Sayfalar

5 Şub 2019

Tekamülsüzler



Tekamül, ruhsal yükseliş ve gelişme anlamında bir çok yerde kullanılıyor. Hem okuduğum hem de ortaya çıkan açılımlarla aldığım bilgileri, yazmam gereken zamanda yazıp, sizlerle paylaşıyorum. Eski yazıları okumak isterseniz buradan okuyabilirsiniz.


Daha önce tekamülsüzlerle ilgili ön bilgi verdiğim yazıyı da buradan okuyabilirsiniz.
Tekamülsüzler neler yapar ve biz ne yapmalıyız bildiğim kadarıyla bu yazıda sizlere onu aktaracağım.

Tekamülsüzleri Anlamak

Evrensel yasaları çok iyi bilip, Yaratıcı'yı yok etmeye çalışan 13 ayrı gruptan oluşan grup. Anunakiler ve Reptilyanlar bu grubun en bilindik üyeleri.

Bu grup kendi var oluşuna göre varlık sürdürürken elbette Yaratıcı evrensel yasalar gereği bu grubun varlık sürmesine izin veriyor. Kendilerince kontrolsuz ve sınır tanımaz olsalar da evrensel yasalar onlar içinde geçerli.

Evrenin diğer var oluş alanlarına nasıl varlık gösterdiklerinden ziyade bizim dünyamızda insanlarla nasıl etkileşime giriyorlar onu fark edelim.

Bu gezegende insana sunulmuş en büyük armağan özgür irade. Tekamülsüzler de insan iradesindeki zayıflık ve onun sahip olduğu özgür irade seçimleri ile insanları etkiliyorlar.

İnsanın yaşamında eksik olduğunu düşündüğü konu neyse o konuyu ona tam onun istediği paketle sunabiliyorlar. Eğer kişinin ruhsal bir üstada ihtiyacı varsa kendilerini harika bir ışık üstad olarak kişiye sunup, onun inanmasını sağlayabiliyorlar.

Kariyer, para, aşk, aile, çocuk, mülkiyet, bilgi, yetenek, spiritüalizm, din... akla gelebilecek dünyasal her türlü ihtiyacı insana sunabiliyorlar. Tabi bu sunumun karşılığında da bireyin özündeki ışığı, inancı ve imanı alıyorlar. İnsanın özündeki ışığı ona yansıtarak illüzyon bir gerçeklik yarattıkları için bu alınanların insan çok nadir durumlarda farkına varabiliyor. Çok zeki ve çok ustaca planları var. 
İlerleyemedikleri tek alan Yaratıcı'nın varlığına inanmak ve ona olan sevgi. İnsanda bu alanlar yaptıkları her şeye rağmen çok güçlüyse insandan almak istediklerini alabilmek için vesvese ve kuşkuları telepatik olarak insana gönderip kendi içinde karmaşaya düşmesine neden oluyorlar.

Bilinç programlama, telepati, telekinezi konularını hem teorik hem de pratik olarak çok iyi biliyorlar. Bu yetilerini insanların alanına enerjisel tecavüz için kullanıyorlar. Maniplasyon ve hükmetme enerjileri ile insanı programlayıp, robotlaştırıyorlar.

İnsanın sadece uyanık olduğu üçüncü boyut realitesinde değil rüya boyutunda da olumlu ve olumsuz insanı etkilemeye çalışıyorlar. Rüya durumunda yaşanılan karabasanlar ile ya da kişiye rüya boyutunda bilgi aktarımı ile bağlantıyı kurabiliyorlar. Rüya boyutu insanın çoğu şeyin bilincine çıkarmayı başaramadığı için bu boyut biraz da korumayı güçlendirme olması gereken bir boyut. Rüya meditasyonu kaydını yaparken gelen vizyonlarda bataklık gibi çok fazla alan görmüştüm.

İnsanın Kendini Koruması

Dini öğreti ve bilimsel alandaki Allah/Tanrı kavramından özgürleşerek Yaratıcı bilişine ulaşmak en büyük koruyucu alanı oluşturuyor. Yaratıcı'ya güçlü bir inanç ve teslimiyet bu grubun kişiden uzaklaşmasına neden oluyor. Şu meditasyon bu bilişin ortaya çıkışında rehber olabilir.

Tekamül yolunu belirlemek de bu grubun kişinin alanında daha kısıtlı hareket etmesine neden oluyor. Kendini Affetme Meditasyonunun başında pozitif ya da aydınlık tekamül yolunu seçme ile ilgili bir çalışma mevcut. Bu seçim yapıldıktan sonra kişinin kendi düşünce, duygu, his ve davranışlarını bu yolla uyumlu hale getirmesi gerekiyor. Eski kalıplar yaşamda kullanılmaya devam ederse tekamülsüzler bu alanları kullanarak kişi ile bağ ve bağlantı kurabiliyorlar.

Korku enerjisi ve korku duygusu onları büyüten ve insan yaşamına çeken enerji alanı. Soyut ya da somut kişinin alanında var olan korku tekamülsüzler için tutunma alanı. Kalben saf sevgi ne kadar çok yaşamını kaplarsa tekamülsüzler yaşam alanından uzaklaşmaya başlıyor. Nefret ediyorum, sevmiyorum ve hoşlanmıyorum kelimeleri kişi tarafından ne kadar çok telaffuz edilirse tekamülsüzlere aslında kişi farkında olmadan şöyle bir çağrı yapıyor; "ben senin ile birlikte yol alabilecek potansiyel insanım. Gel beni bul." Tabi bu çağrı da yeterli titreşime ulaştığında geri çevrilmeyip, tekamülsüz insan ya da enerjiler tarafından insan kuşatılmaya başlanıyor.

Rüya boyutunda açılmış bir alan varsa Rüya meditasyonu çalışması o alanları kapatan ve rüya boyutunu arındıran bir meditasyon.

Gündüz ve gece enerji koruması da güçlü korumalardan. Yapılabilecek koruma örneği bu yazıda mevcut.

Meraklı yapıdaki insanların ulaşmak istediği bilgi için alan belirlerse tekamülsüzler kişiye bu alandan da ulaşamazlar. Bu yazı da bu konu için yardımcı olabilir.

Var oluşta her şeye saygı duymak ve sevgi odağında olmak bizlerin yolunu her zaman aydınlatan davranış biçimleri. 

05.02.2019

Spiritüel Rehber Yasemin Derya Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder