Sayfalar

8 Şub 2019

Başmelek Mika ile Dönüşüm Çalışması


Bizler kendimizi değiştirmek için çalışmalarımızı yaparken ışık varlıklar da bize desteklerini sunuyorlar. Benim daha önce çalışmadığım Başmelek Mika da bize dönüşüm çalışması için rehberlik edecek.

Başmelek Mika'nın Mesajı

Sizleri sevgi ile selamlıyorum,

Her birimiz sizinle çalışma zamanımız geldiğinde size kendimizi hatırlatıyoruz. Dönüşüm
için çabalayan ancak bir türlü istediği dönüşüme ulaşamayanlarla çalışmalar yapıyorum. Hepiniz çok özel ve değerlisiniz. Zaman zaman çevrenizde bulunan insanlar tarafından anlaşılamayabilirsiniz. Bu doğal, yenilik insanlık tarafından uzun yüzyıllardan beri çabuk kabullenilmeyen bir durum. Sizlerde dönüşümü sağlamak için kendinizin üst versiyonu ile iletişime geçmelisiniz. Üst versiyonlarınız da dünyanın içinde bulunduğunuz zamanının ötesindeki bilişlerinizdir.

Belirli dönemlerde kendinizi terk edilmiş ve hiç bir şeyi başaramamış hissi içinde olmanız olağan bir durum bu hisse girdiğiniz zaman ancak kalpten istekte bulunuyorsunuz. Kalpten istemedikleriniz yaşamınızda sizinle birlikte var olamaz.

Ruhsal varlıklar herkesle çeşitli yollarla iletişime geçmeye çalışıyor. Zihninden kalbine inenler bizi doğru algılayabiliyor. Zihniniz var oluşu anlamlandırmak için sahip olduğunuz harika araçlardan, ancak dünyasal düzene çok bağlıysanız zihniniz evrensel gerçekleri doğru algılamanızı engelleyebilir. Bu yanlış anlaşılmama olmaması için kalbinize odaklanmanızı öneriyoruz. Kalbinizde Yaratıcı'nın parçası bulunduğu için o parçanız her zaman size doğruyu söyler.

Lütfen görünmeyen boyutla bağlantıya geçmek için kendinizi zorlamayın. Biz sizin en uygun olduğunuz enerjide sizinle iletişimde oluruz. Dünyaya evrensel bilginin akması için binlerce yıldan beri çeşitli bağlantı yöntemlerini kullandık. İnsanlık dönüştüğü için artık bağlantı yollarımız da değişiyor. Saf inanç ve yüksek teslimiyet sizlerle bağlantımızı berraklaştırır.

Bu mesajı okuyan herkesle rüya boyutunda çalışmalar yaptım. Çoğunuza insan görünümünde göründüğüm için benim farkımda değildiniz. Sizi tanıyorum ve yaşamınızdaki çıkmaz tuzakları sizden iyi biliyorum. Sadece bana güvenmenizi istiyorum. Sizin ruhsal boyutunuzla aranızda köprü oluşturmam için benimle çalışma yapabilirsiniz. Kendi ruhsal bağlantınızı kurup, onunla ilişkinizi güçlendirdikçe dönüşümü tamamlayabilirsiniz.

Sistem inancınızı test etmek için sizin yaşamınıza çeşitli insanları dahil eder. Bu mesajı size ileten kardeşinizde sizi test etmek için kullandığımız araçlardan biri. O da bunu bilmiyordu, yaşadıklarından çok üzüldüğü için bu açıklamayı iletiyoruz.

Allah ya da Yaratıcı, ne derken kalbiniz ferahlıyorsa sizin için o frekans doğru frekanstır. Biz Yaratıcı kelimesini kullanacağız yazıda. Yaratıcı'ya inanmanız için onun görünen kelamının varlığı olmadan her şeyin gerisinde görünmeyen alanda onu hissediyorsanız işte o zaman inanıyorsunuzdur. Açıkta olanı zihniniz bilir, kapalı olanı kalbiniz bilir. İnanca zihinle ulaşamazsınız inanç ancak kalple ulaşılır.

Verdiğimiz mesajların kısa ve kapalı anlamlar olmasının sebebi budur. Sizi görünenle görünmeyeni fark ettirmek amacı ile bilgileri iletiriz. Her yazının enerjisi kalbiniz tarafından çözümlenir. Bu paragraf her birinize farklı bir anahtar verecek.

Dönüşüm Çalışması

"Başmelek Mika şu an alanıma gel ve bilişimi görünenin arkasındaki görünmeyen ilahi ışık var oluşu ile uyumla" niyetini yapın ve sadece gözlerinizi kapatıp meditasyona başlayın. Çalışmalarınızı ne kadar sık yaparsanız her şey sizler için daha hızlı olacaktır.

08.02.2019


Mesajı İleten: Yasemin Derya Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder