Sayfalar

7 Mar 2023

Başmelek Mikail Dolunay Mesajı (07.03.2023)

 


Başmelek Mikail Dolunay Mesajı (07.03.2023)

Merhaba, sizleri AŞKın bilgeliği ile selamlıyorum,

Dünya gezegeninde potansiyelleriniz her zaman için iki ayrı potansiyel olarak size sunulacaktır. Sizin frekansınız neyse o frekansa göre yaşanan olayı deneyimlersiniz.

Bu dolunay insanlığa unuttuğu özünü hatırlatmak için büyük bir kapının açılışına vesile olacak. Bu açılan kapıdan yaşadığınız süreç içinde birçok zamanda deneyimlediğiniz kaos frekansı ile de geçebilirsiniz ya da daha az deneyimlediğiniz AŞK frekansı ile de geçebilirsiniz. 

Sadece seçim yaparak bu geçişi yapamazsınız. Frekansınızı neye dönüştürüp, neyin dengesinde kalmak istediğinize karar verip, daha sonra da bunun için gayrette olmanız gerekiyor. Sizin yaptığınız seçim ve yoldaki gayretiniz yönünde her zaman destekleniyorsunuz. Sizleri melekler olarak nasıl desteklememizi istersiniz?

Bu mesaj size dolunayla birlikte açılacak kapıyı fark etmeniz için aktarılmış olsa da aslında hayatınızı nasıl yaşamanız gerektiğine karar vermenizi fark ettirmeye çalışıyorum. Eğer tüm insanlığın bilinci ile kendinizi rezone ederseniz çok fazla sizi dibe sürükleyecek deneyim programını kendinize açarsınız. Bilinçli bir birey olursanız, bu deneyimlerin sizi geliştirmesini sağlayabilirsiniz. 2023 yılına girerken insanlık olarak daha ışık bilgeliğinde deneyimlerin kapısını açamadığınız için bu yıl insanlık olarak zor programlar sizi bekliyor. Bu zor programları aklınızı ve kalbinizi kullanarak kendi hayatınız için ve dünya için daha dengeli bir hale getirebilirsiniz.

Lütfen ruhsal yolculuğunuzu sadece melekler ya da enerjilerle gerçekleştirmeyin. Bizlerden size aktarılan yüksek enerji ve bilinci dünyada yaşam için kullanılan bilgilerle birleştirin ki bu yolculuk dünyaya da hizmet edebilsin. Dünya kendi varoluşunu yıkımlar ve yenilenmelerle gerçekleştirmeye alışkın. Dünya varlığını insanlık olarak siz seçimlerinizi dünya bilincine uygun seçseniz de seçmeseniz de gerçekleştirebilecek. Tüm ruhsal ışık varlıkların gayreti bu dönüşümün insanlık için yıpratıcı olmaması yönündedir. Bizler her ne kadar bunun için sizlere hizmet etme gayretinde olsak da sizlerin özgür iradenizle yaptığınız davranışlar bizim hizmetimizin tersi bir alanda ise biz size destek olamayız.

Dünyanın kendi değişim döngüsündeki doğal olayların gerçekliğini kabul ederek yaşamlarınızı buna paralel yenilemeniz gerekmektedir. Dünyanızda insanlığa hizmet veren bilim insanları sizlere dünyanın doğal olaylarını size ifade ediyorlar. Bu bilgilerdeki enerjileri kendi alanınızda sevgiye dönüştürerek hayatınıza uyarladığınızda dünya ile uyumlu ve güvenli yaşamanın yolunu bulmuş olursunuz.

Dünya taşıyla, toprağıyla, bitkisiyle ve hayvanıyla sizin güvenliğiniz için size hizmet ediyor. Ancak çoğunuzun kalbi dünyanın size sunduğu bilgiye kapalı olduğu için dünyanın hizmet bileşenlerini hayatınıza uyarlamakta çoğunlukla başarısız oluyorsunuz.

Sizlerin gelişmemiş diye tanımladığınız insan grupları sizlerin zamanından on binlerce yıllar önce dünyanın bu bilgeliğini okuyabiliyorlardı. Dünyanın bilgeliğini okuyan bu insanlar bilicilerdi. Biliciler canlı ya da cansız nesnenin bilinci ile bağ kurup onun insan için faydalı olup olmadığını ya da faydalı hale dönüştürülmesinin bilgisine erişebiliyorlardı. İnsanlığı oluşturan topluluklar kibre kapıldıkça bu biliciler dünyada daha az bedenlenmeye başladılar. Şu an dünyada çok az sayıda bilici var. Olan bilicilere de inanmadığınız için onlar bu bilgilerini sadece kendileri için güvenli alanda kullanıyorlar. İnsanlık olarak sizin için büyük bir kolaylıktan vazgeçtiniz.

Bu kolaylıktan vazgeçmiş olsanız da bilimsel öngörüleri rehber edinerek kibirli benliklerinizle yine de güvenli ve ekolojik bir yaşam oluşturabilirsiniz. Burada kibir programını sizi eleştirmek için özellikle belirtmedik. Sadece sahip olduğunuz ve farkında olmadığınız programı fark edebilmeniz için size bu hatırlatmayı yaptık.

Dolunayda açılan kapıdan AŞK ile geçmek için hayatınızda bırakmanız gereken kaos programlarını fark edebilmek için dilerseniz benimle çalışma yapabilirsiniz. Ben sizlere farkındalık sağlayıp, sizleri şifalandırsam da bu yolun nasıl devam edeceği tamamen sizin özgür iradenize bağlıdır. Eğer yolculuğunuzu AŞK frekansında devam ettirmek istiyorsanız bunu sık sık kendinize hatırlatın ve davranışlarınızı tekrar tekrar gözden geçirin. AŞK ile uyumsuz programlarınızı değiştirmek için gayrette olun.

Dolunay için çalışma yapmak isteyenler “Başmelek Mikail’in dolunayda insanlık için açılan kapıları AŞK frekansı ile geçebilmem için kendi gerçekliğimde olan AŞK ile uyumsuz alanlarımı ve programlarımı bana görünür kılmasına ve ilahi olarak şifalandırması gerekenlere izin veriyorum.” niyetini yaparak kalbinizin dilediği süre boyunca gözlerinizi kapatıp, meditatif olarak kalabilirsiniz. Çalışma tamamlandığında dönüşmemiş olan kendi kişiliğinizle ilgili bir bilginin mesajını size iletirsem, lütfen bu konu için kendinizi değiştirme ya da dönüştürme gayretinde olun.

Tüm ruhsal ışık varlıklar sizleri çok seviyoruz. Lütfen sevgimizi her an hatırlayın. Yaşadığınız zor anlarda biz sevgimizle sizin yanınızdaydık. Siz bu sevgiyi fark etmek istemediğiniz için biz sizleri kucaklayamadık. Şimdi benim ve tüm ışık varlıkların sizin kucaklamamıza, acılarınıza ortak olmamıza izin verin. İnsan olarak yaşadığınız acıları taşımakta zorlandığınızı biliyoruz. Bu acıların size yük olmaması için bizlere izin verin. O acıları tekrar tekrar yaşamamanız için acının yükünü sizden alıp, bunu deneyim bilgisine dönüştürmenize yardım etmemize izin verin.

İnsanlık planında olan zorlukları birlikte kolaylaştırabiliriz. Bu kolaylığı size sunmamız için sizlerin bilincinin, farkındalığının yüksek ve özgür irade seçimlerinizin sevgi de olması gerekmektedir.

AŞK ile…

07.03.2023

Mesajı Aktaran: Yasemin Derya Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder