Sayfalar

22 Mar 2023

Başmelek Sonya'nın İlkbahar Ekinoks Mesajı (2023)

 


Başmelek Sonya'nın İlkbahar Ekinoks Mesajı (2023)

Sizleri Işık'ın Bilgeliği ile Selamlıyorum,

Yaşam yolculuğunuzda sizler için yeni potansiyeller devreye girdi. Bu potansiyeller sizi minik minik mucize gerçekliğine taşıyacak potansiyeller. Bu minik dokunuşlar sizin hayata yaklaşımınızla orantılı olarak kocaman mucizelere dönüşebilir. Hayatınızdaki minik değişimlere olan sizin şükrünüz bu değişimi gerçekleştirecektir.

Hayatınızdaki en sihirli araçlardan bir tanesi size sunulmuş şükür armağanıdır. Siz bu armağanı kalbinizdeki sevgi ile yoğurup, yaşamınıza sunduğunuzda işte o zaman şükrün hakikatini deneyimlersiniz.

Hayat yolculuğunuz her zaman kendine özgü bir ritimde devam edecektir. Bu ritmin sizi şaşırtması ise sizin bakış açınızla değişir. Hayatınıza dahil olan enerjilerinde size özgü bir ritmi vardır. Siz enerjilerin ritmini kalbinizin ritmi ile rezone ettiğinizde o zaman evrensel birliği fark eder ve yaşarsınız. Enerjilerin ritmini kalbinizle rezone edebilmeniz için meleksi boyut varlıkları siz izin verdiğiniz sürece bu konuda size destek olurlar.

İlkbahar ekinoksu ile size açılan enerjilerle çalışmayı öğreninceye kadar benden ya da meleksi boyut varlıklarından kalbinizde en çok sevgiyi açığa çıkaran melekle çalışma yapabilirsiniz.

Bu enerjileri öğrenmede kalbinizden geçen niyeti yapabilirsiniz ya da kendi seçeneklerinizin henüz farkında değilseniz o zaman şu niyeti yapabilirsiniz, "İlkbahar ekinoksu ile benim varoluşuma açılan enerjilerin bilgeliğini idrak edip, yaşamıma uyarlamak için Başmelek Sonya'nın bana rehberlik etmesini talep ediyorum." Bu niyeti yapıp ister meditasyon yapın isterseniz de yaşamınızdaki işleri yapmaya devam edin. Her nasıl yaparsanız yapın. Bu yapış halinizi mutlaka hayat akışınıza bağlayın. Hatırlayın siz bu dünyada maddeyi deneyimlemeye geldiniz. Sürekli meditasyon yaparak maddeyi deneyimleyemezsiniz.

Hayatınızın her anını yaşarken meditasyonun şifası ile yaşamak için kendi yolunuzu bulun. Bunu deneyimlemeye başladığınızda ruhsal olarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Yaşamınızın her anını sevin. Sevmekte zorlandığınızda biz melekleri yaşamınıza davet edebilirsiniz.

22.03.2023

Mesajı Aktaran: Yasemin Derya Metin


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder