Sayfalar

21 Mar 2019

İlkbahar Ekinoksu


Ekinoks kelimesinin ne olduğunu ilk okulda öğrenmiştim. Ne kadar önemli bir tarih olduğunu ise ruhsal çalışmalar yapmaya başladıktan sonra fark ettim.
Sadece gün ve gece eşitliği değil ekinoks, doğa ana kendi içimizdeki her şeyi dengeleyeceğimiz bir enerji alanı açıyor  bu tarihte.

Neleri Dengeleyebiliriz

Dünyasal ve ruhsal yaşamı

13 Mar 2019

Merakın Dengelenmesi ve Kuşkunun Arınması Çalışması


İnsan şuurlu evrimleşmesi gereken bir varlık. Bu da bizim idrakımızı, bilincimizi, zihnimizi, aklımızı, mantığımızı, beynimizi doğru ve dengeli kullanmamız sonucu olabilir.

Merakın Dengelenmesi Çalışması

Merak; bizim öğrenme isteğimiz. Ancak merakı dengelemediğimiz zaman yani onun kölesi olduğumuzda bizi her türlü bilgi alanına yönlendirir. Işık boyutuna tekamül etmeyi özgür irademizle seçiyorsak; pozitif ve aydınlık olmayan bilgi kaynakları bizi sadece geçiktirir.

Dünya ve Hayat



Şarkı, türkü ve diğer edebi eserlerde dünyaya atfedilmiş bir çok olumsuz etiket var. Hiç dünya ile bağlantı kurdunuz ve dünyanın insanlık için vazgeçtiklerini öğrendiniz mi?

Benim ruhsal görevlerimden ilki nasıl yapacağımı bilmeden dünyada deprem olduğunda onunla bağlantıya geçmemdi.

Şili depremi ve Van depremi onunla bağlantıya geçtiğim zamanlardı. Dünya depremler esnasında çok ama çok acı çekiyor. Bu acının tek sebebi daha az insanın ölmesi. Kendi

12 Mar 2019

Uyanış ve Sonrası


Bu zamana kadar bana aktarılanlar ve deneyimlerimle eşleşen bilgileri bu yazıda sizlere aktarıp, doğru seçim yapmanız konusunda size yol gösterici olması için yazıyorum.

Uyanış

Dünyaya gelen her ruhun kabul ettiği, kendi ruhsal yolculuğuyla orantılı olan bir unutma perdemiz var. Bu unutma perdesini fark edip onu inceltme ya da kaldırmanın başlangıç anı. Evrenin oluşumundaki büyük patlamanın insanda ortaya çıkışı.

8 Mar 2019

Başmelek Cofiel'in Kadınlara Mesajı


Sevgili Kadınlar Sizleri Şefkatle Selamlıyorum,

Meleksi varlıklar her an size yardım için yanınızdadır. Sizlerin dünyasal tarih döngülerinizle ortak çalışmak bizler için de çok keyifli. Dünyanızda bu tarih Kadınlara ithaf edilmiş bir gün. Bu gün ben de sizlere içinizdeki şefkati hatırlatmak için kalplerinize dokunmaya geldik.

Her ruhsal varlık kendine kanallık eden kişi ile uyumlanma çalışmaları yapar. Bugünün enerjisi için ben ve bir çok meleksi varlık Yasemin'le birlikte çok yoğun çalışma yaptık. 

5 Mar 2019

Aşkın Yaşam Gerçekliği

Hikayenin en başından başlayalım.

Habil ve Kabil'in yaşamı ile ilgili çok fazla çalışma içinde oldum. Konun başlangıcı ile ilgili bilişsel düzeyde olmasa da enerjisel düzeyde o yaşam alanına çok fazla çekildim.

Yıllar içinde ortaya çok farklı açılımlar ortaya çıktı. Aşkı etkileyen alan için burada çözümlemeleri sizler için aktarayım. Hep birlikte dünyada yeniden gerçek aşkı ortaya çıkaralım.

1 Mar 2019

Sevgi ve Işık Geri Dönüşüm Tesisi Örnek Çalışmalar


Geçenlerde paylaştığım yazıdan sonra nasıl yaparım soruları ortaya çıktı. Bu yazıda Sevgi ve Işık Geri Dönüşüm Tesisi ile kendiniz için bu çalışmaları nasıl yapabileceğinize dair örnekler olacak. Sizde kendi içinizden geldiği gibi çalışmayı kendi hayatınıza uyarlayabilirsiniz. Önceki yazıyı buradan okuyabilirsiniz.

♥ Bu zamana kadar benden çıkmış olan tüm negatif his, duygu, düşünce ve enerjileri sevgi
ve ışık geri dönüşüm tesisine gönderiyorum.

Başmelek Ariel'in Mart 2019 Mesajı



Her birinizi sevgi ile selamlıyorum,

Dünyayı ve insanlığı farkında olmadan dönüştürüyorsunuz. Sizleri kutluyoruz.
Gezegeniniz ve sizler sürekli yeni enerjilerle uyumlanıyorsunuz. Bu uyumlanma sürecine artık daha uyumlusunuz; eskiden yaşadığınız semptomları çok fazla yaşamıyorsunuz.
Mart ayı enerjisi iki yönlü enerji. Eğer yaşamınızda dürüstlüğü büyük oranda ortaya çıkardıysanız bu ay sizi şok edecek ancak dengede tutacak ve hafiflemiş hissedeceğiniz