Sayfalar

30 Oca 2019

Enerjisel Olarak Özel Günlerde Ne Yapabilirsiniz


Astrolojik olarak ve enerjisel olarak özel enerjiler barındıran günler yıl için de sık sık karşımıza çıkıyor. Konusu hakkında insanlar bu konuları önceden paylaşım yapıyorlar.
Bu günler ile ilgili bilgiler açığa çıktığında bir kaos hali ortaya çıkıyor. Benim bugün fark ettiğim kendi kendinize çalışma yapamayacağını düşünmenizden kaynaklanıyor. Bizim sizleri programlamamıza izin
vermeyin. Ruhunuz sizin için en güzel çalışmayı size sunar. Lütfen ruhunuzu dinleyin. Dua etmek, meditasyon yapmak, namaz kılmak… size en huzur veren yöntem neyse onu yapın ya da birleştirip

28 Oca 2019

İçsel Rehbere Ulaşmak


Yaklaşık beş yıldan beri insanlığın kendi içindeki rehbere ulaşabilmesi için ücretli ve ücretsiz bir çok çalışma yapıyorum. İstenilen ve kaçınılan bir durumun varlığı beni sürekli şaşırtıyor. Ya yaşamındaki sorunları çözümlemek için ya da ruhsal yetilerini geliştirmek için insanlar bana ulaşıyor.

Her ikisinde de varılması gereken hedef tek. İçsel rehbere ulaşmak. Siz içsel rehberinize ulaştığınızda yaşamınızdaki kilitleri açabilir ve hayatınızı değiştirebilirsiniz. Dışarıdan

26 Oca 2019

Ho'oponopono ile Bolluk ve Bereket Çalışması


Tüketim inancı ile değiştirilmeye çalışılan bilinçaltımız bir çok veriye maruz kalıyor. Bu verilerden dolayı bolluk ve bereket bilinci dengesini korumakta zorluk çekiyor.

Sadece alışverişinizi yaparken farkında olduğunuzda paranız da ona önem verdiğinizi fark eder ve sizinle olan ilişkisi değişmeye başlar.

Bu çalışmayı kendi bilinçaltınızdaki kayıtların durumuna göre 7,11,17 ya da 21 gün yapın. Kaç gün yapacağınızı bulmak için Kas Testi yapabilirsiniz. 

24 Oca 2019

Şifalanma


Bir çok kişi dünyada ruhsal gelişimine hastalıkları dahil ederek gelip, hastalık deneyimleri ile yaşamını sürdürüyor.

Bu yazı, tekamülünü hastalıkla yapma planını değiştirmek isteyenler için bireysel çalışma programı. Özgür irade gereği bir başkası adına lütfen bu çalışmaları yapmayın ya da hastalık deneyimi yaşayan çevrenizdeki insanları zorlamayın. Her şey zamanı geldiğinde
ortaya çıkar.

Bunu Yaşayan Tek İnsan Sen Değilsin



Dünya üzerindeki tüm insanlar uzun süreli ya da kısa süreli olumsuz yaşam döneminden geçiyor. Yaptığım çalışmalarda bazen kişi kendini öyle çıkmaza sokmaya çalışıyor ki şaşırıyorum.


Dünyadaki her insan özel ve değerli. Bunu başkalarına ispatlamak için yaşamınızı zorlaştırmanıza hiç gerek yok. Yaşam belirli dönemlerde zaten zorluğu beraberinde getiriyor. Ekstraya gerek yok.

23 Oca 2019

DNA Çalışmaları



Bu çalışmalar enerjisel düzeyde en derin çalışma enerjisini barındırır. Fiziksel ve ruhsal DNAmızda evrensel boyuttaki bütün bilgiler mevcut.

Bizim var olduğumuz tüm yaşam gezegenlerinin de çeşitli bilgi içeren gen kayıtları bu Ruhsal DNAmızda kayıtlı. Her bir yaşamda farklı genetik kodları hem Ruhsal hem de fiziksel DNAmızda aktif ve pasif durumda bulunuyor. Aktif durumda bulunan gen bizim
yaşamımızda davranışlarımızı belirleyen programı çalıştırıyor. Pasif durumdaki genler

Özgür İrade



Dünyaya gelen her ruhun bir ruhsal planı bulunduğunu birçok kere anlattım. 1 yaşında da olsa 80 yaşında da olsa her ruhun kendine özgü deneyimleri var. Bizlerin de bu ruhun deneyimine saygı duymamız gerekiyor.

Ruhsal planın her aşaması ince ince programlanıp planlanıyor. 18 yaşına kadar olan süreci ruh kendisine seçmiş olduğu vasil ya da vasileri ile birlikte gerçekleştiriyor. Bu vasilin illa anne ya da baba olmasına gerek yok. Kendisine en büyük katkıyı sağlayacak kendinden