Sayfalar

3 May 2019

Evlilikteki Temel Şifa Alanı


Dün gece kendimce erken olan bir saatte uyuyacağımı düşünüp yatağıma girdim. Ama tatam ruhsal rehberimin bana bir armağanı varmış, biz çalışma yapacakmışız.

Çalışma konumuz evlilikti. Sevgili rehberim bize evlilikle ilgili aktaracaklarını aktarsın.

"Sizler sadece insanların bilinç ve forma sahip olduğunu düşünseniz de aslında dünyada olan her sistem yaşayan tıpkı sizin gibi tekamül eden bilinç formu. Bu bilinçlerden seninle evliliği şifalandıracağız.


Dünyada insanlar tekamül ettikleri gibi aslında evlilikte tekamül ediyor. Eski enerjideki insanların kendi içlerinde var ettikleri evlilik, evliliğin tekamülü ile uyumsuz bir halde. Evlilik kurumu da sizin gibi kendini yeni enerjiye uyumlamaya çalışıyor. İnsan dünyada tekamül eden en şanslı form. O özgür iradesi ile seçim yapabiliyor. Evliliğin dönüşümü ise tüm insanların düşünce, duygu ve hislerini alanında topluyor. Evliliğin alanındaki negatif olan her şey onu sıkıştırıyor. Evlilik sıkışmaya başlayınca bedenli insanların dişilerini sıkıştırıyor. Bu sıkıştırmanın temeli aslında insanın kendini değiştirmesi ile evliliğin de kendiliğinden değişimini gerçekleştirmek için oluyor.

Evliliğin dönüşümünün neden kadına bağlı olduğuna gelince; evlilik dişil enerjide olan bir form. Bu olgu içindeki kendi ile eş frekansla ancak rezonansa geçtiği için dişinin enerjisi o evliliğin enerjisindeki belirleyici titreşim ya da frekans oluyor.

Evlilik içindeki erilin kendi annesinden aldığı titreşimde bu sistemin içine evrensel hiyerarşi gereği dahil olmak zorunda. Erilin alanında evlilikle rezonansa girecek dişil enerji de kendi annesinin enerjisidir. Burada anneden kasıt sadece biyolojik anne olabileceği gibi aile içinde annelik rolünde olan tüm dişilerin enerjileri de olabilir.

Seninle yapacağımız çalışmada senin yaşadığın, şahit olduğun ve şu an kolektif bilinçte öncelikli dönüşmesi gereken başkalarına ait her şey aktif hale gelecek."

Bu konuşmanın hepsi monolog olarak gerçekleşmedi, fazla karmaşa olmaması için monolog haline getirdim. Çalışmaya ilk başladığımız andan itibaren zihnim kesinlikle evlilik karşıtı bir forma bürünüp her şeye itiraz etti. Çözüm bulamıyoruz. Bir çok direnç alanda aktif olduğu için dirençlerin ortaya çıkması elbette olması gereken hal. Ancak çok ama çok yorucu bir gece oldu. Çalışma rüyada da devam etti. Sabah kalktığımda üzerimden kamyon geçmiş gibiydi. Kendi alanımda kalanları temizledikten sonra güne başlayabildim.

Astrolojik açıdan 30 Nisan'da başlayan Satürn retrosunun beni hangi alanda etkilediğini bu sabah dinleme fırsatım oldu. Dinleyince şaşırdım mı? Tabi ki hayır. Dün bir bugün iki hemen işleme başlanmıştı. Aile ve ilişkiler alanınından gelen benim ya da ailemin yaptığı karmik alanları şifalandırmam gerekiyormuş. Benim ailem insanlık olsa gerek. Gece şahane bir çalışma yaptık.

Şifala Alanı


Bu yazıyı okuyan sizlere düşenler neler peki?

Çözüme başlamadan önce birkaç konuya doğru açıdan bakalım. 

Bizden önceki nesilin bir çok bireyi evrensel bilincin farkında değildi. Onlar kendi bildikleri en iyi şekilde evlilikleri içinde bulundular ve çocuklarını yetiştirdiler. Burada kendinizi, annenizi ya da diğer aile büyüklerini suçlamadan, etiketlemeden, yargılamadan, pişmanlık hissine girmeden sadece şifalandırmaya odaklanmalıyız.

Annenizi, ailenizdeki kadınları, eşinizin annesini ve onun ailesindeki kadınları çok seviyor olabilirsiniz ve aşırı koruma güdüsüyle onların yaptığı ve evliliği sıkıştıran alanları görmeyi reddedebilirsiniz. Burada sizin için ve ailenizdeki tüm kadınlar için yapmanız gereken en iyi şey olanı kabullenmek olacaktır. Yukarıda belirttiğim gibi bir suçlu ya da masum aramıyoruz. Sadece kendimizi ve ailemizdeki evlilik olgusundan etkilenmiş herkesi özgürleştirmek için bu çalışmayı gerçekleştiriyoruz.

Evliyseniz ve evliliğinizde sorununuz varsa; evlenmek istiyor ancak evlenemiyorsanız; evlenmek istemiyor ancak bir ilişkiniz olmasını istemenize rağmen ilişkiniz olamıyorsa annenizden başlayarak sizi büyütmüş bütün anne görevinde olmuş tüm kadınlarla ilişkinizi şifalandırın.

Bu zamana kadar ilişki yaşadığınız platonik de olsa tüm partnerlerinizin annesi ve bildiğiniz onun hayatındaki anne rolündeki kişilere olan bakış açılarınızı, düşüncelerinizi, duygularınızı ve hislerinizi şifalandırın.

Çalışmaları karışıklık olmasın ve herkes yapabilsin diye Ho'opononopono yöntemi ile yazacağım.

Ho'oponopono ile Evlilik Şifası

Yazdığım arınma cümlelerini arınma tamamen gerçekleşinceye kadar söylemeye devam edin lütfen. İki kere yapıp mucize beklemeyin. Tüm insanlık tarihinden gelen ve çok katmanlı bir yapıyı şifalandırıyoruz.
  • "Bilerek ya da bilmeyerek evliliğin enerjisel düzeyde sıkışmasına neden olan benden kaynaklı tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar  sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, İndigo."
  • "Annemle yaşadığım ve sevgi olmayan tüm anların ortaya çıkmasına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar  sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, İndigo."
  • "Kendi ailemdeki kadınlarla yaşadığım ve sevgi olmayan tüm anların ortaya çıkmasına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar  sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, İndigo."
  • "Bu zamana kadar uzun ya da kısa süreli ilişki yaşadığım partnerlerimin annesine bilerek ya da bilmeyerek yönlendirdiğim sevgi olmayan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar  sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, İndigo."
  • "Bu zamana kadar uzun ya da kısa süreli ilişki yaşadığım partnerlerimin anneleri ile yaşadığım ve sevgi olmayan tüm anların ortaya çıkmasına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar  sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, İndigo."
  • "Bu zamana kadar uzun ya da kısa süreli ilişki yaşadığım partnerlerimin ailesindeki kadınlara bilerek ya da bilmeyerek yönlendirdiğim sevgi olmayan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar  sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, İndigo."
  • "Bu zamana kadar uzun ya da kısa süreli ilişki yaşadığım partnerlerimin ailesindeki kadınlarla yaşadığım ve sevgi olmayan tüm anların ortaya çıkmasına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar  sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, İndigo."
  • Kalp şeklindeki takı ya da herhangi bir nesneye ho'oponopono arınma bilişi yükleme:  Nesneyi elinize alın kalp hizanıza getirin ve ona "bilerek ya da bilmeyerek benden ve atalarımdan ortaya çıkmış evliliğin şu an enerji düzleminde sıkışmasına neden olan her şey sıfır noktasına erişinceye kadar an be an arınma devam etsin. Her ne zaman özür dilerim, beni affet, teşekkür ederim, seni seviyorum, aloha ve indigo kelimelerini kullanırsam da bu sözler bu arınma alanına da dahil olsun. Özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim, seni seviyorum, aloha, indigo" Bu niyeti tamamladıktan sonra gözlerinizi kapatın ve içinizden kalbiniz tamam diyene kadar zür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim, seni seviyorum, aloha, indigo" sözlerini söyleyin.
Bu çalışmayı da yapacağınız düşündüğünüz insanlara iletin. Ne kadar çok insan yaparsa kolektif o kadar hızlı temizlenir.

Her anınız AŞK olsun...

03.05.2019
Spiritüel Rehber Yasemin Derya Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder