Sayfalar

24 Mar 2024

Frekansı Yüksek Ruhların İnsan Deneyiminde Görevden Kaçışları

 


Frekansı Yüksek Ruhların İnsan Deneyiminde Görevden Kaçışları

Bu yazıyı yazarken kendi zanlarımın yazılı ya da enerjisel düzeyde yazıya geçiş yapmaması için Işık Bilgelerinin rehberliğinde bu yazıyı yazmaya niyet ediyorum.

Eğer aşağıdaki videoları daha önce izlemediyseniz dilerseniz önce videoları izleyip daha sonra yazıyı okumaya devam edebilirsiniz.

Bu kanal mesajları sonrasında dünyaya görevli olarak gelmiş insan bedenindeki yüksek frekanslı ruhlardan haberdar oldum. Bu haberdarlık yaşam içinde sorumluluklarını yerine getiren biri olarak benim onlara farklı anlamlar yüklememe neden oldu. Her gelen kanal bilgisini okuyup, özellikle milenyumla yani 2000 yılı ile birlikte dünyamıza çok fazla sayıda gelen bu insanlar benim umudum olmuştu.

2010 yılından itibaren çok sayıda yüksek frekanslı ve görevli olduğunu bilen insanlarla karşılaştım. İlk baştaki umudum bu insanları tanıdıkça azalmaya başlasa da özellikle görevli olduğu belli olan çocuklara karşı ilahi olmayan bir şekilde onlarla enerjisel etkileşimde olmaya başladım.

Ruhlarının hakikatini kalbimde hissettiğim Dünya'ya aktarması gereken şifayı aktaramayan insanlara saygımdan ve sevgimden yarattığım illüzyon içinde beş altı yıl yaşadım. Ruhumun kalbime fısıldadığı gerçeklerle yüksek frekanslı ruhların da tüm insanlık gibi Dünya gezegenin de uyulması gereken yasalara uymak zorunda olduklarını ve bir ayrıcalıkları olmadığını fark etmeye başladım. Artık geride durup bu görevli olanların görevini beklemek yerine ben göreve çıkma talebimi aklımın erdiğince Allah'a ilettim. Allah'a bu taleplerimi iletsem de içsel düzeyde bu yaptığımın doğru olup olmadığını bilmeden yol aldım. Kryon'un kitaplarında ve mesajlarında öne çıkardığı saf niyetle bunu yapmış olsam gerek ki egosal hadsizliklerimi Allah bana yumuşak yumuşak fark ettirip, o hallerden vazgeçmeme aracılık etti.

2020 yılından beri de hem kendim için hem de bu bilgiye ulaşması için insanları spiritüel illüzyonlardan uyandırmaya yönelik meditasyonlar yapmaya ve bilgiler aktarmaya başladım.

Son bir yıla kadar ruhsal görevini yapmayan insanların sorumluluklarından kaçmalarına ya da kendi spiritüel egosu içinde kaybolup, kibirle ortalarda dolaşmalarına şahit olduğumda kızıyordum. Artık şahit olduğum şeye razı olmadığımı Allah'a beyan edip, benim, hayvanların ve bitkilerin hakkını yemişlerin müstahakkını yaşamasını talep etme hakkım varsa bu talebimi Allah'a iletip, kendi sorumluluk alanlarımı gözden geçirip; birlikte ruhsal görev alanında bulunduğum insanlar hak etmemesine rağmen ona ilahi olmayan bir kolaylık desteğim olduysa bunun iptalini talep edip, Allah'a tövbe ediyorum. Sorumluluk dengesi yapıyorum.

Uzunca bir süre Yunus Emre dizisini izlemek istememe rağmen izleyemedim. Yaptığım çalışmalar ve Ramazan ayının enerjisi, dizide adı geçen zatların rehberliğini talep etmeyi akıl edebilmem ve kurgusal illüzyonlardan Işık Bilgelerinin yaptığı korumalar o diziyi izlememe vesile oldu. Yunus Emre'nin de şeyhi olan Tapduk Emre'den her kim himmetine yani lütfuna duacı olduğunu söylese Tapduk Emre "hizmetinizle inşallah" diye cevap veriyordu. Dergahta bulunanlar ya kendi işleri ile meşgul oluyor ya da kendi zikirlerini ve ibadetlerini yerine getirmeyi birbirlerine hatırlatıyorlardı.

Dünya'da Hizmetini Yapmayan Ruhsal Görevliler

Frekansı yüksek olan ve görevli gelmiş ruhlar kendi egosal ya da nefsani illüzyonu içinde kaybolup ya da spiritüel kibirle kendilerini insanlardan üstün görmeye başlayıp, hizmetlerini de layıkıyla yerine getirmeyenler ilk olarak dünyaya görevli gelseler de bu görevleri onlardan alınıyor ve kendilerine yeni yarattıkları karmalarla onlara bahşedilmiş lütuflar hayatlarından alınarak dünya planından çıkmak için kendi kaderlerini her insan gibi yaşamaya başlıyorlar.

Onlar görevini yapmayınca Dünya, hak eden yaratılmışlar çaresiz mi kalıyor. Elbette hayır. İnsanın özgür irade seçimi nedeniyle ruhsal görevliler aslında kendilerine göre tek başlarında dünyada yaşadıklarını zannetseler de bir görev grubu ile birlikte dünyaya gelmiş oldukları için ruhsal görevi pasif olan görev grubundaki insanın görev aktivasyonu yapılıyor ya da ruhsal görevli olmamasına rağmen dünyada yaşanan haksızlığa vicdanın gözlerini kapatamayan kendi frekansını gayreti ile pozitif ya da aydınlık hale getirmiş Allah'tan hizmet etmek için görev talep eden insanlara bu görev aktarımı yapılıyor. Görev aktarımı ile birlikte bu görevi daha kolay bir şekilde yapabilmesi için onun ihtiyacı olan maddesel ve enerjisel destekleri de görevini layıkıyla yerine getirdiği süre boyunca onunla oluyor. Yani insan ve Dünya hiçbir zaman ruhsal görevli olan yüksek frekanslı insanların yönetimine teslim edilmiyor. Hizmete layık olan göreve devam ediyor, hizmete layık olmayan o fark etmese bile görevden alınıyor. Dünya ve hak eden yaratılmışlar her zaman için Yaratıcı tarafından korunup gözetiliyor.

Milenyum Görevlileri ve Ebeveynleri

Ruhsal görevliler dünyaya yeni gelmediler. Atlantis ve Lemurya kıtalarının batışından beri on binlerce yıldan beri dünyaya geliyorlar. Dünyanın ve insanlığın frekansına uygun olarak çoğunlukla Kaos Boyutunun sekizinci boyutu olan Birlik Boyutu ve daha üst boyuttaki ruhlar görev için dünyaya geldiler.

Dünyanın frekansının çok hızlı yükselebilmesi için 2000 yılı ile birlikte Kaos Boyutunun on üçüncü boyutunda bulunan Işık Boyutundan ruhlar daha fazla dünyaya geldi. 2018 yılından itibaren AŞK boyutundan görevli olanlar gelmeye başladılar.

Dünya insanın çoğunluğu çok düşük frekansta olduğu ve sürekli kendi toksik enerjilerini bulundukları ortama ve dünyaya saçtıkları için Işık Boyutundan gelen çocuklar fiziksel olarak dünyaya adapte olmakta zorlandılar. Bu çocuklar frekansı yüksek ebeveyne sahip değildi. Büyük bir çoğunluğunun ruhsal frekansının düşürülmesi gerektiği için biyolojik olarak bağlı olduğu soyda tekâmülsüz, karanlık ve negatif tekâmül yolu kayıtları bulunuyordu. Bunun sebebi hem o ruhun frekansını dengelemek hem de kendi biyolojik DNA'sının kayıtlarını ruhunun şifası ile ışığa dönüştürüp insanlığa hizmet etmesi içindi.

Bu çocuklar ailesinin ve etkileştiği insanların hayatını kolaylaştırıyor olsalar da onlar da ergenliğe doğru yol alırken kendi bireysel davranışlarının sorumluluğunu alıp, kaosa sebep olacak davranışlar içinde olmadan ruhsal olgunlukları ile birey olmayı öğrenmesi gerekiyor. Bu çocukların eğer anne veya babası o doğmadan eğer ruhsal uyanışı gerçekleştirmediyse. Annenin hamilelik döneminden başlayarak ebeveynlerinin ruhsal arayışa girmesine vesile oluyor. Bu arayışlar bazen çok mutlulukla gerçekleşse de çoğunlukla anne ve babayı aşırı zorlayacak deneyimlerle başlayabiliyor.

Eğer böyle bir çocuğa ve gence sahip ebeveynseniz, ona destek olmak için ona sevginizi vermeniz ve erdemli insan rol modeli olmanız onun için yeterli olacaktır. 2000 sonrası doğan her bebek yüksek frekanslı ruh olarak doğmadı. Diğer boyut görevlileri de doğmaya, görevli olmadan da doğmaya devam eden bebekler oldu. Aldığım mesaja göre 2018'den sonra doğan insan evlatları görevli olmasalar dahi sevgi boyutu ya da daha üst boyuttan doğmaya başladılar. Diğer boyut görevlisi olan şu an çocuk ya da yetişkin olanlar yüksek frekanstan gelmiş kendi yaşıtlarına zorbalık yapıp görevlerini yapmasın diye kötü muamele ediyorlar ve etmeye devam edecekler. Bu nedenle ebeveynin görevleri arasında kendi çocuğunun onlara benzememesi için onun sevgisinin çok değerli olduğunu çocuğuna fark ettirip, kendi kalbindeki doğrulardan ne olursa olsun vazgeçmemesini hatırlatması gerekiyor. Bu hatırlatmayı çocuğa aktarırken onun kibre kapılmamasına da özen göstermek gerekiyor. Özel olduğunu bilip, ayrıcalıklı olmadığını tüm insanlar gibi eşit olduğunu farkındalığı ile bu hatırlatmalar yapılmalı.

18 yaşına kadar her ne kadar görevli olsalar da onlara da hayattan keyif almasına izin vermek gerektiğini de hatırlatmak gerekiyor.

Çocukların ve gençlerin kendilerini biraz daha rahat hissetmeleri ve zorba olmamaları için bende kendimce onlara bir şifa alanı açmıştım. Eğer kendisi isterse çocuğunuzla birlikte oyun oynarken Başmelek Mikail'le Zorbalık Alanı Arınması meditasyonunu birlikte yapabilirsiniz.

Ruhsal Görevlilerin Destekçileri
Hayvan Bedenli Destekçiler

Suda, havada ve karada yaban hayatta, sokakta ya da evde yaşayan çok sayıda hayvan bu ruhsal görevlilerin en büyük destekçisi. Eğer ruhsal görevli değilseniz bile lütfen hayvanların yaşamlarını sürdürmeleri için onların destekçisi olun. İnsan olarak onların yaşam haklarının sevgi ile savunucusu olun. Türkiye'de gündemde olan sokak hayvanlarının toplatılması kararının yürürlüğe girmemesi için kimse ile kavga etmeden enerji çalışması yapın, dua edin veya yasal olarak yapacaklarınız varsa eyleme geçin.

Özellikle insana temas ederek yaşayan sokak hayvanı dediğimiz hayvanlar kendi bulundukları habitattaki negatif insan enerjilerini uykuda uyanık temizliyorlar. Kediler ve kuşlar bu enerjiyi kendi alanlarında uzun süre tutmadan arınmayı gerçekleştiriyor olsalar da köpekler kendi içlerinde insanlardan aldıkları enerjiyi dönüştürmek için sevgi paylaşabildiği başka bir canlıya ihtiyaç duyuyorlar. Sokak köpeklerinden saldırgan olanlar ya birileri tarafından saldırganlaşmaya yöneltildiği için ya da topladığı enerjiyi kendi içinde dönüştüremediği için saldırgan oluyorlar. Bu nedenle görevli olsak da olmasak da izinli olduğumuz hayvanların alanın arınmasına niyet ederek yanınızda bir hayvan olsa da olmasa da Altın Enerji ile Hayvanların Enerji Alanının Temizlenmesi meditasyonunu yapabilirsiniz. Bu meditasyon da Fıstık'ın hayvan dostlarına gitmeden armağanı oldu.

Bitki Bedenli Destekçiler

Ben bitkiler alemindeki görevli grubun önceden sadece bazı ağaçlar olduğunu zannediyordum. Çalı, yabani ot, ev bitkileri, yenilen bitkiler ve zehirli bitkilerin dahi bu şifa alanında görevli olduğunu fark ettim. Onun için ot dahi olsa bir bitkiyi koparmadan, bir ağacı kesmeden önce yeniden düşünün, bir ruhsal görevlinin görevini sonlandırıyor olabilirsiniz.

Ağaçlarla ilgili bir bilgi daha ileteyim. Bazı ağaçlar kurumuş dahi olsa görevini yerine getirmeye devam ediyor. Ağacın ya da bitkinin canlılığını kaybetmesi onun görevinin sonlandığı anlamına gelmiyor. Evlerde kullandığımız ahşap olan her şey de görev yapmaya devam ediyor. Bu nedenle ahşap kapınıza, ahşap mobilyalarınıza, dolabınız, mutfakta kullandığınız gereçlerinize, evde kullandığınız ahşap dekorasyon ürünlerinize, ahşap parkenize de nazik davranın. Şimdi cansız olsa da onlar sizin hayatınıza doğanın şifaşına hala aracılık ediyorlar.

Evde kuru çiçek bulundurmanın enerjisel olarak pozitif olmadığı bilgisini bir yerlerde okumuştum. Enerjisel olarak bu da doğru değil. Kendi adıma çiçekçiden kesilmiş çiçek almayı tercih etmesem de bahçelerde bulduğum kopartılıp atılmış çiçekleri yaşayacağı zamana kadar suda bekletip, sonrasında kuru hali misafir kalmak istediği zamana kadar evde tuttuğum çiçekler, çam kozalakları, meşe palamutları da yine kendilerince görev yapmaya devam ediyorlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder