Sayfalar

22 Ağu 2021

Başmelek Mika’nın 2021 Sonbahar Ekinoks Mesajı

Başmelek Mika’nın 2021 Sonbahar Ekinoks Mesajı

Sevgili Dostlar,

Her birinizi ışığın gücü ile selamlıyorum.

Sonbahar ekinoksu ile birlikte düalitenin yeni programına dahil oluyorsunuz. Bu süreç, bu zamana kadar tabi olduğunuz yasaların değişmeye başlayacağı bir

süreç. Bir çoğunuz geçmiş yaşamlarınızdan itibaren önceki yasanın bilincinde ve bilgisinde yolculuk yaptınız. Artık yasalar sizlerin seçimleri ile değişken paradigmaları beraberinde getiriyor. Sabit hale alışkın olanlar için bu deneyim alanı zorlayıcı olarak algılansa da aslında sizler için daha geliştirici bir alan dönemine giriş yaptınız. Bu geliştirici süreç sizlerin dönüşümünü de hızlandıracaktır. Zamanla dans etmeyi öğrendiğinizde yeni yasalarla ilerlemek sizin için çok daha eğlenceli olacak.

Sorumluluklarınızın bilincinde varoluşsal neşe ile yolculuğa başlama zamanı geldi. Ne kadar çok hayatınız da neşeyi var ederseniz dönüşüm yolculuğunuz sizin için kolaylaştırıcı olur. Enerji boyutunun bu kadar hızlı olma sebeplerinin biri o boyutu deneyimleyen varlıkların neşe ile daha çok temas etmesinden ve bilginin özündeki neşeyi kutsamasından kaynaklanıyor. 

Sizlere neşeyi yaşamınızda uyarlamanızla ilgili olarak talep ederseniz rehberlik edebilirim. Yaşamınız içinde zorlandığınızda ya da dilediğiniz zaman “Başmelek Mika şu an bana evrensel neşeyi yaşamıma uyarlamamda yardım et.” çağrısını yaptığınızda bulunduğunuz deneyim alanındaki neşeyi daha kolay fark edebilmeniz için size fırsatlar sunabilirim. Neşeyi en çok dahil etmeniz gereken alan ruhsal yolculuğunuz olmalı. Ruhsal olgunlaşmanızı neşe ile gerçekleştirmeye başladığınızda bu bilgeliğin ışığı tüm evrene yayılmaya başlar. Evrene akan kendi bilgelik ışığınız AŞKla buluşur ve yeniden size döner. Bu döngü yaşamın ana enerjisel büyümesidir.

Bu bilgileri artık bilinç düzeyinizde hatırlama zamanındasınız. Bilinç düzeyinde hatırlama sizin kendi kendinize izin vermenize neden olur. Kendinize izin verdiğinizde yaşamınız önündeki bütün insanlar yolunuzdan çekilmeye başlarlar. Bunun nedeni de artık durma zamanınızın bitmiş olmasından kaynaklanır. Varoluşun akışı ile uyumlanın.

Mesajı okuduktan sonra kendinize biraz zaman ayırın. Gözlerinizi kapatın ve size yolculuk yaptırmama izin verin. Enerjin dalgalarının içinden birlikte keyifle geçelim; yaşamınızda ortaya çıkmış olan safsızlıkların bu enerji dalgası ile arınmasına izin verin. Akış tamamlandıktan sonra yaşamınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

22.08.2021

Mesajı Aktaran: Yasemin Derya Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder