Sayfalar

2 Eki 2021

Özel Alan Ho’oponopono Arınma Çalışması

Özel Alan Ho’oponopono Arınma Çalışması

Daha önceden insanlar birbirlerinin daha çok fiziksel ve enerjisel özel alanına müdahale ediyordu. Artık sanal alanda sürekli olarak özel alana müdahale deneyimi yaşanıyor. Bu yazı ile fiziksel ve sanal özel alanda yaşanan deneyimler için ho’oponopono arınması olacak.

Olan her ne olursa olsun; önce yaşadığımızın ilk nedeninin bizde olduğunu bilerek çalışmaya başlamalıyız.

İnsanların özel alanlara müdahale etmesine neden olan deneyim programının insanlık planında varlık sürdürmesinin benimle ilgili alanın sorumluluğunu yüzde yüz alıyorum.

Fiziksel olarak insanların benim özgür irade seçimime özen göstermeyip; özel alanıma müdahale etmesine neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Fiziksel olarak bilerek ya da bilmeyerek yakınım dahi olsa onun özgür irade seçimine özen göstermeyip; özel alanına müdahale etmeme neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Enerjisel olarak insanların benim özgür irade seçimime özen göstermeyip; özel alanıma müdahale etmesine neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Enerjisel olarak bilerek ya da bilmeyerek yakınım dahi olsa onun özgür irade seçimine özen göstermeyip; özel alanına müdahale etmeme neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Sanal olarak insanların benim özgür irade seçimime özen göstermeyip; özel alanıma müdahale etmesine neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Sanal olarak bilerek ya da bilmeyerek yakınım dahi olsa onun özgür irade seçimine özen göstermeyip; özel alanına müdahale etmeme neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Özgür irade ve özel alan kavramının ilahi gerçekliğini idrak etmemi ve kabullenerek yaşamımı yeniden düzenlememi engelleyen tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo.

Benim özel alanlarıma ya da başkalarının özel alanlarına müdahale edenleri yargılamama, suçlamama, onu birden ayrı görmeme neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo. 

02.10.2021

Spiritüel Rehber Yasemin Derya Metin 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder