Sayfalar

31 Ara 2022

İçgüdülerimin Şifalanması – Bibliyoterapi

 


İçgüdülerimin Şifalanması – Bibliyoterapi

Kendi karanlığımızla buluşmadığımız sürece gerçek aydınlanma ya da yükselişi deneyimleyemiyoruz. Kendi yolculuğumda sadece enerji çalışmaları, meditasyonlar ya da spiritüel yöntemlerle dönüşüm sağlayamadığımı 2022 yılında fark ettikten sonra hayatın her alanından verileri birleştirerek çalışmalar yapmanın yollarını arıyorum.

5 Eyl 2022

Mekanik Gürültüler

 


Mekanik Gürültüler

4 Eylül 2018 yılında gürültülü egzozlu araçlarla ilgili yaptığım paylaşıma yazılan yorumlarla ilgili gürültünün enerjisel halini bu yazıda uzun uzun yazayım.

Vikipedi’deki ses ve gürültü tanımları ile yazıya başlayalım.

26 Haz 2022

Yazarak Şifalanmak

 


Ben yazarak şifalanmaya hayatıma Facebook girdikten sonra 2009 yılında bilinçsizce kullanarak başladım. Senaryo eğitimi almaya başladığımda Julia Cameron’un Sanatçının Yolu kitabındaki sabah sayfalarının değişik bir versiyonunu uygulamış olduğumu fark ettim.

İlk üniversiteyi bitirdiğim 2000 yılına kadar çok uyumlu bir öğrenciyken, daha sonra katıldığım eğitimlerde hiç uyumlu bir öğrenci olamadım.

Yaşam İçin Kundalini Reiki ile Üç Alan Arınması

 



Dünyada yaşayan her insan evlilik, aile ve para bilinçlerinin saflaşmasından sorumlu. Bu üç alanın insan yaşamına etkisi ya kendi sorumluluğunda olan alanı arındırmamasından ya da başka insanların sorumluluklarını yerine getirmediği alanları kendisine kapatmamasından kaynaklanıyor.

Dünyada 8 milyara yakın insan yaşıyor. Her insan yaşı kaç olursa olsun bu üç alanın bilinci ile direkt ya da dolaylı olarak bağlantıda. Bu nedenle de bu üç alan sürekli enerjisel olarak değişiyor. Bu değişim nedeniyle yazacağım çalışmaların günlük olarak yapılması denge için uygun.

Kundalini Reiki Uyumlaması almış olanların yapabileceği bir çalışma.

22 Haz 2022

Lanet, Beddua ve Ağaçlar

 

Dün Marmaris bölgesinde yine bir yangın çıktı. Yangın olması için çeşitli fiziksel koşulların bulunması gerekiyor.

Bir de bu durumun enerjisel boyutu var. Dün şifa grubumuzda bulunan bir arkadaşımızın sorusu üzerine enerjisel olarak yangınların neden oluştuğuna baktım.

16 Haz 2022

Güzellik İllüzyonu İçin Ho’oponopono Arınması


Benim lise zamanımda hocalar saçımızı boyatmamıza ya da makyaj yapmamıza aşırı takıntılı olduklarından olsa gerek, liseyi bitirdikten sonra saçımı boyamaya başlamıştım. Kuaförde uzun süre kalmak benim için işkenceye yakın olduğu için çoğunlukla saçımı kendim boyuyorum. Geçen yıldan beri saç boyamaktan sıkıldım. Okul döneminde saçımı renklendirmek için keyfi boyarken artık beyazları kapatmak için boyuyorum.

28 Oca 2022

Cinsel Enerjinin Saflaştırılması Olumlaması

Cinsel Enerjinin Saflaştırılması Olumlaması 

Ön Bilgilendirme 

Cinsel enerjinin arınması ile ilgili meditasyon yapmayı kalben yapmayı istesem de henüz enerjisel olarak bu alan açılmadı. Kollektif bilinçteki cinselliğin saf olmayan programlarının kendini saflaştırmak isteyenleri daha fazla engellememesi için ortaya çıkan olumlama ile sizlerleyim.