Sayfalar

3 May 2024

Gönülsüz Evliliklere İlahi Şifa

 


Gönülsüz Evliliklere İlahi Şifa

Dış koşullar ne olursa olsun, gerçekleşen tüm evlilikler ilahi olarak izin verilen bir sebepten dolayı gerçekleşiyor olsa da evlenen çiftlerden ya da aile bireylerinden evliliğe gönülsüz olanlar olarak bu durumu genellikle kabullenemiyor. Bu kabullenememe hali sebebiyle de gönülsüz olanlar bir araya geldiğinde saf sevgi olmayan deneyimler yaşanıyor.

Bu deneyimin yaşanmasına neden olan ana program kibirden kaynaklanıyor. Bu nedenle de ilk çalışılması gereken konu kibir.

Kendi evliliğinizde hala gönülsüzseniz ya da başkalarının evliliğine dair gönülsüz halleriniz varsa "Yaratıcı'nın ilahi olarak razı geldiği benim içsel olarak kabullenemediğim evlilikler alanında yönlendirdiğim her şeyin Saf AŞK rehberliğinde arınması" niyeti ile Başmelek Mika ile Kibirden Özgürleşme Meditasyonunu yapabilirsiniz.

Evlilik kurumu dünyasal olarak doğum yapacak kadının korunması ve ihtiyaçlarının giderilmesi temelinde bir çıkar ilişkisi ile başlamış olsa da bu deneyim Yaratıcı tarafından kutsanarak çiftlerin birbirinin tekâmülüne destek olmasına dönüşmüş durumda. Bir evliliğin bu kutsama alanında güvenle varlığını sürdürmesi önce eşlerin alanında bulunan tekâmülsüz alanlardan çiftlerin özgürleşmeyi tercih etmesi ile başlıyor. Bu evlilik alanına çocuk ya da çocuklar dahil olunca çocuk ya da çocuk da kendi tekâmülsüz alanlarından özgürleşmeye gönüllü olduğu sürece evlilik ne kadar kaotik olsa da ruhsal olarak her bir aile bireyi için şifalandırıcı oluyor.

Kollektif bilinçteki evlilik bilincine bilerek ya da bilmeyerek yönlendirdiğimiz gönülsüzlük programlarını ne kadar çok arındırırsak, her birimiz toplum içinde sahip olduğumuz kimliklerin alanına özgürlüğü dahil edip, AŞK Boyutunun saf şifasını yaşamımıza daha fazla dahil edebiliriz.

"İnsanlığın kültürel olarak var ettiği evlilik kurumuna benim yönlendirdiğim, yaşayan ya da vefat etmiş kan bağım ve soy bağım olan insanların yönlendirdiği; şu an beni saf AŞK gerçekliğinden uzak tutan gönülsüzlük ile bağlı bağlantılı her şeyin Yaratıcı'nın izni ile AŞK boyutunun huzur ve güveni ile ilahi yasalara göre benim alanımdan ve kollektif bilinçten arınmasına niyet ediyorum." diyerek Başmeleklerle Evlilik Şifası Meditasyonunu yapabilirsiniz.

Bu yazmış olduğum çalışmalar devam eden saf AŞK olmayan evliliklere saf AŞK getirir ya da evlilik deneyimini yaşamak isteyenlere keyifle AŞK dolu bir evlilik getirir diyemem. Ancak evlilik alanındaki henüz tespit edemediğiniz ana sorunu fark etmenize aracılık eder.

Her iki çalışmayı da farklı günlerde olmak üzere kalbiniz ferahlayana kadar tekrarlayabilirsiniz. 

Yazıyı yazarken alan görünür olduğu için hatırlatmak istediğim bir konu var. Bu çalışma alanı eşinizi parmağınızda oynatacağınız onu pasifize edip, kuklalaştıracağınız bir alanı şükür ki açmaz. Her iki çiftin de birey olup, karşılıklı saygı görmesine aracılık edecek alanları açar. 

Çift olarak eşler birbirinin yaşamına gönüllü iken herhangi aile bireylerinin gönülsüz olması durumu varsa, gönülsüz olan aile bireyini etkisiz bırakmaz. Sadece evlilik üzerindeki enerjisel baskısının geriye çekilmesine aracılık eder.

Bu konu ile bağlantılı olduğu için daha önceden yazdığım Affetme yazısını da yeniden okuyup, size uygun çalışmaları yapmanız güzel olur. Bu alanı destekler.

03.05.2024

 
Bu sitedeki tüm içeriğin enerjisel alanı kişinin dünya ve doğa ile ilişkisindeki saygıya göre değişir. Kişi dünyaya karşı fiziksel ve enerjisel çevre sorumluluğunu aldığında enerji alanı hak edişince artar. Kişi dünyaya karşı umursamaz ve sömürü temelinde olursa enerji alanı hak edişince azalır.
_


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder