Sayfalar

13 Mar 2019

Dünya ve Hayat



Şarkı, türkü ve diğer edebi eserlerde dünyaya atfedilmiş bir çok olumsuz etiket var. Hiç dünya ile bağlantı kurdunuz ve dünyanın insanlık için vazgeçtiklerini öğrendiniz mi?

Benim ruhsal görevlerimden ilki nasıl yapacağımı bilmeden dünyada deprem olduğunda onunla bağlantıya geçmemdi.

Şili depremi ve Van depremi onunla bağlantıya geçtiğim zamanlardı. Dünya depremler esnasında çok ama çok acı çekiyor. Bu acının tek sebebi daha az insanın ölmesi. Kendi
değişimi ve var oluşu gereği bu depremler olmak zorunda. Ancak o depremler dünya tarafından yumuşatılmazsa; çok şiddetli sarsıntılara ve çok fazla can kaybına sebep olacak etkide.

Yaratılmış her şey ruhsal tekamülde. Dünya kendi tekamülünü on binlerce yıl insanlık için durdurdu. Eğer durdurmasaydı yükselmeye başladığında hazır olmayan insanlık bilinci ve bedeni bu esnada yok olacaktı. Dünya ise kendini yavaşlatarak insanlığı bu sürece hazırladı.

Kendinizi dünyanın yerine koyun kendi geleceğinizden bu kadar vazgeçer miydiniz?
İnsanlık şehir devletlerini kurdukça dünyadan kopmaya başladı. Bu kopuş onun yükselişini durdurmaya başladı. Yükseliş durunca dünyanın insanı aşk ile beslemesi azaldı. Aşk ile beslenemeyen insan vicdan pusulasını kaybedip, içgüdüleri ile yol almaya başladı.

İçgüdüler devreye girince negatif ve karanlık enerjilerle bir araya geldi. Kendi özünü balçıkla sıvamaya ve ışığını kaybetmeye başladı. Her ne olursa olsun dünya asla insandan vazgeçmedi. 

İnsan, toplumu bozdu ve insanların dünyaya koyduğu tüm etiket aslında kendine koyduğu etiketlerdi. Bunu hiç fark etmedi. Tüm insanlığın dünyaya yaptığı karalamaya rağmen her zaman dünya insanı korudu, korudu, korudu... Ta ki evrensel denge artık tehlikeye girene kadar.

Artık insanlık, kendi kaderini yaşıyor. Dünyanın koruması sadece dünya ile uyumlu olanların alanında aktif.

Dünya kalben isteyen herkese yuva ya da Yaradan'la bir olma fırsatını her zaman açık tutuyor. O ayrılık illüzyonu sadece insan zihninin yaratımı. Bu illüzyondan özgürleşip yuva ya da Yaratıcı ismini ne olarak tanımlıyorsanız onunla bir olma hep size sunuldu. Buna ulaşmanın tek sırrı aşk.

Kalbinizde aşkın alevi varsa siz nereye giderseniz gidin yuva veya Yaratıcı hep sizle.

Dünya harika bir yaşam gezegeni ve harika bir anne...

13.03.2019


Spiritüel Rehber Yasemin Derya Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder