Sayfalar

5 Mar 2019

Aşkın Yaşam Gerçekliği

Hikayenin en başından başlayalım.

Habil ve Kabil'in yaşamı ile ilgili çok fazla çalışma içinde oldum. Konun başlangıcı ile ilgili bilişsel düzeyde olmasa da enerjisel düzeyde o yaşam alanına çok fazla çekildim.

Yıllar içinde ortaya çok farklı açılımlar ortaya çıktı. Aşkı etkileyen alan için burada çözümlemeleri sizler için aktarayım. Hep birlikte dünyada yeniden gerçek aşkı ortaya çıkaralım.


Adem Aşkın Boyutunun OL'dan yaratıldı, Havva Kaos Boyutunun Ayna Boyutundan yaratıldı.
Çocukların da farklı boyutlardan dünyaya o boyutun bilgeliğini indirmesi gerekiyordu. Kabil Kaos Boyutunun Yokluk Boyutunun genetik kodları ile, Şit Kaos Boyutunun Işık Boyutunun genetik kodları ile, Habil'de Aşk Boyutunun Harmoni ve Uyum Boyutunun genetik kodları ile doğdu.

En düşük frekans alanı Kabil'de bulunuyordu. Kabil'i birliğin ve uyumun içine çekecek tek şey sevgiydi. O ancak sevgi ile değişebilirdi. Sevgi olmadan o kontrolsüz bir güçtü. Yeterli sevgiyi alamadığı için dünyada bulunan ve var oluşunun kodladığı yok etme kodları ile aşk boyutunu yok etti. Kardeşi Habil'i öldürerek dünyadan aşkı kendince yok etti. Babasındaki aşkı tanımlayamadığı için tanımlayabildiği aşkı yok etti.

İnsan ırkı Kabil'in ve Şiti'in soyundan üreyip dünyaya yayıldılar. Şit'in soyu daha sevgi ve merhamaeti barındırırken; Kabil'in soyu nefret ve intikamla var olmaya devam etti.
Var oluş elbette dünyayı aşktan mahrum bırakmadı. Her ne olursa olsun aşk boyutundan insanlar dünyada var olmaya ve yaşamaya devam etti. Dünyaya gelen aşk boyutundan her insan Kabil soyunun genetik görev kodları aktif olan insanlarla bir araya geliyor. Kabil soyunun genetik mirası aşkı yok et. Bu kodu sadece saf sevgi deaktif hale getiriyor. Kabil geni güçlü ve genetik mirası aktif cinsiyeti ne olursa olsun biri ile bir araya geldiğinizde aşka dair her şeyi küçümseme halinde olur. Bu kişiye aşkı kanıtlamak onun aşkı yok etme dürtüsünü güçlendiriyor. Sadece gerçekten sevgi verdiğinizde sizin yanınızda başka bir insan olabiliyor. 

İnsanlık değişim için yaşam sürdürüyor. Burada kimseye sırtımızı dönmeden sahip olduğumuz aşkı yaşatmayı öğrenmemiz gerekiyor.

Kabil'in soyu aşkın gücünü azaltmak için akıllıca planlar yapmaya devam ediyor. Gelişen çağla birlikte farklı farklı araçlar kullanarak ilişkinin aşkını minimize etmeye çalışıyor.
Duygular Kabil soyu için en harika gizemleri saklayacakları alanlar. Can sıkıntısı, iğrenme, üzüntü, kızgınlık, öfke, kıskançlık, nefret, kibir, hüzün ve korku duygularını kişilik özellikleri içinde kemikleştiriyorlar. Sonra bu duygularla aşkı örüyorlar. Negatif duygular aşkın yaşam enerjisini emer ve gün geldiğinde aşkı yok eder.

Aşkı yok etmek için ilerledikleri başka bir alanda üreme içgüdüsü ile var olan cinsel birleşme eylemi. Cinsel birleşme kişinin hem üremesine hem de ruhsal bağını güçlendirerek Birlik halini deneyimlemesine neden olabilecek iki alanı kapsıyor. Cinsel birleşme eylemi her biri farklı frekanslarda olan gerçeklikleri var.
  • Seksin daha alt boyutlarındaki mekanik birleşme
  • Seks
  • Cinsellik
  • Kozmik Orgazm 
Kozmik orgazm, kişinin birlik haline ulaşabildiği fiziksel cinsel birleşme ile ya da sadece enerjisel cinsel birleşme hali. Kozmik orgazm deneyimi için doğu felsefesindeki çeşitli öğretiler sizlere yol gösterebilir.

Cinsellik, karşılıklı duygu paylaşımının olduğu hem bedensel hem de ruhsal hazzın bir arada yaşanıldığı cinsel birleşme hali.

Seks, sadece bedensel tatmin için dış uyaranlarla desteklenen kısmı saygının bulunduğu cinsel birleşme hali.

Daha alt boyutlardaki cinsel birleşme hali, hayvani içgüdülerin güdümünde olan kişinin sadece kendini tatmin etme eylemi.

Kabil soyu, seks ve daha alt boyutlarda kişinin kendi özsaygısını da ortadan kaldıracağı intikam alma eylemi için insanları programladığı bir gerçeklik haline dönüşmesi. Porno sektörü burada programlama aracı.

Kabil soyu ne kadar aşkı yok etmeye çalışsa da aşk boyutu genine sahip insanlar her yaşamlarında buldukları aşkı tıpkı bir bahçıvan misali iyileştirip güzelleştiriyorlar.

Hangi boyuttan geldiğimizin bir önemi yok. Önemli olan şey neyi seçiyoruz.

Aşk Hangi Şartlarda Yaşayabilir

Hem sizin hem de partnerinizin başbaşayken, toplum içindeyken kendiniz olduğunuzda var olabilir. İlişkiniz varsa önce kendinize bakın ve şu soruyu sorun "ben bu ilişki içinde gerçekten kendi olmak istediğim gibi miyim?" Bu sorudan sonra yaşamınızda neleri değiştirmelisiniz bunları fark edin. Sevgilim ya da eşim "bu ilişki içinde gerçekten kendi olmak istediği gibi mi?" Burada siz ona kendisi olabilmesi için ne yapmasını engellemişsiniz bunu fark edin.

İlişkinizde her biriniz  gerçekten özgür müsünüz? Bu konuya eğilin ve bakın. Elbette her ikinizinde bu ilişkide ortak alandaki sorumluluklarınız var ancak kendiniz için ve onun için özgürlük alanlarınız var mı?

Kendinize ve sevgilinize ya da eşinize gerçekten ne kadar güveniyorsunuz? Dürüstçe güven alanınıza bakın. 

Cinsellik dahil hayatınızın her alanında ne kadar uyumlusunuz? Bu konulara bakın. Bazen karşı tarafı mutlu etmek için taviz verdiğiniz eylemler karşı tarafın sizinde bu eylemden keyif aldığınızı düşünmesine neden olur. Kendi kendinize oynadığınız her türlü oyunu ve karşı tarafa oynadığınız oyunları düşünün ve her ikinizinde mutlu olacağı ortak eylemler neler olabilir bunları düşünün.

İlişkiniz içinde siz ne kadar dürüstsünüz eşiniz ne kadar dürüst ve ilişkinin kendi içindeki dürüstlük oranı ne? Bu ortaya çıkan durumlar sizi mutlu etti mi ya da daha mutlu olabileceğiniz ortak bir gerçeklik mi yaratmalısınız?

Bu yazdığım başlıklar aşkın adım adım yok olmasına neden olur. Eğer aşka değer veriyorsanız sevgiliniz ya da eşinizle oturun ve dürüstçe konuşun, o bu ilişkide hangi noktada. Birbirinize kırılmadan gücenmeden ilişkiniz için ortak karar alın. Hem kendinize hem de karşı tarafa zaman tanıyın aşkı kutsallaştırmak için birbirinize destek olun. Ani kararlar vermeyin.

Şu an bir ilişkiniz yoksa hayatınıza girecek insanla kendi ilişki hayallerinizi konuşun, onun hayalleri neler. Hayalleriniz karşılıklı özsaygı, özsevgi ve özdeğer temelinde ortak bir alanda birleştirebilir mi yoksa bu ilişki başlamadan bitmeli mi? Her iki durumda bizim ruhsal gelişimimize katkı sağlar. Yaptığınız seçim her ikiniz içinde çok değerlidir. Eğer o ilişkiye devam etmiyorsanız bile belkide dürüstlükle başlayan bu ilişki iyi arkadaşlık temelini atar ve hayatınıza iyi bir dost girer.

Yaşam ve Aşk çok kutsal. Aldığınız nefesin her an kutsallığını fark edin. Bu kutsallığı hatırlayarak seçimler yapın.

Aşk, dünyada daha da güçlensin. Hangi soydan ya da boyuttan gelirse gelsin dileyen herkes kendi var oluşuna uygun aşkın en saf gerçekliğini yaşasın.

05.03.2019

Spritüel Rehber Yasemin Derya Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder