Sayfalar

31 Ağu 2021

Kara Şeytanın Varlığından Özgürleşmek

Kara Şeytanın Varlığından Özgürleşmek 

Bu yazıyı kara şeytanın fiziksel ya da ruhsal DNA ve gen alanında parça, enerji alanı, titreşimi, frekansı, beni, benliği, vehçesi, veçhesi, bilinci olan insanların özgürleşebilmesi için yazıyorum. Bu kavramların ne ifade ettiğini sorguluyorsanız, bazılarının bulunduğu yazıyı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. 

28 Ağu 2021

Huzur

Huzur

Bu yazıyı daha önce bende açığa çıkmış bilgilere göre yazacağım. Eğer yazacaklarım sizin kalbinizde bir anlam bulursa sizin yolunuza da hizmet ediyordur; anlam bulmazsa sizin yolunuza hizmet etmiyordur.

25 Ağu 2021

Işık Bilgeleri Mesajı

Işık Bilgeleri Mesajı

Her birinizi ışıkla selamlıyoruz,

İnsanlığa çok uzun yıllardan beri hizmet ediyoruz. Bu hizmetimiz genelde bilinç seviyesinde olan bir hizmet olmuyor. Bu mesajımızla sizlere bilinç seviyesinde hizmet ediyoruz. Ne oldu da bu hizmetimiz değişti? Bu mesajda bu konuda on bilgi vereceğiz sizlere.

22 Ağu 2021

Başmelek Mika’nın 2021 Sonbahar Ekinoks Mesajı

Başmelek Mika’nın 2021 Sonbahar Ekinoks Mesajı

Sevgili Dostlar,

Her birinizi ışığın gücü ile selamlıyorum.

Sonbahar ekinoksu ile birlikte düalitenin yeni programına dahil oluyorsunuz. Bu süreç, bu zamana kadar tabi olduğunuz yasaların değişmeye başlayacağı bir

21 Ağu 2021

Kendi Gölgemizle İlişkimiz

Kendi Gölgemizle İlişkimiz

Ortamda doğal ya da yapay bir ışık kaynağı olduğunda ışık kaynağının tersi yönde ismine gölge dediğimiz bir forma sahibiz. Bu kavramın aynısına her parçamızda sahibiz. Ruhun gölgesi, zihnin gölgesi, bedeninin gölgesi