Sayfalar

3 May 2019

Evlilikteki Temel Şifa Alanı


Dün gece kendimce erken olan bir saatte uyuyacağımı düşünüp yatağıma girdim. Ama tatam ruhsal rehberimin bana bir armağanı varmış, biz çalışma yapacakmışız.

Çalışma konumuz evlilikti. Sevgili rehberim bize evlilikle ilgili aktaracaklarını aktarsın.

"Sizler sadece insanların bilinç ve forma sahip olduğunu düşünseniz de aslında dünyada olan her sistem yaşayan tıpkı sizin gibi tekamül eden bilinç formu. Bu bilinçlerden seninle evliliği şifalandıracağız.


2 May 2019

Egonun Pasif Alanlarını Şifalandırmak



Ego bizim bu dünyada yaşam sürmemiz için gerekli parçamız. Ego kişiliğimizin gelişmesi için öğrenme için çeşitli araçları yaşamında bulunduruyor. O araçların bir çoğundan özgürleşip önce birey sonra da olgun insan haline dönüşme zamanlarındayız.

Yengeç burcunun dezavantajını ben yaşamımda avantaja dönüştürebildim. Bunun mümkün olduğunu bildiğim için sizlere de bu konuda yol göstermek istiyorum.

30 yaşıma kadar yengeç burcunun; alıngan, kırılgan, küsen, melankolik durumlarının

1 May 2019

Başmelek Ariel'in Mayıs 2019 Mesajı


Sevgili Kardeşlerim Merhaba,

Tüm melekler sizleri kutluyor, kendiniz için kendinize muhteşem armağanlar veriyorsunuz.
Sizin lineer zamanınızda bulunan her ay size yeni bir enerji paketi getiriyor. Bu ayın size enerji paketi yaşamın akış döngüsüne kendini uyumla!

Bu ay akışta olmanızı engelleyen sahip olduğunuz hala arındıramadığınız engelleri göreceğiniz bir ay olacak. Sizlerin en büyük yanılgınız daha önce çalıştığınız bir konu