Sayfalar

10 Eki 2021

Zorbalık Programının Ho'oponopono ile Arınması

Zorbalık Programının Ho'oponopono ile Arınması 

Benim hayatımı sıkıştıran insanlar hep zorba insanlar olmuş. Bu tespite nasıl ulaştığımı okumak isterseniz; buraya tıklayabilirsiniz. Yine bir rüya çözümlemesi ile son beş yıl içindeki mutsuzluk sebebimin de zorba insanlar olduğunu fark ettim.

 

Google haritalar uygulamasında gittiğiniz yerlerle ilgili yorum yaparak, yıldızla puanlama yaparak ya da fotoğrafla katkı sağlayabiliyorsunuz. Bu katkı ile Google sizi rehber olarak tanımlıyor. Evde çektiğim fotoğraflardan sonra da apartman konumunu belirtip, fotoğraf eklemek ister misiniz önerisini haftalık soruyor. Bu kadar ısrar üzerine bir paylaşım yapsam mı diye düşündüm. Dün gece aklıma bizim sokak ve etrafımızdaki cadde ve sokakları da içine alacak şekilde; burada ev almak ya da ev kiralamak istiyorsanız, huzur sizin için ön plandaysa buraya yerleşmeyi düşünmeyin; mahallenin yaramaz çocuklarının gürültüsü ve kafelere gelen motorcular, yüksek sesle adına müzik dedikleri gürültüyü dinleyerek dolaşan araçlar sizi mutsuz eder diye bir yorum yazayım bari diye düşünmüştüm :-D  

Bu düşüncem konunun alanın açılışını yapmış. Çok sevdiğim bir arkadaşımın oğlunu konuşuyoruz rüyamda. Ben enerji çalışmalarını tamamladıktan sonra arkadaşıma da rüyayı yazmam gerektiğini hissettiğim için ona yazdığımda rüyanın altındaki gizli programı bulduk. Ve tabii ki yine zorbalık çıktı. Bu konu açığa çıkınca şunu fark ettim. Doğaya gittiğimde ya da sokakta yürürken beni çağıran bir bitki, ağaç, hayvan olursa onlarla hasbihal ettikten sonra ayrılırken "Allah sizi insanların şerrinden korusun." deyip ayrılıyorum. Aslında bu duamla ne demek istediğimin alt metnini de anlamış oldum. "Allah sizi zorba insanlardan ve zorba insanların her türlü davranışından korusun." diyormuşum.  

Bu yazıyı mineral, eşya, bitki, hayvan, bebek, çocuk, genç, yetişkin, yaşlı zorbalığa uğramış her yaratılmışa şifa olması niyeti ile yazıyorum. 

Arınma 

Şu an insanlık planında var olan zorbalık programı ile ilgili bana ait sorumluluğu yüzde yüz alıyorum. 

Bilerek ya da bilmeyerek herhangi bir canlıya zorbalık yaptıysam bunu yapmama neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo. 

Fiziksel ya da enerjisel olarak direkt ya da dolaylı olarak zorbalığa maruz kalmama neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo. 

Ailemin ve sevdiklerimin fiziksel ya da enerjisel olarak direkt ya da dolaylı olarak zorbalığa maruz kaldılarsa bunu yaşamalarına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo. 

Ben doğduğum andan bu zamana kadar herhangi bir yaratılmış fiziksel ya da enerjisel olarak direkt ya da dolaylı olarak zorbalığa maruz kaldılarsa bunu yaşamalarına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo. 

Zorba insanların zorbalıkla diğer yaratılmışlara ilahi olmayan şekilde davranış sergilemesine neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo. 

Zorba insanların benim huzurumu bozmasına, ilahi hak edişimde hayatımı yaşamamı engellemesine neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo. 

Dünyaya gelirken planladığım AŞK boyutu potansiyelini ilahi olarak hayatımda daha kolay deneyimlemem mümkünken bunu zorlaştıran zorbaların hayat planıma dahil olmasına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo. 

Zorba insanlarla kurulmuş tüm bağların çözülüp; özgürleşmemi engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo. 

Zorbalıkla ilgili alanımda var olan illüzyonların beni hareketsiz bırakmasına ya da yavaşlatmasına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo. 

10.10.2021 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder