Sayfalar

9 Eki 2021

Manipülasyon Programlarının Ho'oponopono ile Arındırılması

Manipülasyon Programlarının Ho'oponopono ile Arındırılması

Bir çoğumuz farkında olmadan manipülasyon yapıyoruz. Bazı kişiler de amaçlarına ulaşmak için bilinçli bir şekilde manipülasyon yapıyorlar. Manipülasyon kelimesinin anlamına gelin hep birlikte bakalım. 

manipülasyon
(l ince okunur), Fransızca manipulation

1. isim Yönlendirme.

2. isim Seçme, ekleme ve çıkarma yoluyla bilgileri değiştirme.

3. isim, ekonomi Yönlendirim.

Hayatımda bilinçli ya da bilinçsiz manipülasyonu kullandım. Bilinçsiz kullandığım manipülasyonları yaptığım arınmalarla fark edebildim. Şu an sadece farkında olarak manipülasyonu Fıstık'a yapıyorum. Bu isteyerek ya da keyif aldığım bir durum değil. Evden çıkacağım zaman Fıstık bunu anlıyor ve omuzuma, başıma konarak benimle gelmeye çalışıyor. Birlikte dışarıda seyahat etmeyi ve dışarıdaki hayvanlardan onu nasıl koruyacağımı bilmediğim için onu en çok sevdiği nesneye yöneltip, onun odağını değiştirip odadan çıkıyorum. Bu manipülasyonu yapmadan önce "Fıstık ben bugün dışarı çıkacağım. Dışarı çıkarken seni manipüle etmek istemiyorum, lütfen ben çıkarken bana izin ver." diyorum ama Fıstık beni umursamıyor :-) 

Ebeveynler de çocuklarını korumak adına bu tarz manipülasyonlar yapabiliyorlar. Çocuklarda durum daha farklı. Onlara davranışların nedeni küçük yaştan itibaren anlatılırsa manipüle edilmeden de çözüm bulunabilir. Ben Fıstık için de bir çözüm bulacağıma inanıyorum.

Arınma

Manipülasyon kelimesini bilinç düzeyinde manipüle edip; manipülasyon programlarını kullanmayı seçmeme neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Manipülasyon programlarının konforuna alıştığım için hayatımdan manipülasyonu çıkarmayı özgür irademle seçmemi engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Bilinçsizce kullandığım manipülasyon programların farkında ve bilincinde olmamı engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Özel hayatımda sosyal ilişkilerimde manipülasyonu kullanmama neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Özel hayatımda etkileşimde olduğum insanların benimle iletişimlerinde manipülasyon programlarını kullanmalarına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

İş hayatımda kendi belirlediğim amaçlarıma ulaşmak için iş ilişkilerimde manipülasyonu kullanmama neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

İş hayatımda etkileşimde olduğum insanların benimle iletişimlerinde kendi amaçlarına ulaşmak için iş ilişkilerinde manipülasyon programlarını kullanmalarına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Hayatım içinde kendi çıkarlarıma ulaşmak için kollektif bilinci manipüle etmeme neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Bilerek ya da bilinmeyerek herhangi bir bilinç formunu manipüle etmeme neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Herhangi bir bilinç formunun beni manipüle etmesine neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Hayatımın herhangi bir anında herhangi bebeği, herhangi bir çocuğu, herhangi bir hayvanı, herhangi bir bitkiyi manipüle ettiysem bunu yapmama neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Hayatımın herhangi bir anında herhangi bebeğin, herhangi bir çocuğun, herhangi bir hayvanın, herhangi bir bitkinin beni manipüle etmesine izin verdiysem; bunu deneyimlememe neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Hayatımda bulunan dini ve kültürel değerlerim aracılığıyla manipüle edilmeme neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Herhangi bir insanı hayatında bulunan dini ve kültürel değerleri aracılığıyla manipüle ettiysem; bunu yapmama neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Hayatımda var olan bağımlılıklarımın beni manipüle etmesine izin vermeme neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Şu andan itibaren hayatımda manipülasyon programlarını kullanmadan açık ve dürüst iletişimin ilahi gerçeğini hayatımda var etmemi engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana  kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Ben ho'oponopono arınmalarını paylaşırken kalbime doğanları yazıyorum. Bu arınma cümleleri sizin kendi hayatınızda başka bir alanı görünür kıldıysa sizde bu konular için arınmanızı yapabilirsiniz. Konu ile ilgili sıfır noktasına erişinceye kadar da arınmalara devam edilmesi derin arınma sağlıyor.

09.10.2021

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder