Sayfalar

26 Şub 2024

Fıstık’ın Rehberliği – Yaşam Hikâyesi

 


Fıstık’ın Rehberliği – Yaşam Hikâyesi

Fıstık 5 Eylül 2015 22:30 civarında Tom Kenyon’un dünya çapında Hathorlarla yaptığı bir melek meditasyonu etkinliği öncesi uçarak balkonumuza gelip, uzunca bir süre bana hem yoldaşlık hem de spiritüel rehberlik yaptı. Ben sadece bu süreçte bana yoldaş oldu sanmıştım. Hem hastalığında hem 23 Şubat 2024’te 07:00 civarı ölümü ile ilgili paylaşım yaptıktan sonra sizin de hayatına dokunmuş olduğunu öğrenmek beni çok mutlu etti.

22 Şub 2024

Yaşam Hakkına Koşulsuz Sevgi Şifası

 


Yaşam Hakkına Koşulsuz Sevgi Şifası

Muhabbet kuşum Fıstık'ın yaşadığı sağlık sorunu bitki, hayvan ve insan için yaşam hakkı konusunda ve sağlıklı yaşam konusunda bilimle ortaya çıkartılan koşulların yeterli olmadığını yeniden fark etmeme aracılık etti. Bu çalışmada amacım

18 Şub 2024

Şeytanî Bağlardan Arınma

 


Şeytanî Bağlardan Arınma

Bu yazıda daha önce aldığım mesajlardaki tekâmülsüz planda ve karanlık tekâmül yolunda bulunan şeytanî formlarla ilgili bir arınma yazacağım. Arınmayı yazmadan önce şunu belirteyim, bu çalışmayı bir kere yaptıktan sonra hayatınıza yeni şeytanî bağlar oluşmaz gibi bir algıya kapılmayın. Tekâmülsüz plandaki şeytanî formlar

11 Şub 2024

Aşk ve Kibir

 


Aşk ve Kibir 

Beşerî aşk, insanlık tarafından AŞK hakikati sanılmasına rağmen Kaos Boyutunun ve AŞK Boyutunun arasında olan arafta kalmış bir deneyim. Bu arafta insan kendi ile yüzleşip, AŞK hakikati ile uyumsuz hallerden özgürleşmeyi seçtiğinde bu araf onun ruhunun özgürlüğü olurken, özgürleşmeyi seçmediğinde ruhun hapishanesine dönüşüyor. 

1 Şub 2024

21 Tekrar

 


21 Tekrar

Kişisel gelişim eğitimleri aldığım zamanlarda söylenilen her şeyin her insan için doğru ve ilahi gerçek olduğunu zannederdim. Ruhsal çalışmalar yapıp, meditasyonlar yapmaya ve mesajlar almaya başladıktan sonra bunun böyle olmadığını fark ettim. Bu nedenle 21 gün zorunluluğundan kendinizi özgürleştirmenizi öneririm.