Dün Marmaris bölgesinde yine bir yangın çıktı. Yangın olması için çeşitli fiziksel koşulların bulunması gerekiyor.

Bir de bu durumun enerjisel boyutu var. Dün şifa grubumuzda bulunan bir arkadaşımızın sorusu üzerine enerjisel olarak yangınların neden oluştuğuna baktım.

Alanda gördüğüm insanlar olarak yaptığımız korkunçluğu açık etti. İnsanlar dile getirmese de herhangi bir konu için birine ya da gruba lanet ve beddua gönderdiği anda, insanlar bu deneyimi yaşamasın diye kendi bünyesine bu enerji ve programları toplayan ağaçlar var. Ağaçlardan bu enerji temizlenmezse o enerjiler ağacı yok ediyor. Beddua ya da lanet öfke ya da kızgınlık duygusu ile kişiden çıkıyor. Toplandığı ağaçlarda da bu enerjiler birikiyor.

Dilerseniz şöyle bir niyet yapabilirsiniz “Bu zamana kadar bilerek ya da bilmeyerek sözel ya da zihinsel düzeyde benden çıkan tüm lanetler ve bedduaları ilahi olarak iptal edip, her şeyi İlahi Adalet Görevlilerine teslim ediyorum. Açılan boşluklar koşulsuz sevgi enerjisi ile dolsun.

Şu andan itibaren lanet ve beddua programını kullanmama neden olan tüm bilinçaltı çıkarlarımı iptal ediyorum. Bununla bağlı bağlantılı her şeyi var oluşa bir daha gelmemek üzere Yaratıcı’ya teslim ediyorum. Açılan boşluklar koşulsuz sevgi enerjisi ile dolsun.”

22.06.2022