Sayfalar

2 May 2019

Egonun Pasif Alanlarını Şifalandırmak



Ego bizim bu dünyada yaşam sürmemiz için gerekli parçamız. Ego kişiliğimizin gelişmesi için öğrenme için çeşitli araçları yaşamında bulunduruyor. O araçların bir çoğundan özgürleşip önce birey sonra da olgun insan haline dönüşme zamanlarındayız.

Yengeç burcunun dezavantajını ben yaşamımda avantaja dönüştürebildim. Bunun mümkün olduğunu bildiğim için sizlere de bu konuda yol göstermek istiyorum.

30 yaşıma kadar yengeç burcunun; alıngan, kırılgan, küsen, melankolik durumlarının
hepsini çok derin yaşadım. Dipte yaşamak istemediğimi yaşamın içinde mutlu yaşamak istediğim için kişisel gelişim eğitimlerine yöneldim. İçimdeki mutluluğa adım adım yaklaşabilmek için yukarıda yazdığım durumları yaşamımda temizlemeye başladım. Bu alanın ne kadar çok konfor alanı barındırdığını gördüm.

Çalışmalarıma katılanların bir kısmı kendini ifade ederken bir kısmı kendini ifade etmeden ortak alanlarda bulunduklarını fark ettim. Bu zamana kadar kırılganların enerjisinden çekindiğim için bu yazıyı yazmayı erteledim. Artık ertelemelerin ortadan kalkması gerektiği bilişi ortaya çıktığı için yazının doğma zamanı geldi.

Kabullenemediğimiz kişilik özelliğimizi dönüştürmemiz kolay olmuyor. Yaşamımıza kolaylığı dahil etmek için kabullenmeyi öğrenmeliyiz.

Çalışma İçeriği

  1. "Sahip olduğum kişilik özelliklerini olduğu haliyle yüzde yüz kabullenmemi engelleyen tüm bilinçaltı çıkarlarımı iptal ediyorum. Buna bağlı her şeyi alanımdan kaynağa gönderiyorum. Açılan boşlukların ilahi gerçeklik bilişi ile dolmasını seçiyorum" bu niyeti yaptıktan sonra 7 derin nefes alıp verin.
  2. Kas testi ile tek tek alınganlık, kırılganlık, küskünlük haline sahip olup olmadığınızı tespit edin.
  3. Tespit ettiğiniz her davranış biçiminin sizdeki değerini tespit edin. 10 maksimum olacak şekilde. Bu tespiti yaparken "ilahi gerçeği bilmeyi kabul ediyorum. Benim sahip olduğum alınganlık değeri 10 üzerinden 5 mi?" sorusunu sorun tam doğru sayıyı bulana kadar sondaki rakamı değiştirerek sorun.
  4. Tespit ettiğiniz her bir konu için değeri bir yere yazın. Aşağıdaki çalışmaları değer sıfır oluncaya kadar yapın.
Alınganlık Davranışının Şifalandırılması
"Yaşamımda alınganlığı tutmama neden olan tüm bilinçaltı çıkarlarımı iptal ediyorum, buna bağlı her şeyi alanımdan kaynağa gönderiyorum. Açılan boşlukların ilahi gerçeklikteki özdeğer bilişi ile dolmasını seçiyorum."

Kundalini Reiki: "Alınganlığın yaşam alanımdan tamamen arınması" Kundalini Reiki 1: Reiki / Kundalini Reiki 2: Kundalini Reiki / Kundalini Reiki 3: Pırlanta Reiki

Ho'oponopono: "Alınganlığın yaşam alanımdan tamamen arınmasını engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."

Kundalini Reiki: "Bu zamana kadar alındığım tüm insanlarla ilişkim" Kundalini Reiki 1: Reiki / Kundalini Reiki 2: Kundalini Reiki / Kundalini Reiki 3: Pırlanta Reiki

Ho'oponopono: "Bu zamana kadar alındığım tüm insanlarla ilişkimin sevgi boyutunda olmasını engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."

Kundalini Reiki: "Egomun yarattığı alınganlıkla ilgili her şeyin yaşam planımdan tamamen arınması" Kundalini Reiki 1: Reiki / Kundalini Reiki 2: Kundalini Reiki / Kundalini Reiki 3: Pırlanta Reiki

Ho'oponopono: "Egomun yarattığı alınganlıkla ilgili her şeyin yaşam planımdan tamamen arınmasını engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."
Kırılganlık Davranışının Şifalandırılması
"Yaşamımda kırılganlığı tutmama neden olan tüm bilinçaltı çıkarlarımı iptal ediyorum, buna bağlı her şeyi alanımdan kaynağa gönderiyorum. Açılan boşlukların ilahi gerçeklikteki özsevgi bilişi ile dolmasını seçiyorum."

Kundalini Reiki: "Kırılganlığın yaşam alanımdan tamamen arınması" Kundalini Reiki 1: Reiki / Kundalini Reiki 2: Kundalini Reiki / Kundalini Reiki 3: Pırlanta Reiki

Ho'oponopono: "Kırılganlığın yaşam alanımdan tamamen arınmasını engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."

Kundalini Reiki: "Bu zamana kadar kırıldığım tüm insanlarla ilişkim" Kundalini Reiki 1: Reiki / Kundalini Reiki 2: Kundalini Reiki / Kundalini Reiki 3: Pırlanta Reiki

Ho'oponopono: "Bu zamana kadar kırıldığım tüm insanlarla ilişkimin sevgi boyutunda olmasını engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."

Kundalini Reiki: "Egomun yarattığı kırılganlıkla ilgili her şeyin yaşam planımdan tamamen arınması" Kundalini Reiki 1: Reiki / Kundalini Reiki 2: Kundalini Reiki / Kundalini Reiki 3: Pırlanta Reiki

Ho'oponopono: "Egomun yarattığı kırılganlıkla ilgili her şeyin yaşam planımdan tamamen arınmasını engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."
Küskünlük Davranışının Şifalandırılması
"Yaşamımda küskünlüğü tutmama neden olan tüm bilinçaltı çıkarlarımı iptal ediyorum, buna bağlı her şeyi alanımdan kaynağa gönderiyorum. Açılan boşlukların ilahi gerçeklikteki özsaygı bilişi ile dolmasını seçiyorum."

Kundalini Reiki: "Küskünlüğün yaşam alanımdan tamamen arınması" Kundalini Reiki 1: Reiki / Kundalini Reiki 2: Kundalini Reiki / Kundalini Reiki 3: Pırlanta Reiki

Ho'oponopono: "Küskünlüğün yaşam alanımdan tamamen arınmasını engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."

Kundalini Reiki: "Bu zamana kadar küstüğüm tüm insanlarla ilişkim" Kundalini Reiki 1: Reiki / Kundalini Reiki 2: Kundalini Reiki / Kundalini Reiki 3: Pırlanta Reiki

Ho'oponopono: "Bu zamana kadar küstüğüm tüm insanlarla ilişkimin sevgi boyutunda olmasını engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."

Kundalini Reiki: "Egomun yarattığı küskünlükle ilgili her şeyin yaşam planımdan tamamen arınması" Kundalini Reiki 1: Reiki / Kundalini Reiki 2: Kundalini Reiki / Kundalini Reiki 3: Pırlanta Reiki

Ho'oponopono: "Egomun yarattığı küskünlükle ilgili her şeyin yaşam planımdan tamamen arınmasını engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."
Egonun Dengelenmesi
Kundalini Reiki: "Birey olmamı engelleyen bana ait ya da başkalarına ait alanımdaki her şeyin yeniden oluşmamak üzere yaşam planımdan sağlıklı, keyifli, konforlu ve neşeli bir şekilde tamamen arınması" Kundalini Reiki 1: Reiki / Kundalini Reiki 2: Kundalini Reiki / Kundalini Reiki 3: Pırlanta Reiki

Ho'oponopono: "Birey olmamı engelleyen bana ait ya da başkalarına ait alanımdaki her şeyin yeniden oluşmamak üzere yaşam planımdan sağlıklı, keyifli, konforlu ve neşeli bir şekilde tamamen arınmasını engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."

Kundalini Reiki: "Olgun insan olmamı engelleyen bana ait ya da başkalarına ait alanımdaki her şeyin yeniden oluşmamak üzere yaşam planımdan sağlıklı, keyifli, konforlu ve neşeli bir şekilde tamamen arınması" Kundalini Reiki 1: Reiki / Kundalini Reiki 2: Kundalini Reiki / Kundalini Reiki 3: Pırlanta Reiki

Ho'oponopono: "Olgun İnsan olmamı engelleyen bana ait ya da başkalarına ait alanımdaki her şeyin yeniden oluşmamak üzere yaşam planımdan sağlıklı, keyifli, konforlu ve neşeli bir şekilde tamamen arınmasını engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."

02.05.2019




Spiritüel Rehber Yasemin Derya Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder