Sayfalar

30 Mar 2024

Ego veya Nefis

 


Ego veya Nefis 

Daha önce bir ruh kaostan yaratılmışsa onun dünya yaşamını organize eden parçasının ego, yaratılmışsa onun dünya yaşamını organize eden parçasının nefis olduğunu ifade etmiştim. 

Okuduğum yazılardaki ego ya da nefis terbiyeleri içsel olarak bana uygun gelmiyordu. Bu uygun gelmeme hali ruhumun mu yoksa aktif olan parçama göre egomdan ya da nefsimden mi kaynaklanıyor bundan emin değilim. 

Bugün ego ve nefis ile ilgili hiç fark etmediğim bir alan ile ilgili açılım oldu. Bu açılım dün yaptığımız Meleklerin Rehberliği yayını sonrası gerçekleşti. Aklımın erdiğince açılan alanı basitleştirip, Işık Bilgeleri rehberliğinde size aktarmaya niyet ediyorum. 

İnsanın bir ruhsal DNA ve gen alanı bir de biyolojik DNA ve gen alanı var. İnsanın biyolojik DNA ve gen alanı insanın beden parçası içinde çalışıyor. Ruhsal DNA ve gen alanı da insanın madde olmayan enerjisel parçalarından biri olan egosunda ya da nefsi içinde çalışıyor. İnsan DNASında bulunan genler nasıl ki suskun ya da aktif oluyor, ruhsal DNA da bulunan ruhsal genler de aynı şekilde suskun ya da aktif oluyor. Ruhsal DNA her zaman için insanın fiziksel olarak bulunduğu alanın 500 metre ile 1 kilometre çapındaki enerjisel alandaki etkileşime göre ya AŞK ya da kaos ruhsal gen kodları aktif ya da pasif oluyor.  

İnsanın ruhsal gen kodları o insanın ruhsal planındaki yaşayacağı ülke ya da yerleşim yerinde o insanın bulunacağı zamandaki en kaotik potansiyele uygun olacak şekilde tekâmülsüz, karanlık ya da negatif programlara tabi gen kodlarına göre programlanıyor. Biyolojik doğum gerçekleştikten sonra bebeğin enerji bedenine koruyucu meleği tarafından ruhsal DNA kayıtları aktarılıyor. Bebeğin fiziksel olarak bulunduğu 1 kilometrelik alandaki küresel alanla bebek enerjisel düzeyde etkileşimde oluyor. Bu etkileşim alanında olan insanların enerji programına göre onu hayatta tutacak şekilde ortamın genel ortalama enerjisine göre ya AŞK ya da kaos gen kodları aktif oluyor. AŞK gen kodları aktif olduğunda meleksi halinin saf enerjisi bulunduğu ortama yayılırken, kaos gen kodları aktif olduğunda ağlayan, huysuzlanan hali ile bulunduğu ortamdaki kaosu çevresindeki insanlara görünür kılıyor. 

2 yaşından sonra çocukta artık bulunduğu ortam koşullarına göre kendini şekillendirmiş güçlü bir ego ya da nefis parçası oluyor.  

12 yaşından itibaren bulunduğu ortama göre egosunun ya da nefsinin kendini korumasından ziyade insan kendi ruhunun planına uygun özgür iradesi ile davranışlarını seçmeye başlaması gerekiyor. 12 yaşına kadar aşırı uç deneyimler hariç yani psikopatlık ya da sosyopatlık belirtileri içinde olan bir canlıyı isteyerek öldürüp onun ölümünden zevk alma deneyimi hariç yeni bir karma kendine yaratmıyor. 12 yaşından itibaren özgür irade seçimleri ile kendine yeni karma yaratabilir. 

İnsanın kürenin merkezinde olduğu 500 metrelik ya da 1 kilometrelik çaplı küre etkileşimi insan ölünceye kadar devam ediyor. Bu nedenle tekâmül yolculuğu her ne kadar bireysel olsa da bulunduğunuz toplumla birlikte etkileşmemiz nedeniyle toplumun bilincinin iyileşmesinden de sorumluyuz. 1 kilometrelik etkileşim alanımızdaki insanlar çoğunlukla tekâmülsüz, karanlık ya da negatif tekâmül yolundaysa bizim de bu parçalardan olan ruhsal gen kodlarımız aktif hale gelip, bizim tekâmülsüz planı, karanlık veya tekâmül yolunu büyütmemize vesile olacaktır. Sebebi ne olursa olsun biz sevgi olmayan içsel ya da dışsal bir hal yaşıyorsak bu dışarıdaki etmenlerden değil bize ait olan ruhsal gen kodlarımızdan kaynaklanıyordur. Evet suskun olan bu gen etkileştiğimiz insanlar tarafından aktive edilmiş olsa da onun yıkıma vesile olan tarafı, biz o ruhsal gen parçamıza sevgiyi öğretemediğimiz için oldu. 

Konun tespiti kolay olmuş olsa da dönüşümü bir yazı okuyarak ya da bir çalışma ile gerçekleşecek kadar kolay değil.  

Dönüşüm Başlangıç Basamakları 

Önce sizin insanlar tarafından yok edilmemek için var olan parçanız ne onu tespit edin. 

Tespit ettiğiniz ego ya da nefis parçanıza üvey evlat muamelesi yapmayın. Onunla küçük bir çocukla ilgilenir gibi sevgi, şefkat ya da merhametle ilgilenin. Ancak ilgilenirken hep uyanık olun, evrenin en zeki formu olan şeytanî formlar o parçanızın içinde çokça bulunuyor. Bu nedenle sizi kandırma ihtimali çok yüksek. Bu parçaların sizi kandırmaması için Kelime-i Şehâdet'in, Felâk ve Nas Surelerinin ve Besmele'nin sizi korumasına vesile olması için bunları sık sık tekrarlayabilirsiniz. Ayrıca amacınızın o parçanızı yok etmek olmadığını onun sevgiye güvenle dönüşümüne aracılık etmek olduğunu da aktif parçalarınıza hatırlatabilirsiniz. 

Bu dönüşümü tek başınıza gerçekleştirmeyeceğiniz için enerji alanınızı uykuda ve uyanık dualar ya da enerjilerle korumaya alın ki etkileştiğiniz insanların şeytanî programları sizi saldırgan hale getirmesin. Kendinize yaptığınız arınma çalışmalarının şifa alanını Allah'ın uygun gördüğü hak eden yaratılmışlara ilahi yasalar gereği açarsanız etkileşim alanınızın da arınmasına aracılık etmiş olursunuz. Genele yaptığınız şifa çalışması için herhangi bir insanı lütfen zihinsel düzeyde zorlamayın. Zorlama özgür iradeye müdahaleye sebep olur ve bu da sizin kendinize yeni karma yaratmanıza sebep olur. Siz sadece şifa alanını açın birlikte çalıştığınız meleklere teslim edin gerisini düşünmeyin. Yaşadığınız ortamın değişeceğine dair bir beklentide de olmayın. 

Bu sürecin gerçek dönüşüme aracılık edebilmesi için kendinize dürüst olmanız çok önemli. Kendinize dürüst olursanız egonuzdaki ya da nefsinizdeki ışıksız ve sevgisiz parçaları görebilir ya da fark edebilirsiniz. Kendinize dürüst olmazsanız egonuzun ya da nefsinizin alanında bulunan ruhsal gen parçalarınız sizi kandırır ve sevgisiz olmayan parçaları göremezsiniz. 

Bu Zamana Kadar Benim Yaptığım Çalışmalar 

Bu çalışmaları egonuzun ışığa, nefsinizin de sevgiye dönüşmesine kolayca ve huzurla aracı olması amacıyla paylaşıyorum. Ne kendi nefsime ne de sizlerin aktif olan parçanız neyse onu değersizleştirmek için yapmıyorum. İnsan olarak her parçamızla tatlı bir huzur deneyimlememiz mümkün ve bunun yolu olduğunu hatırlatıyorum. Bu dönüşüm yolculuğunda en büyük desteği bize sabır verecektir. Bu nedenle yaptığınız her şeyi sabırla yapın lütfen. 

Çalışmaları dilediğiniz sırada yapabilirsiniz. Listedeki ihtiyacınız olan çalışmaları siz belirleyip yapın lütfen. 

30.03.2024 

Bu sitedeki tüm içeriğin enerjisel alanı kişinin dünya ve doğa ile ilişkisindeki saygıya göre değişir. Kişi dünyaya karşı fiziksel ve enerjisel çevre sorumluluğunu aldığında enerji alanı hak edişince artar. Kişi dünyaya karşı umursamaz ve sömürü temelinde olursa enerji alanı hak edişince azalır. 

_ 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder