Sayfalar

28 Oca 2022

Cinsel Enerjinin Saflaştırılması Olumlaması

Cinsel Enerjinin Saflaştırılması Olumlaması 

Ön Bilgilendirme 

Cinsel enerjinin arınması ile ilgili meditasyon yapmayı kalben yapmayı istesem de henüz enerjisel olarak bu alan açılmadı. Kollektif bilinçteki cinselliğin saf olmayan programlarının kendini saflaştırmak isteyenleri daha fazla engellememesi için ortaya çıkan olumlama ile sizlerleyim. 

Daha önce aşağıdaki yazıları okumak ve çalışmaları yapmak alanınızı rahatlatacaktır. 

Olumlama 

Olumlama Hakkında Ön Bilgilendirme 

Cinsellik deneyimini dengesiz yaşayanların alanında daha saf bir program çalışacak. Bu da aşırı cinsel aktivitede bulunanların alanında bulunan dünyasal arzularınızın sizden alınmasına neden olabilir. Bu da cinselliği sizin için en uygun gerçeklikte deneyimlemenize vesile olur. Eğer bu konu ile ilgili zihinsel kaygılarınız varsa bu olumlamayı yapmayın. Özgür iradesi ile yapmayı tercih edenler bundan sonrasını okuyabilir.  Dilerseniz bu olumlamayı ses kaydı yapıp dinleyebilirsiniz. 

Kendi cinsel enerjimin yüzde yüz sorumluluğunu alıyorum. 

Bu zamana kadar alanıma dahil olmuş başka insanlara ya da kişilere ait cinsel enerjileri ait olanlara benim alanıma bir daha gelmemek üzere iade ediyorum. 

Benden bu zamana kadar başka alanlara dahil olmuş cinsel enerjimi bulunduğu yaşam formundan ya da enerji alanından alıyorum. Bana dönmesi gereken cinsel enerjiyi saflaşıncaya kadar AŞK enerjisine teslim ediyorum. Arınan cinsel enerjim benim beden frekansıma uygun olarak alanıma dahil olsun. Bana dönmesi uygun olmayan tüm cinsel enerjimi de varoluşa bir daha dönmemek üzere kaynağa iade ediyorum. 

Cinsellik ile ilgili alanıma dahil olmuş ilahi gerçek olmayan her bilgiyi Işık Bilgelerine ilahi işlem için teslim ediyorum. 

Şu andan itibaren ilahi gerçek olmayan benim tekamülüme hizmet etmeyen cinsel bilginin, bilincin ve programın alanıma dahil olmasına iznim yok. 

Bu zamana kadar isteyerek görsel olarak izlediğim ya da görsel olarak maruz kaldığım kadın ve erkek bedenini metalaştıran görünür ve gizli cinsellik programlarını alanımdan ait olan kişilere varoluşa dönmemek üzere iade ediyorum. Porno ve cinsellik programlarını alanımda yeniden oluşmamak üzere iptal ediyorum. 

Cinsel çekimi fiziksel ya da fantezi olarak deneyimlediğim ve artık ilişkimin bittiği tüm insanlara ve kişilere alanımı açılmamak üzere kapatıyorum. Bu deneyimden benim ya da karşı tarafın alanına dahil olmuş artık ilahi olarak birbirimizin alanında olmaması gereken tüm her şeyi kaynağa teslim ediyorum. 

Özgür irademle herhangi bir insanın fiziksel, enerjisel ya da düşüncesel olarak cinsel alanına dahil olmamayı seçiyorum. Kendi cinsellik deneyimini yaşayan hiç bir insanın ya da kişinin de benim cinsel enerji alanıma dahil olmasına iznim yok. 

Rüya ve astral boyutumun ilahi AŞK korumasına alınmasını talep ediyorum. Rüya ve astral boyutta bilerek ya da bilmeyerek benim yaptığım; bana yapılmış AŞKın kutsallığı ile uyuşmayan her şeyin ilahi olarak şifalanması için bu boyutlarda benim sorumlu olduğum alanlara AŞK enerjisini yönlendiriyorum. 

Özgür irademle ya da hayatımda olan sebeplerle cinselliği deneyimlemediğim anlarda cinsel enerjimin ve libidomun saf AŞKla korumaya alınmasını, cinsel enerjimin saf neşe ile dengede olmasını seçiyorum. 

Her gece uyuduğumda cinsel enerjimin saflaşması ve ilahi korumaya alınması için alanıma benim frekansıma uygun AŞK enerjisini davet ediyorum. 

28.01.2022 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder