Sayfalar

23 Oca 2019

DNA Çalışmaları



Bu çalışmalar enerjisel düzeyde en derin çalışma enerjisini barındırır. Fiziksel ve ruhsal DNAmızda evrensel boyuttaki bütün bilgiler mevcut.

Bizim var olduğumuz tüm yaşam gezegenlerinin de çeşitli bilgi içeren gen kayıtları bu Ruhsal DNAmızda kayıtlı. Her bir yaşamda farklı genetik kodları hem Ruhsal hem de fiziksel DNAmızda aktif ve pasif durumda bulunuyor. Aktif durumda bulunan gen bizim
yaşamımızda davranışlarımızı belirleyen programı çalıştırıyor. Pasif durumdaki genler
ancak güçlü ve aktif durumda olan gen taşıyan insanla bir aradayken rezanonsa giriyor. Bu pasif genin durumuna göre o an genelde hissetmediğimizden farklı olarak genin özelliğine göre ya daha iyi ya da daha kötü hissediyoruz.

Genlerin aktif ve pasif olma durumu bizim yaşam derslerimizle bağlantılı oluyor. Yaşam dersimiz için gerekli olan genler aktif hale getiriliyor, yaşam dersimizin öğretisini tamamladığımızda da genler pasif hale getiriliyor.

Bu aktivasyon ve deaktivasyon bizim ruhsal rehberlerimiz tarafından yaşamımız süresince ruhsal uyanışı gerçekleştirse de gerçekleştirmese de her insan için gerçekleştiriliyor.

Ruhsal uyanışı gerçekleştiren bireyler içinse çeşitli DNA Aktivasyon yöntemleri bulunuyor. DNA Aktivasyonun ben Kryon'un DNA'nın 12 Tabakası kitabı ile 2010 yılında öğrenmeye başlamıştım. Aktivasyonlarım Kryon, Torus Mate Gökadası Varlıkları ve Işık Perileri tarafından gerçekleşti. O zaman neden nasılların çok fazla farkında değildim. Aktivasyonlar bende gerçekleştikten sonra bireysel ya da grup çalışmaları ile aldığım rehberliklerle aktivasyonları yönlendirdim. Fiziksel DNA başlı başına bir bilim alanıyken ve bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadığım için tüm çalışmaları ruhsal varlıklara teslim ederek çalışmaları yönlendiriyorum. Ben çalışmalarda sadece tercümanlık yapıyorum. Onun dışında yaptığım bir işlem yok.

Bu tercümanlık da bana bir çok bilmediğim bilgiyi öğretiyor. Her çalışmayı açtığımda katılımcılar gibi bende bir şey bilmiyorum ve her seferinde yeni bir heyecanla çalışmaları aktarıyorum. Yeni yeni bir çok bilgiye ulaşıyorum.

2018 sonunda yeni bir DNA çalışması açmam yönünde rehberlik gelmişti. O çalışma benim için ve bir çok katılımcı için harika açılımlar ortaya çıkardı.

Çalışmalarda Neler Oluyor

Çalışmalar her bir katılımcıda bulunan aktif ve pasif genler kontrol ediyor. Çalışma süresince değişmesi gereken genlerin aktiflik ve pasiflik durumu değiştiriliyor.

Kişinin ruhsal planı ile uyumlu olarak hem fiziksel hem de Ruhsal DNA alanlarındaki pozitif ve aydınlık olmayan kayıtlar ve enerjiler arındırılıyor. Bu arınma kişinin zihinsel verdiği izin doğrultusunda daha derinleşiyor. Enerjiler kişinin özgür iradesi ile bağlantılı olarak çalışıyor. Özgür iradesi ile kişi izin vermezse enerji her hangi bir konuyu belirli bir düzeye kadar arındırıyor. Eğer bu zamana kadar öğrendikleri ile çatışan bir durum söz konusuysa ve bu enerjiye izin vermiyorsa enerji çalışmıyor.

Yeni aktivasyonlar eskiden aktif olan genlerle uyumlu hale getiriliyor.

Eskiden aktif olan ve artık pasif olan genlerle ilgili temizlenmesi gereken enerjiler ve bilgiler kişinin alanından ya tamamen temizleniyor ya da ışık formları ile değiştiriliyor.

İnsanlık planında bulunan bazı bilgiler evrensel gerçeklikten sapmış durumda. Tüm aktivasyonlardaki bilgiler ve enerjiler evrensel gerçeklik bilgi ve enerjileri. Çalışma esnasında bu enerjiler insanlık planı ile kişinin dengesini bozmaması için insanlık planı ile uyumlu hale getiriliyor.

DNA alanında gerçekleştirilen bu çalışmalar fiziksel bedenin de yenilenmesine neden oluyor.


Kişisel Deneyimler

Bu süreçteki kişinin yaşadığı ruhsal durum ya da fiziksel ağrıların hepsi kişinin yaşam alanındaki programını ne kadar esnek tuttuğuna bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Esnek yapıdaki insanlar için çalışma çoğunlukla mutluluk ve huzurlu olurken. Direnç gösteren kişilerle gerginlik ve fiziksel rahatsızlıklar olabiliyor. Dirençle ilgili paylaşımlar olduğunda kişinin daha kolay dengeye gelebilmesi için yapılabilecek çalışmalar varsa o çalışmaları kişiye iletiyorum. Burada yine her şey kişinin verdiği izinle bağlantılı olarak değişiyor.

Yaşam sorumluluğunu almış kişilerde dönüşümlerde daha hızlı ve kolay oluyor. Yaşam sorumluluğunuzu alıp almadığını fark etmenin en basit yolu, eğer hayatınızda sorunlar çıktığında bu sorunların birileri yüzünden çıktığını dile getiriyorsanız o zaman henüz yaşam sorumluluğunu almayan insanlar grubundasınızdır. Her şeyi ruhsal olarak planladığınızı fark etmeye başlayıp bir sorunlu aramadığınızda o zaman kendi sorumluluğunuzu almaya başlarsınız.

Çalışmaların isimleri kişinin yanılsamaya düşmesine neden olabiliyor. Işık, neşe ve sevginin ortaya çıkması için önce bu durum ile uyumsuz olan bizim karanlık ve gölge alanlarımız arındırılıyor. Bu da kişinin ilk anda beklentisini karşılamıyor. Bu karanlık ya da negatif alanların arındırılmasını ben ve çalıştığım ruhsal gruplar kolaylaştırmaya çalışsak da olumsuz rüyalar görülebiliyor, gün içinde mutsuzluk ve gerginlik ortaya çıkabiliyor. Süreç tamamlandığında ise kişinin alanı çoğunlukla dönüşmüş oluyor.

Evinizin içinde yaşamaya devam ederken tadilat yaptırdığınızda yaşadığınız geçici rahatsızlık bu arınma sürecinde de ortaya çıkabiliyor.


Yaptığım DNA Çalışmaları

  • Işık DNA Aktivasyonu
  • DNA Arınması Grup Çalışması
  • Perilerle DNA'da Neşe Aktivasyonu
  • DNA'da Sevgi Aktivasyonu
  • Alan Temizliği Çalışması (Morfogenetik alan temizliği) 
23.01.2019

Spiritüel Rehber Yasemin Derya Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder