Benim lise zamanımda hocalar saçımızı boyatmamıza ya da makyaj yapmamıza aşırı takıntılı olduklarından olsa gerek, liseyi bitirdikten sonra saçımı boyamaya başlamıştım. Kuaförde uzun süre kalmak benim için işkenceye yakın olduğu için çoğunlukla saçımı kendim boyuyorum. Geçen yıldan beri saç boyamaktan sıkıldım. Okul döneminde saçımı renklendirmek için keyfi boyarken artık beyazları kapatmak için boyuyorum.

Yaşlılığa doğru adım adım ilerliyorum. Geçtiğimiz haftalarda gençlikle ilgili bir enerji çalışması yaptıktan sonra benim hayatıma kozmetiğin çok fazla negatif program yaptığını fark ettim. Acı eşiğim düşük olduğu için estetik operasyonlar ya da estetik işlemler hiç bağ kurmadığım bir alan. Kozmetiğin negatif programlarını fark ettikten sonra hem kadın hem de erkek için estetik aracılığıyla insanlara çok program yapıldığını fark ettim. Bu yazıda negatif programlar arındırılacak.

Kişi kullandığı kozmetik ve renkli kozmetik ürünlerini ya da yaptırılan estetik işlemleri gerçekten kendi içinden geldiği için yaptırıyorsa o bedenle bir ve bütün olacak ve beden reaksiyon vermeyecektir. Bir hipnoz nedeniyle yapılıyorsa orada beden tepki verecektir.

Çalışmalardaki arınma cümlelerini sizin yaptırdığınız işlem ya da kullandığınız ürünlerin olduğu cümleleri okuyun.

Ho’oponopono Çalışması

1- Cilt bakımı yaptığı iddia edilen kozmetiklerin reklam ve tanıtımı ile bende oluşmuş olan farkında olduğum ve olmadığım tüm negatif programlardan özgürleşmemi engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

2- Cilt bakımı yaptığı iddia edilen bitkisel ürünlerin reklam ve tanıtımı ile bende oluşmuş olan farkında olduğum ve olmadığım tüm negatif programlardan özgürleşmemi engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

3- Cilt bakımı yaptığı iddia edilen aromatik ürünlerin reklam ve tanıtımı ile bende oluşmuş olan farkında olduğum ve olmadığım tüm negatif programlardan özgürleşmemi engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

4- Kendi cildimle uyumsuz maddeleri kullanıp cildimde farkında olmadan stres yaratmama neden olan tüm hatalı verilerim ve ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

5- Kokuların ve parfümlerin reklam ve tanıtımı ile bende oluşmuş olan farkında olduğum ve olmadığım tüm negatif programlardan özgürleşmemi engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

6- Kadını güzelleştirdiği ya da çekici hale getirdiği iddia edilen renkli kozmetiklerin reklam ve tanıtımı ile bende oluşmuş olan farkında olduğum ve olmadığım tüm negatif programlardan özgürleşmemi engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

7- Kendime veya başkalarına güzellik illüzyonu oluşturmak maksadıyla cildimle uyumsuz renkli kozmetik maddelerini kullanıp cildimde farkında olmadan stres yaratmama neden olan tüm hatalı verilerim ve ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

8- Herhangi bir sağlık sorunum yokken estetik operasyon illüzyonları ile Allah’ın beni yarattığı bedenimin kusurlu olduğunu düşünüp, estetik operasyon yaptırmama neden olan tüm hatalı verilerim ve ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

9- Herhangi bir sağlık sorunum yokken estetik ve güzellik illüzyonu nedeniyle estetik işlem yaptırmama neden olan tüm hatalı verilerim ve ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

10- Yaşlılık illüzyonlarından kaçınmak için düşündüğüm ve yaptığım her şeyi hayatımda kullanmama neden olan tüm hatalı verilerim ve ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

11- Ömür boyu sağlıklı yaşayabilmek için bedenimin kendi bilgeliği ile bağ kurmak yerine dışsal illüzyonlara inanıp paramı ya da zamanımı harcamama neden olan tüm hatalı verilerim ve ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Benim yazdıklarımı okuduğunuzda sizin aklınıza gelenler için de siz yaparsanız daha geniş bir özgürlük ve güzellik alanına dahil olmuş olursunuz.

16.06.2022