Sayfalar

6 Nis 2019

Yaşam Yolculuğu

@Cenk Ertekin

Kendimizi güçlendirmek ve ihtiyaçlarımızı tamamlamak için zaman zaman limanlara uğrar ve ihtiyaçlarımızı tamamlarız. Ancak bazen çok keyifli bir limana uğrayınca yolculuğumuzun orada tamamlandığını sanarak ya da kendimize yolculuğa çıkmayı geciktirecek çeşitli bahaneler ortaya çıkararak o limanda daha çok zaman geçiriyoruz.

Oysa biz yolcuyuz. Her şartta o yolculuğa devam edecek ekipman ve cesaret bizde mevcut. Sadece bunları hatırlamamız gerekiyor. Ruhumuzn olması gereken yer planlarını
yol haritasını hatırlamamız gerekiyor. Ahlanmayı vahlanmayı bıraktığımızda yolculuğun keyfine varıyoruz.

Yaşamda durağanlaştığınızda bu klip sizi harekete geçirecek enerjiyi sunsun





Yolculuğun Güvenliği

Güvenli bir yolculuk gerçekleştirmek istiyorsanız ilk bakacağınız konu kendinizi sevme olmalı. Kendinizi severseniz ancak kendinize güvenirsiniz ve hızlı yol alabilirsiniz.

4.4 Enerjisinde ve 5.4 yeni ay enerjisi ile birleşik Başmeleklerle kendini sevme bolluk ve bereket çalışmasını gerçekleştiriyorum. Çalışma esnasında bir çok alan şifa için açılınca konuları daha net fark ediyorum. Grup çalışması mutlaka kolektif ile etkileşimde olduğu için benim yazılarımı takip edenlerle de çalışmaya katılmasalarda ortak alan oluyor.

Kendi Yaşamınızı İnceleme ve Dönüştürme

Yaşam yolculuğunuzu harika gemilerde geçirmeyi hayal ediyorsanız o zaman ilk adım kendinizi gerçekten ne kadar sevdiğinize bakın. Kendinizi sevmeden konfora layık olduğunuzu kabul edemiyorsunuz.

Bir sonraki aşama yaşamınızdaki aileniz ya da çalışma arkadaşlarınızla ne kadar saygı ve sevgi içinde iletişimdesiniz bu konuya bakın. Var oluştaki her yaratılmış eşit. Siz eğer birilerini değersizleştiriyorsanız kendinizi ne kadar severseniz sevin ne kadar paraya sahip olursanız olun gerçekten mutlu olduğunuzu hissedemeyeceksiniz. Bulunduğunuz alandaki kişilerle iletişiminiz sizin mutlu ve huzurlu olmanıza neden olur.

Üçüncü aşama yaşadığınız ekosisteme ne kadar saygılısınız ve onlara değer verdiğinizi kontrol edin. Her zaman şunu hatırlayın Dünya ev ve Gaia ev sahibesi. Biz onlara ait her şeyle ne kadar uyumlu olur ve saygılı olursak o kadar uzun süreli mutluluk ve konfor yaşarız.

Bu üç konuda tamamlamanız gereken ya da dönüştürmeniz gereken her şeyi bildiğiniz enerjiler ve yöntemlerle ya da hiç bir öğretinin eğitimini almadınızsa Ho'oponopono ile arındırabilirsiniz. Neler yapabileceğinizi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Arınma çalışmalarını yaptıktan sonra bol bol hayaller kurun ve sonra çok küçük de olsa adımlar atın. Başka insanlar için değil sizin için önemli olan eylemleri gerçekleştirin.

06.04.2019


Spiritüel Rehber Yasemin Derya Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder