Sayfalar

29 Nis 2024

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa

 


Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa

İnsan olarak sahip olduğumuz kibirden dolayı insanlara, hayvanlara, bitkilere ve cansız nesnelere istediğimiz gibi davranacağımızı zannediyoruz. Evet istediğimiz gibi davranabiliriz. Bu seçimizin sonuçları her zaman bizim kendi kibrimizi besleyen sen her şeyi hak edersin inancımızla uyuşup, bizi mutlu etmeyebilir. Çünkü her şeyin hakkını gözeten Yüce Yaratıcı'nın kusursuz adaleti buna engel oluyor. Bu engel olma durumunun sonuçlarını biz ya bu dünyada ya da sonsuz ahiret yaşamında yaşarız. 

18 Nis 2024

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler

 


Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler

Uzun bir zamandan beri, apartman yönetimi tarafından gruplarda kedilerin beslenmemesine yönelik paylaşımlar yapılınca çok sinirleniyordum, geçen gün otoparka giden bölümde iki köpek için yapılmış kulübenin kaldırıldığını görünce daha da çok sinirlendim.

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması

 


Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması

Bilgilendirme

Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine yapabileceği çalışma. Telegram’da Ücretsiz Gümüş Mor Alev Çalışma Grubumuz var. Grubumuzda uyumlaması olanların yapabileceği ortak çalışmaları paylaşıyoruz. Uyumlaması olmayanlar için de grupta uyumlama yapacak arkadaşlar duyuru yapıp, ücretsiz uyumlama yapıyorlar. Birlikte hem kendimizi arındırmak için hem de bütüne hizmet etmek için toplandık. Katılmak isteyenler buraya tıklayarak gruba dahil olabilirler.

17 Nis 2024

Kundalini Reiki ile Sadeleşme Çalışması

 


Kundalini Reiki ile Sadeleşme Çalışması

Bazı insanlar minimalist yaşarlar, ben o insanlardan değilim. Uzun zamandır gerçekten ihtiyacım olan ürünleri satın almaya gayret ediyor olsam da çok sevdiğim bazı şeyleri satan ürünlerin olduğu dükkanlara gittiğimde o ürünü almamak için çaba sarf ediyorum. Bunun nedeni de ona sahip olma arzusundan kaynaklanıyor.

14 Nis 2024

Kan Bağı ve Soy Bağı Enerjisel DNA Etkileşimi


Kan Bağı ve Soy Bağı Enerjisel DNA Etkileşimi

Yazacaklarım bu zamana kadar Torus Mate Gökadası Varlıkları çalışmaları ile ve rüyalarımda açığa çıkan bilgilerden oluşuyor. Bilimsel bir alan olmadığını en baştan ifade edeyim.

10 Nis 2024

Kâbil'e Sevgi

 


Kâbil'e Sevgi

2017 yılından beri çeşitli zamanlarda Kâbil ve Hâbil ile ilgili alan açılıyor. Bir ara yine mi ya diye sitemle şifa alanına dahil oluyordum. Çalışma yaptığım alan Kâbil ile bağlantılı olmadan yol beni o alana götürünce bu sitemkar halim ortaya çıkıyordu. Yaklaşık son bir yılda bu şımarık tavrımı bırakıp, açılan alanda sorumlu olduğum konularla ilgili şifa çalışması yapıyordum.

6 Nis 2024

Rızık Adaleti

 



Rızık Adaleti

Hayatım boyunca paylaşmayı bilsem de tüm canlının rızkına vesile olmayı bilmiyordum. Fıstık'ın gelişi ve ölümü bu rızk alanına daha geniş bir perspektiften bakmama vesile oldu.