Sayfalar

23 Kas 2020

Cesurca Yaşama İzni

Cesurca Yaşama İzni

Toplum tarafından kabul görmek isteyen bir programınız varsa yaşamınızla ilgili seçimleri cesurca yapsanız bile tanımadığınız insanlar içinde yeterince cesur olamayabiliyorsunuz.

24 Tem 2020

Sorumlu Olduğumuz Evren Frekansı İle Uyumsuz Titreşimlerin Arındırılması

Sorumlu Olduğumuz Evren Frekansı İle Uyumsuz Titreşimlerin Arındırılması

Bu arınma alanı bilgi düzeyinde tamamen vakıf olduğum ya da anlayabildiğim bir alan değil. Bu konu ile ilgili bildiğim şu, biz kendi sorumlu olduğumuz titreşimleri temizlemediğimiz sürece daha fazla huzursuzluk ve mutsuzluk yaşamımıza dahil olacak. Bunun olma sebebi de dünyanın frekansının hızla yükseliyor olmasından kaynaklı olarak dünya kendini arındırıyor. Dünyaya insanların bu zamana kadar verdiği dünya frekansı ile uyumsuz her enerjiyi de artık dünya insanlara iade ediyor.

23 Haz 2020

Evrensel Bilgeliğin Aktarımı Sanat

 


Evrensel Bilgeliğin Aktarımı Sanat

İlahi gerçeklikte hepimiz her şeyi her an bilen ve gören değiliz. Bu dengeye kendi adıma çok şükrediyorum.

Yaşamla ilgili enerjisel boyutta şifa için bir şeyleri görmem ya da kollektif için şifaya açmam gerekiyorsa sistem o konu ile ilgili her şeyi mükemmel bir incelikle bir araya getiriyor. İşte sanat alanının açılımı esnasında bir çok eş zamanlılık yaşadım; ressam ve oyuncu kalbi şifa ile dolu iki insan beni sanat boyutuna davet ettiler.

8 Nis 2020

Dünyanın ve Evrenin Frekans Değişimi


Dünyanın ve Evrenin Frekans Değişimi

Şu an tüm evren yeni bir frekansa şahitlik ediyoruz. Bu yeni frekans hem evrensel boyutta hem de dünyasal boyutta bir çok değişimi beraberinde getiriyor. Artık insanlık olarak iki seçenekle yaşam süreceğiz ya eski enerjiye tutunup bu evrenden gideceğiz ya da yeni enerjiye uyumlanıp, eski bildiklerimizi değiştirerek bu evrende yaşam sürdüreceğiz.


29 Mar 2020

Dünya Frekansı ile Uyumsuz İnsanlık Programları

Dünya Frekansı ile Uyumsuz İnsanlık Programları

Bu yazının taslağını 25 Ekim 2019'da oluşturdum. Birçok yazı anında kendiliğinden çıkar ama bu yazı, biz insanlığın bu süreci idrak etmesi için kendini uygun zamana kadar beklemeye aldı.

11 Şub 2020

Farkındalık

 


Farkındalık

Farkındalık bana göre kendini geliştirmeye ya da dönüştürmeye başlamış insanların yaşamına dahil ettiği konu diye düşünüyordum. Farkındalık konusu ile ilgili çok yazılmış kaynak olmasına rağmen, hiçbir enerji içermeyen "evet", "öylede oldu", "izin veriyorum" yorumları sonrasında farkındalık konusunu ana başlık olarak hatırlatan bir yazı yazmam gerektiğini fark ettim 😊