Sayfalar

11 Şub 2020

Farkındalık

 


Farkındalık

Farkındalık bana göre kendini geliştirmeye ya da dönüştürmeye başlamış insanların yaşamına dahil ettiği konu diye düşünüyordum. Farkındalık konusu ile ilgili çok yazılmış kaynak olmasına rağmen, hiçbir enerji içermeyen "evet", "öylede oldu", "izin veriyorum" yorumları sonrasında farkındalık konusunu ana başlık olarak hatırlatan bir yazı yazmam gerektiğini fark ettim 😊

Her birimizin zihni bir diğerinden farklı programa sahip. Bazı ortak programlarımız olsa da herkesin kendine özgü programı mutlaka var. İşte bu da zihinlerimizi özel kılıyor. 

Yaşamınızda dünyasal ya da ruhsal değişim ve dönüşüm istiyorsanız önce kendi zihninizin işleyişini fark edin. Zihninizin işleyişini bulmadan dönüşüm çalışmalarınızı verimli olarak yapamazsınız. Uzun süre yapar ve sonuca ulaşamazsınız.

Beyin Dalgaları ve Şifa

Zihninizin şifaya hangi beyin dalgası aralığında izin verdiğini fark etmeniz ilk adımınız olmalı. Genel çözülme alanınızı fark ettikten sonra da konu bazlı çalışmalarda eğer uzun süreden beri çalışıyor ve sonuç alamıyorsanız bu alandan kaynaklı olabilir.

Beyin dalgalarımız ve bu durumdaki zihin halimiz;

  • Beta (13-25 Hz) Gözler açık ve zihin aktif olduğu evre
  • Alfa (8-12 Hz) Uyanık, gözler kapalı ve gevşemiş halde olduğu evre
  • Teta (4-7 Hz) Uykuya geçerken uykunun ilk evresi
  • Delta (1-3 Hz) Uykunun derin evresi

Birileri ile konuştuğunuzda, bir şeyler okuduğunuzda, dinlediğinizde ya da izlediğinizde sizde çözülme oluyorsa siz beta halinde şifalanıyorsunuzdur.

Gözlerinizi kapatıp, meditasyon yaptığınızda sizde çözülme oluyorsa siz alfa halinde şifalanıyorsunuzdur. Meditasyonun çeşitli şekilleri mevcut. Benim sizlere yaptırdığım meditasyon rehberli meditasyon.

Gözlerinizi kapattığınız zaman hala zihniniz çok aktif ve meditasyona odaklanamıyorsanız; siz teta ya da delta seviyelerinde şifalanabilirsiniz. Gece yatarken meditasyon müziğini ya da rehberli herhangi bir meditasyonu şifaya niyet ederek açıp uyuduğunuzda şifalanmaya başlarsınız. 

Teta ve delta seviyesini tam olarak ayırt etmek zor olabilir.

Sadece beta seviyesinde şifalananlar olumlamaları okuyarak ya da onaylayarak hızlıca dönüşebilir. Onun dışındaki şifalanan kişilerin bunu sözle söylemesi enerjinin ve çözülmenin çalışmasını sağlamayacaktır.

Yaşam Farkındalığı

Şifalanma için beyin dalgalarınızı tespit ettikten sonra da yaşamınızı gözlemleyin ve sadece almanız gereken sorumluluğu alın. Sizin üstünüzdeki alanı şifa için Yaratıcı'ya teslim edin.

  • Neden - Sonuç İlişkisini Bilerek Şifalanma: Bazı konuların çözümlenmesi için yaşadıklarınızı ilk nedenini bilmeniz gerekir. İlk nedeni bilmeden çözüme ulaşamazsınız. Burada konuya "Seni görüyorum, seni biliyorum, seni fark ediyorum" diyerek onu kişiselleştirebilir ve size kendini görünür kılmasına izin verebilirsiniz.
  • Bilmeden Teslim Ederek Şifalanma: Bazı konular insan zihninin çözümleyemeceği karmaşıklık ve derinlik içerebilir. Bu durumlarda da şifa şu şekilde aktif edilebilir; "bu konu ile ilgili insan olarak sorumluluğumu yüzde yüz alıyorum. İnsan olarak benim üzerimdeki her şeyi hak ettiğim şekilde çözülmesi için Yaratıcı'ya teslim ediyorum." Sizin insan olarak yapmanız gereken bir çalışma varsa sezgileriniz güçlüyse algılarsınız; zihniniz aktifse de aklınızda beliren düşünceler olarak kendini şifalandırmak için belirgin olur.
  • Saf Niyet Sonucu Şifalanma: Yaşamınız içinde o konunun şifalanması için saf niyetle dua etmiş ve kalben Yaratıcıdan sürekli yardım talep etmişsinizdir. İlahi zaman geldiğinde bu konu kendiliğinden çözümlenir. Saf niyetin dünyasal bir ölçeği yok. Saf niyetimizin gerçekliğini ancak Yaratıcı bilir.

Bütün bu şifa için ortak eylem alanı; kişinin yaşamındaki her şeyin sorumluluğunun kendinde olduğunu bilmesidir. 

Meditasyonla şifalananlara da meditasyonum

11.02.2020

 
Bu sitedeki tüm içeriğin enerjisel alanı kişinin dünya ve doğa ile ilişkisindeki saygıya göre değişir. Kişi dünyaya karşı fiziksel ve enerjisel çevre sorumluluğunu aldığında enerji alanı hak edişince artar. Kişi dünyaya karşı umursamaz ve sömürü temelinde olursa enerji alanı hak edişince azalır.
_



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder