Sayfalar

28 Haz 2024

Allah’ın Bizim Sevgimize İhtiyacı Var mı?

 


Allah’ın Bizim Sevgimize İhtiyacı Var mı?

Dini olarak bazı bilgileri okuduğumda ya da dinlediğimde insanın Allah’ı sevmesi ve bu sevginin önüne hiçbir sevgiyi dahil etmemesi ya da Allah’tan başka bir şeyi sevmemesi gerektiği bilgilerini duyunca şaşırıyordum. 

26 Haz 2024

Şeytanî İş Birlikçilere ve Uşaklara Alan Kapatma

 


Şeytanî İş Birlikçilere ve Uşaklara Alan Kapatma

Ön Bilgilendirme

Spiritüel Yolculuğu Dua ile Güçlendirme yazısı sonrası yazının içinde belirttiğim şeytanî iş birlikçilerle ilgili kendime şifaya niyet edip, yattım. Uyandıktan sonra enerjisel olarak kendimi çok sıkışmış hissettim. Bu sıkışmanın ne olduğunu anlamlandırmaya çalışırken şeytanî formların iş birlikçileri tanımı netleşti bir de benim için yeni bir kavram ortaya çıktı şeytanî formların uşakları.

25 Haz 2024

Spiritüel Yolculuğu Dua ile Güçlendirme

 


Spiritüel Yolculuğu Dua ile Güçlendirme

Kendi Yolculuğumu Dua ile Birleştirme

Kendi spiritüel yolculuğum 2009 yılında başlayıp, bir süre el yordamı ile devam etmişti. Daha sonra bir araya geldiğim insanlarla olan sohbetlerimiz ve okuduğum kitaplarla spiritüel yolculukta dinî öğretilerin pek yeri olmayacağını zannını ortaya çıkarmıştım.

9 Haz 2024

Layık Olduğumuzu Fark Etmek

 


Layık Olduğumuzu Fark Etmek

Layık olmak sadece iyiye layık olmak değil. Bir insan kendinden çıkan çok olan neyse onunla eş değer olanı varoluşuna dahil eder. Varoluş kısa bir insan ömür süresi olmadığı için insan olarak biz bu yaşamda birilerinin yapıp yapmadıkları ya da kendi yapıp yapmadıklarımız için yargıya varıyoruz. Bu yargı sonucu da ego ya da nefsimizde bulunan şeytanî bilinçlere kanıp kendimizi iyilikten uzaklaştırabiliyoruz.

4 Haz 2024

İnsanın Durakları

 


İnsanın Durakları 

40 yaşını geçtiğimden beri bazı konularla ilgili çocukluğumdaki huysuz teyzeler gibi oluyorum. Eskiden tahammül edebildiğim konuya tahammül edememek de beni yoruyor ve kendi içimde kibre mi düşüyorum diye sorgulayıp duruyorum.