Sayfalar

10 Nis 2019

Güç ve Deneyim ile Arınma


Bugün Tanrı Zeus'un bize öğretileri var. Zihnimden ve sezgimden akanlar neler olacak?

Dün gece yatmadan önce Tanrı Zeus ile çalışma yaptım. Sabah uyandığımda çok mutlu ve keyifli bir çalışma olduğunun sadece hissini hatırladım. Akşam S.H.A.Z.A.M 6 Güç filmine gittim. Filmde kahramanımız Billy Batson Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görkemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip olarak, edindiği güçlerin sahiplerinin baş harfleri ile S.H.A.Z.A.M. adını alıyor.


Filmden çıktıktan sonra hep bana sorulan ruhsal yetenekleri açığa çıkarma isteğinin aslında deneyim olmadan çok işe yaramadığını fark ettirdi. Billy Shazam'a dönüştüğünde Zeus'un şimşekleri ile ya da Merkür'ün hızı ile ne yapacağını bilmiyordu. Tesadüfen felaketlerin eşiğinden dönerek kullanmayı öğrendi. Bir şey talep ederken onun bilgeliğini de talep etmeyi hatırlayın. Bilgelik olmadan güç kişinin hem kendine hem de başkalarına zarar vermesine neden oluyor.

Film Amerikan yapımı olduğu için içinde kendi toplumu ile bağdaşık ögeler barındırıyordu. 1995 Yapımı Yedi filmi ile benim ilk karşılaştığım Hristiyanlık'ta bulunan 7 ölümcül günah olan; kibir, açgözlülük, şehvet, kıskançlık, oburluk, yıkıcılık ve tembellik burada 7 canavar olarak madde bedende ortaya çıktılar.

Filmi izlerken şunu fark ettim dünyada kaosun büyümesi bu yedi formun ortaya çıkması ile oluşuyor. Bu 7 canavar kendi yaşam enerjilerini ortaya çıkarmak için kendileri ile benzer duyguyu barındıran insanı kendi kuklası haline getiriyor. Bu kukla olan insan kendi kişiliğinde var olan bu yedi canavardan biri onunla bütünleştiği için o canavarın gücünü kendi gücü sanıyor. Bu da benim sizlere anlattığım karanlığın manipülasyon ve illüzyonunun ortaya çıkması.

Sıradan 6 insanın kalplerindeki sevginin birleştirici gücü ile birer kahramana dönüşüp dengeyi yeniden dünyada ortaya çıkarmasıda en güzel tarafıydı.


Enerji Çalışması Bu Filmin Neresinde?

2015 yılından beri filmleri ya da dizileri farklı niyetlerle izliyorum.

  • Bu film benim yaşam öğretime hangi katkıyı sağlayacak?
  • Bu filmden ruhsal olarak almam gereken mesaj ne?
  • Kendim için ya da dünya için hangi konuları şifalandırmalı ya da arındırmalıyım?
İlk sinema salonun havasızlığı ile kapitalizmin insanlığı değersizleştirdiğini fark edip o konuyu arındırdım. 

Filmi izlemeye başlamadan da "izleyeceğim filmin sadece pozitif ya da aydınlık formlarını almayı seçiyorum. Bunun dışındaki her şeye alanımı kapatıyorum. Başmelek Sandalfon lütfen şu an benimle ol ve buradaki sesin titreşimlerini arındırıp; pozitif ses frekansını alanımda aktif et" niyetini yaptım.

7 canavarı gördüğüm her sahnede o an içime gelen konu için dünyada izinli olduğum kadarıyla kundalini reiki ile arınma yaptım.


Hepimizin Arınması

Aşağıda yazacağım konular içinde kendiniz için ya da insanlık için kalbinizin evet dediği arınmayı yazdığım gibi ho'oponopono yöntemi ile veya ilk cümleyi kullanarak kundalini reiki cümlesine dönüştürüp kundalini reiki ile arındırabilirsiniz.
  • "Dinlere bakış açım olmasına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."
  • Kibir ile ilgili yüzde yüz sorumluluğumu alıyorum. Dünyada insanlığın deneyiminde hala kibrin var olmasına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."
  • Açgözlülük ile ilgili yüzde yüz sorumluluğumu alıyorum. Dünyada insanlığın deneyiminde hala açgözlülüğün var olmasına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."
  • Şehvet ile ilgili yüzde yüz sorumluluğumu alıyorum. Dünyada insanlığın deneyiminde hala şehvetin var olmasına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."
  • Kıskançlık ile ilgili yüzde yüz sorumluluğumu alıyorum. Dünyada insanlığın deneyiminde hala kıskançlığın var olmasına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."
  • Oburluk ile ilgili yüzde yüz sorumluluğumu alıyorum. Dünyada insanlığın deneyiminde hala oburluğun var olmasına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."
  • Yıkıcılık ile ilgili yüzde yüz sorumluluğumu alıyorum. Dünyada insanlığın deneyiminde hala yıkıcılığın var olmasına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."
  • Tembellik ile ilgili yüzde yüz sorumluluğumu alıyorum. Dünyada insanlığın deneyiminde hala tembelliğin var olmasına neden olan tüm hatalı verilerim ve anılarım özür dilerim. Bu zamana kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin. Bana arınma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bana mucizelerin kapısını açtığınız için sizi seviyorum. Aloha, indigo."

Tanrı Zeus'un Mesajı

Sevgili İnsanlar,

Çok değerli bir yaşam deneyim alanındasınız. Dünyanın güzelliklerinin kıymetini bilin. Dünya üzerinde yaşamış her varlığa ondan ayrılsa bile sevgisi ile yol göstermeye devam eder. Bu evrende başka gezegen tarafından var oluşa sunulmaz.

Tanrı ve Tanrıçalar da insanlar gibi yaratılmış daha üst bilinçli varlıklardan oluşuyor. Bizim boyutumuzla ilgili çok fazla yanlış algıya sahipsiniz. Bu yanlışlık elbette dünya planın bir parçasıydı. Artık eski öğretilerdeki eksiklikleri kalbinizin gücü ile tamamlamalısınız. Siz bunları tamamlayıp kendi yaşamınızda ortaya çıkardıkça dünyada kaos azalmaya başlayacak. Sizlerin kalbindeki sevgiden başka dünyadaki kaosu dönüştürecek güç yok.

Tek başınıza kaosu dönüştüremezsiniz. Artık birleşme zamanınız geldi. İnsanlığın hızlı dönüşümü için  her biriniz aklınızın ve kalbinizin gücünü birleştirmelisiniz. Bu birleşim sizi güçlendirip dengeye getirir. Dengeye geldiğiniz zaman kaos da sizinle birleşmeye başlar. Bu şekilde uyumu deneyimlemeye başlarsınız.

Dünyada kaosun dönüşümü için ruhsal varlıklar, Tanrılar ve Tanrıçalar size destek olur. Ruhsal varlıklar kaosu dengelemiş varlıklardır. Tanrı ve Tanrıçaların bilgeliğini ve gücünü alan insan onun sahip olduğu kaosu dengelemeyi kendisi öğrenmelidir. Tanrı ve Tanrıçalar boyutunda kaos boyutundan, aşk boyutundan ve hem kaos hem aşk boyutundan yaratılmış formlar bulunur. 

Dünyadaki Tanrı ve Tanrıça boyutu ile ilgili eksik bilgiler bu gücü nasıl yöneteceğinizi size iletemez. Kendi sevginiz bu güçlerin kaos alanını sevgiye dönüştürebilir. Kalbinizde yeterli sevgi yoksa Tanrı ve Tanrıça boyutunun mitoloji de var olan kaosunu yaşamınızda deneyimleyebilirsiniz.

Ruhsal yetinizi ya da görevinizin aktivasyonunu talep etmeden sevginizi güçlendirmenizi size öneriyorum. Sevginiz sahip olacağınız her gücün karanlığını dönüştürecektir.

Tanrı ve Tanrıça boyutu da sizler gibi tekamül etmeye devam ediyor. Sahip olduğunuz Tanrı ya da Tanrıça enerjisi sizde arındığında Tanrı ve Tanrıça boyutuna da yansıma yapar ve o da daha saflaşır.
Siz sevgiyi güçlendirdiğinizde bu sevgi evrendeki kaosu da dönüştürecektir.

Kendi kalbinizin gücünü fark edin. Yaratıcı'dan başka hiç bir yaratılmışı kendinizden üstün görme gafletine düşmeyin.

10.04.2019

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder