekansını dengelemek için arınma için sizlere rehberlik edilecektir. Rehberliğimiz bilinçli zihninize ancak kanal mesajı ile şu aşamada gerçekleşecektir. Rüya boyutunda ihtiyacı olanlarla çalışmalarımız gerçekleşecektir. Bu çalışmalar sizlerin ruhlarının planı ve evrensel plan uyumu çerçevesinde yapılacaktır.

Zihninizin arzusu dışında gerçekleştiğini düşüneceğiniz geleceğinizle ilgili ön bilgilendirme için bu mesaj sizlere iletilmiştir.

Mesajı İleten: Yasemin Derya Metin

04.09.2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder