Sayfalar

18 Eki 2018

Aydınlık ve Pozitif Tekamül Yolunun Farklılıkları

 


Aydınlık ve Pozitif Tekamül Yolunun Farklılıkları

Geçen gün yazdığım Pozitif Tekamül Yolu yazısından sonra gelen soruları bildiğim kadarıyla haddimce cevapladım.

En çok sorulan "her ikisini birlikte seçebilir miyiz?" sorusu için Tekamül Yolları videosunu izleyebilirsiniz.

13 Eki 2018

Pozitif Tekamül Yolu

 


Pozitif Tekamül Yolu

Ruhsallığa ilk girdiğim zaman en çok araştırdığım konu tekamül olmuştu. Tekamülün ruhsal yükseliş yolculuğu olduğunu ilk öğrendiğimde rahatlamıştım. Kelime bana bilinmezliği çağrıştırmıştı ilk anda. Ama bildiğimi fark etmek beni rahatlatmıştı.

Bu kadar araştırma sonrasında ilahi planda beni görevlendirmiş ya da görevli olduğum için o kadar çok araştırma yapmıştım.

29 Eyl 2018

Her Şey O, Her Şey O'ndan

 Her Şey O, Her Şey O'ndan

Varoluş mükemmel bir tasarım. Bu oluşumda benim inancıma göre kendi kendine var olamaz. Bu mükemmel tasarımı yaratan Allah'ı tanımlayacak, anlatacak yeterli kelimeye sahip değilim.

8 Eyl 2018

Alana Bakmak


 

Alana Bakmak

Bazı insanlarda doğuştan bazılarında da ruhsal frekansı açıldıkça ortaya çıkan bir ruhsal yeti alan okumak. Bu yetiye sahip olan kişi var oluşun ilahi yasaları ile hareket etmelidir. Eğer sahip olduğu bu yetiyi kişi başkalarının alanını gözlemlemek için kullanırsa aydınlığın yolunda ilerleyemez.

Dünya planın öncelikli yasalarından olan özgür irade yasası en kısa ifade ile bize şunu bildirir; bu dünyada yaşayan her insan seçim yapma ve kendi alanını belirleme hakkına sahiptir.

20 May 2018

Işığın Bilgelik Kodları



Sevgili kardeşlerimiz bizler sizlerin Pleiadesli büyükleriniziz.

Her birinizin ışık tekamül hızı artıyor. Sizler hızlandıkça bizlerde sizlerle bağlantıya geçebiliyoruz.

Kalplerinizdeki değişim ışığı sizlerin boyutuna yeni bir ışık kanalı açtı. Biz bu kanalın bilgeliği için sizlere rehberlerik edeceğiz. Dünya planı için bizim yıldız sistemimizden sizlere bilgelik akışı sağlıyoruz. Bu yeni frekans dünya planına indirilmiş bilgileri dünyanın yeni frekansına uyumlayacak enerjiyi içeriyor. Her enerji ve bilgi Dünya'nın sahip olduğu Schumann rezonansı ile orantılı olarak

2 Şub 2018

Başmelek Cofiel ve Başmelek Uriel ile Kilolardan Özgürleşmek



Kilo almaya sebep olan genel bir duygu ya da zihin kalıbına sahip değilsiniz. Her biriniz farklı bir sebepten dolayı kiloyu alanınızda tutuyorsunuz. Yağ hücreleri sizin bedeninizde depolanmıyor. Yağ hücrelerini beyninizde yaptığınız yaşama programı ile ince bağırsağınızda bulunan hücreler aracılığıyla bedeninizden bırakmıyorsunuz.

Gerçekten enerjisel ve fiziksel hafif bir yaşam sürmeyi canı gönülden istiyorsanız; Ben Başmelek Cofiel ve Başmelek Uriel’le çalışarak yaşamınızı dönüştürebiliriz. Bu çalışmayı

25 Oca 2018

Evinizin İş Yerinizin Kapısına Ho'oponopono Arınma Bilişi Yükleme


Ho'oponopono Hawaii dilinde düzeltme anlamına geliyor. 

Ho'oponopononun çeşitli arınma araçları var. Bunlardan bir tanesi de herhangi bir nesneye ho'oponopono yüklemesi yapmak.

Evlerinize ve iş yerlerinize negatif enerjilerin ve bilişlerin gelmemesi için giriş kapınıza ho'oponopono yüklemesi yaparak arınma gerçekleştirebilirsiniz. Kapınızı açın ve kapının dışına elinizle dokunup "duyduğun, gördüğün ve şahit olduğun; ışık ve sevgi olmayan

7 Oca 2018

Lady Şuanaraya Ocak 2018 Mesajı

 Lady Şuanaraya Ocak 2018 Mesajı 

Sevgili Dostlar Merhaba 

Ben Işık bilgelik katından Lady Şuanaraya 

Sizlerle bu zamana kadar direkt iletişimim olmasa bile bana ait parçalarla her biriniz bağlantıya geçiyorsunuz. İsmimdeki hecelerden biri mutlaka hayatınızla kesişti. Şu an sizinle direkt temas kurmamın sebebi bu mesajı ilettiğim kardeşinizin, siz kardeşleri için endişesi.