Sayfalar

27 Nis 2019

Şifacı


Bu yazıda ilahi olarak size aktarmam gereken ruhsal bilgileri aktaracağım.

Yaratıcı: Varoluştaki her madde, enerji ve sistemleri yaratmış olan ezeli ve ebedi özün tecellisi.

Şifacı: Varoluşun şifa kaynağından gelen bilgi ya da enerji ile fiziksel beden frekansı bozulmuş kişinin Yaratıcı'nın izni ölçüsünde frekansını dengeleyen kişi.

Fiziksel Beden Frekansı Bozulmuş Kişi: Dünyasal olarak hasta kelimesi ile tanımlanmış

22 Nis 2019

Katalizör Enerjiler


Dünya frekans olarak yükselmeye devam ediyor. Bu yükseliş esnasında insanlar da onun enerji alanına uyumlanmak için çeşitli kozmik enerjilere maruz kalıyoruz.

21 Nisan 2019 itibariyle yeni bir enerji akmaya başladı. Bu katalizör bir enerji. Bu da insan dönüşüm sürecini çok hızlandıracağı anlamına geliyor.


12 Nis 2019

Sevgiyi Hatırlamak - Yaşam Hikayesi


Yaptığım çalışmalarda katılımcıların yaşamındaki mutluluk benim de mutluluk kaynağım oluyor. Deneyimleri de izin alıp sizlere aktarıyorum.

İlkini dün gece yaptığım Başmeleklerle Sevgi Şifası çalışması sonrasında grupta paylaşmak isteyenler deneyimlerini ve sorularını gruba aktarıyorlar. Bu tüm uzaktan yaptığım çalışmalarda böyle oluyor. Grup açılımının herkesi daha derinden şifalandırdığı benim sezgisel bilişim olduğu için bireysel seans yerine insanların grup çalışmasına katılmasını

10 Nis 2019

Güç ve Deneyim ile Arınma


Bugün Tanrı Zeus'un bize öğretileri var. Zihnimden ve sezgimden akanlar neler olacak?

Dün gece yatmadan önce Tanrı Zeus ile çalışma yaptım. Sabah uyandığımda çok mutlu ve keyifli bir çalışma olduğunun sadece hissini hatırladım. Akşam S.H.A.Z.A.M 6 Güç filmine gittim. Filmde kahramanımız Billy Batson Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görkemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip olarak, edindiği güçlerin sahiplerinin baş harfleri ile S.H.A.Z.A.M. adını alıyor.

7 Nis 2019

Başmelek Cofiel'le İçsel Çocuk Bilişi


İçsel çocukla ilgili bir çok kaynaktan bilgiye ulaşıyoruz. Bu hafta yaptığımız grup çalışmasında yapılan paylaşımlardan biri içsel çocukla alakalıydı. İçsel olarak evet diyemediğim bilgi için rehberlik talep edeceğimi ifade etmiştim. Bu rehberlikte bana Başmelek Cofiel bilgi aktarımı yapacak. Hep birlikte içsel çocuk kavramını anlamlandıralım.

Merhaba,

6 Nis 2019

Yaşam Yolculuğu

@Cenk Ertekin

Kendimizi güçlendirmek ve ihtiyaçlarımızı tamamlamak için zaman zaman limanlara uğrar ve ihtiyaçlarımızı tamamlarız. Ancak bazen çok keyifli bir limana uğrayınca yolculuğumuzun orada tamamlandığını sanarak ya da kendimize yolculuğa çıkmayı geciktirecek çeşitli bahaneler ortaya çıkararak o limanda daha çok zaman geçiriyoruz.

Oysa biz yolcuyuz. Her şartta o yolculuğa devam edecek ekipman ve cesaret bizde mevcut. Sadece bunları hatırlamamız gerekiyor. Ruhumuzn olması gereken yer planlarını

Başmelek Metatronla Zaman Şifası


Affetme ile ilgili çok fazla bilgiye ulaşmışsınızdır. Okuduğunuz her şeye rağmen geçmişte yaşadığınız olaylardan dolayı kendinize ya da diğer insanlara karşı olumsuz tutumlarınız devam ediyor olabilir.

Bugün Başmelek Metatron'dan aldığım bu çalışma mesaj dilerim sizlere yardımcı olur.
Kişi ya da olayın her biri için ayrı ayrı çalışma yapılması gerekiyor. Toplu halde gerçekleşmesi mümkün olmayan bir çalışma. Emek emek yıllarca inşa ettiğiniz her şeyi

2 Nis 2019

Sevmek

Sevmek

Dünyada bir çok insanın yaşamadığı kadar çok duygu deneyimi yaşadığımı yeni yeni fark ediyorum. Empat bir yapım olduğu için yıllarca bulunduğumu ortamdaki en yoğun duyguları ve hisleri duygusal bedenime alıp onları kendi duygularım ya da hislerim gibi yaşamışım.
Negatif duyguların beni çok yorduğunu hala çok iyi hatırlıyorum. Ailemdeki herkes bana hiç kıskanç olmadığımı hep söyler. Yaşadığım bir deneyimin nedenini yıllarca tanımlayamayıp kargaşa içinde