Sayfalar

16 Ağu 2019

Başmelek Azrail'le Arada Kalmış Ruhlara Şifa

Başmelek Azrail'le Arada Kalmış Ruhlara Şifa 

Dünyada vefat edip çeşitli sebeplerle geçmesi gereken boyuta geçemeyen ruhlar var. Ruh bedenden ayrıldıktan sonra belirli bir süre geçiş alanı açık kalıyor. Bu zaman diliminde ya sevdiklerinin aşırı sevgisi ya da ölüm sonrası korkuları sebebiyle dünyada sıkışıp kalabiliyorlar. Dünyanın frekansı yükseldikçe bu ruhların da dünyadan ayrılması gerekiyor.

Bir ruhsal bağlantıda bu ruhların meleklerden korktuğu ve bu korku ile Başmelek Azrail'in alanına gelmesini engelliyor. İnsanlar arada kalmış ruhlar için daha güvenilir oluyor.

Tanımadığınız herhangi bir ruh onunla ortak duygu ya da alışkanlık alanında olursanız sizin enerji alanınıza dahil olabilir. Alanınızda bu tarz bir etki olduğunu düşünüyorsanız bu çalışmayı yapabilirsiniz.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=NMSs8vvjB9I[/embed]

Özellikle tarihi mekanlarda yani eski enerji olan yerlerde ya da bazı evlerde de ruhlar sıkışıp kalabiliyor. Sezgisel olarak bunu hissederseniz ve eğer onların özgürleşmesine aracı olmak isterseniz ikinci videoyu o mekanda ya da alanda kısık sesle çalabilirsiniz. Ait olduğu boyuta geçmesi gereken ruhlara bu meditasyonla yol göstermiş olursunuz.

https://www.youtube.com/watch?v=Ek8qYwpqnI4&t=50s

Tanıdığınız ve çok sevdiğiniz bir yakınınızı çok seviyorsanız onun ışığa geçmesini de engellemiş olabilirsiniz. Eğer böyle bir durumunuz varsa o zaman bu çalışma hem sizi hem de vefat etmiş sevdiğinizi huzura taşıyacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=vae8fMV8rG8

Başmelek Azrail'le çalıştıkça kalbinizdeki sevgi artar ve yaşam ve yaşam ötesine dair ilahi gerçek biliş alanınızda aktif olur. Ruhun tekamülü için gerekli olan bu deneyimle barışık olduğunuzda inanç ve teslimiyet enerjinizde artar.

Yaşam ve yaşam ötesi var oluş gerçekliğimiz. Her ikisi de bizim için öğretisi olan bir alan.

16.08.2019

 
Bu sitedeki tüm içeriğin enerjisel alanı kişinin dünya ve doğa ile ilişkisindeki saygıya göre değişir. Kişi dünyaya karşı fiziksel ve enerjisel çevre sorumluluğunu aldığında enerji alanı hak edişince artar. Kişi dünyaya karşı umursamaz ve sömürü temelinde olursa enerji alanı hak edişince azalır.
_

Soundcloud Yasemin Derya Metin  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder