Sayfalar

1 May 2019

Başmelek Ariel'in Mayıs 2019 Mesajı


Sevgili Kardeşlerim Merhaba,

Tüm melekler sizleri kutluyor, kendiniz için kendinize muhteşem armağanlar veriyorsunuz.
Sizin lineer zamanınızda bulunan her ay size yeni bir enerji paketi getiriyor. Bu ayın size enerji paketi yaşamın akış döngüsüne kendini uyumla!

Bu ay akışta olmanızı engelleyen sahip olduğunuz hala arındıramadığınız engelleri göreceğiniz bir ay olacak. Sizlerin en büyük yanılgınız daha önce çalıştığınız bir konu
yeniden karşınıza çıktığında daha önce yaptığınız çalışmaların işe yaramadığı hissiyatı. Oysa ki, her çalışmanızda bir alan mutlaka çözüyorsunuz. Bu çözümlemeleri bazen küçük küçük yapmanız sizin yaşam dengeniz için olması gereken dönüşüm şekli.

Yaşamlarınız alt üst olduğunda bu enerjiyi dengeye getirmeniz çok daha zorlu olacağı için arınmalarınızı kontrol altında tutuyoruz. Her yaptığınız çalışma sahip olduğunuz engeli biraz daha küçültüyor.

Bu ay dünyanın frekansı ile birlikte yaşam frekansınızı yükseltmeniz için benden yardım isteyebilirsiniz; "Başmelek Ariel lütfen yaşam frekansımı yükseltmek için bana yardım et" niyetini dile getirdiğinizde o an sıkıştığınız konular eğer yaşam frekansınızın düşük olması sebebiyle ortaya çıkıyorsa; o alanı şifalandırmış olacağım.

Günlük çalışmaktan en çok keyif aldığınız meleği ya da ruhsal varlığı yaşamınıza çağırmak sizin hayatınızı daha kolay yaşamanıza aracılık eder. İnsanlar gibi mekanların ve şehirlerinde enerjileri vardır. Her biriniz ruhsal olarak olmanız gereken şehirde yaşarsınız. Ancak eğer o şehrin enerjisi zorlayıcı bir enerji alanındaysa melekler ve ruhsal varlıklarla çalışmak size nefes aldırır.

Bu ay mekan ve şehir enerjisini daha yoğun hissedeceğiniz bir ay olacak. Zorlanmamak için evinizden çıkmadan önce benden yardım isteyebilirsiniz. "Başmelek Ariel bugün bulunduğum şehrin ve gideceğim mekanların enerjisi ile benim enerjimi sevgi boyutunda uyumla" niyetini yaptınızda sizler için sizin ruhsal planınızda karşılaşmamanız gereken düşük titreşimleri yaşam alanınızda uzaklaştırırım. Bu niyet eğer sizin yaşayacağınız olayın size bir ruhsal öğretisi varsa o öğretiyi daha yumuşak bir şekilde deneyimlemenize yardımcı olur.

Yaşam deneyimlerinizi ya da yaşam derslerinizi sizin için biz yerine getiremeyiz. Sizin kazanmanız gereken öğretilerde sadece sizin alanınızda olmaması gereken manipülatif enerjileri alanınızdan temizleyebiliriz. Eğer biri ile tartışmanın sizin ruhsal planınızda bir öğretisi varsa siz yine o insanla tartışırsınız. Meleklerle çalışmanız sizleri her an pozitif yaşam alanı içinde tutmaz. Kaos anınızda daha kolay dengeye gelmenize yardımcı olur.

Sizler sonsuzluk içinde sürekli hareket eden ruhlarsınız. Hareketinizi kısıtlamış olan her şey bu ay sizin yaşam alanınızdan arındırılacak. Bu arındırmanın gerçekleşmesi için sizin sorumluluklarınızı almanız gerekiyor.

Bu mesajı okurken ortaya çıkan nasıl sorusunun cevaplarını kalbinize bırakıyorum. Kalbinizi dinlediğinizde bunları ortaya çıkarabileceksiniz.

Sevgi yaşamınızı akışa uyumlar.

Sevginin yol göstericiliği ile sizleri selamlıyorum.

01.05.2019




Mesajı İleten: Yasemin Derya Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder