Sayfalar

20 Şub 2019

Işıktan Aşka Sevgi Yolculuğu




Var oluşun Kaos ve Aşk olarak iki boyuttan olduğunu daha önceki yazılarımda bahsetmiştim.

Kaosun ve Aşkın da kendi içinde var olan 13 ayrı boyutu var. İnsan formu bu boyutları
tamamladıktan sonra Birlik haline erişebiliyor.

Dünyanın şu an içinde bulunduğumuz zaman döngüsü bize kuantum sıçrama armağanını
veriyor. Bu da bulunduğumuz boyutlardan hak ediyorsak kuantum sıçrama yaparak hızlıca
başka üst boyutlara geçiş yapmamızı sağlıyor.

KAOSUN BOYUTLARI

  1. Yokluk Boyutu
  2. Oyun Boyutu
  3. Titreşim Boyutu
  4. Korku Boyutu
  5. Ayna Boyutu
  6. Gerçeklik Boyutu
  7. Merhamet Boyutu
  8. Birlik Boyutu
  9. Frekans Boyutu
  10. Enerji Boyutu
  11. Melek Boyutu
  12. Koşulsuz Sevgi Boyutu
  13. Işık Boyutu

AŞKIN BOYUTLARI

  1. Sevgi Boyutu
  2. Neşe Boyutu
  3. Hiçlik Boyutu
  4. Şefkat Boyutu
  5. Heplik Boyutu
  6. Sonsuzluk Boyutu
  7. Harmoni ve Uyum Boyutu
  8. Kolaylık Boyutu
  9. Bilgelik Boyutu
  10. Akışta Olma Boyutu
  11. Mucize Boyutu
  12. Sihir Boyutu
  13. OL
Bu bilgi Aralık başında ortaya çıkmış, bilinir olmayı bugüne saklamıştı.

Dürüstçe ilahi gerçeklikte bulunduğunuz boyutu bilerek kendinize yol haritası belirlemeniz en uygun ilerleme şekli olur. Eğer bir önceki boyutun deneyimlerini tamamlayamadan bir sonraki boyuta geçerseniz o zaman dengede kalmakta zorlanırsınız. Her boyutta olması gereken ve olmaması gereken özellikler var. Siz olmaması gereken bir kişilik özelliği ile olmaması gereken bir boyuta geçtiğinizde o zaman o kişilik özelliğini siz bırakana kadar o boyut frekansı sizi enerjisel olarak arınmanız için zorlayacaktır.

Kaos ve Aşk Boyutunun Farklılıkları

Kaos boyutunda bulunuyorsanız yükselmek için pozitif ve aydınlık tekamül yolunda olan ruhsal rehberlerden; ışık ve sevgi görevlilerinden destek alabilirsiniz.

Aşk boyutunda bulunuyorsanız yükselmek için aydınlık tekamül yolunda olan ruhsal rehberlerden; sevgi görevlilerinden destek alabilirsiniz.

Kaos boyutunda bulunurken Aşk boyutunda olan bir insanla iletişime geçeceğinizde iletişimini dengelemesi için alanınıza Sevgi Rehberi davet edebilirsiniz. Her iki taraf da kendini güvende hisseder.

Aşk boyutunda bulunurken Kaos boyutunda olan bir insanla iletişime geçeceğinizde iletişimini dengelemesi için alanınıza Koşulsuz Sevgi Rehberi davet edebilirsiniz. Her iki taraf da kendini güvende hisseder.

Kaos boyutundan biri Aşk boyutundan biri ile sevgi paylaşmak ve iletişime geçmek istiyorsa koşulsuz sevgi boyutuna kadar yükselmiş olması gerekir. Eğer kişi bu boyutta değilse Aşk boyutunda olan insan, kaos boyutundaki kişi kendince ne kadar sevgi aktarırsa aktarsın onun sevgisinden korkacak ya da ürkecektir.

Henüz kaos boyutunda tekamülünü tamamlamamış birine Aşk boyutundan birinin onun dönüşümünü hızlandırmak için sevgi göndermesi kişinin kendini tehdit altında hissetmesine neden olacağı için onun için pozitif eylem yapmış olmazsınız. O kişiye koşulsuz sevgi ve ışık göndermek kişi için pozitif bir eylem olur.

Kaos ve Aşk ya da Aşk ve Kaos Boyutunun Beşeri Aşk

Eğer iki ayrı boyutta olan iki insan birbirine aşık olursa neler olur?

Aşık ve Maşuk birbirinden iki ayrı boyutta olursa; birlikte olunan zamanlarda dişil enerjisi yüksek olan sevgilinin boyutunda her iki sevgili buluşur. Dişil enerji ile kadın ya da erkeği tanımlamıyorum. Bulunduğu bedendeki sergilediği enerjiden bahsediyorum.

Kadın maskülen ise; eril enerjisi yüksek bir kadın
Kadın feminen ise; dişil enerjisi yüksek bir kadın
Erkek maskülen ise; eril enerjisi yüksek bir erkek
Erkek feminen ise; dişil enerjisi yüksek bir erkek olur.

Hem ruhsal hem de zihinsel olarak izin verildiği takdirde dişil enerjisi yüksek sevgili partnerini kendi bulunduğa boyuta taşır.

Sevgililerden biri zihinsel ya da ruhsal olarak değişimi istemiyorsa sürekli olarak tartışma durumu ortaya çıkar ve bu da diğer sevgilinin frekansının düşmesine neden olur.

İlişki içinde şuna dikkat edilmeli siz hangi boyuttasınız hangi boyuta ilerlemeyi seçiyorsunuz; sevgiliniz hangi boyutta ve hangi boyuta ilerlemeyi seçiyor. Seçimleriniz birbirinizle uyumsuzsa o zaman bu durumu fark ettikten sonra eğer ruhsal planınızda sevgilinize ödemeniz gereken bir karmik borç yoksa ayrılmak sizin ve karşı tarafın özgür iradeleriniz için en doğru eylemdir.

Eğer boyutlarınız ve seçimleriniz sizi ayrılma noktasına getirdiyse o zaman sevgiliniz bu konularla ilgilenmiyor bile olsa, onunla bu bilgiyi paylaşmanız ve ona ruhsal uyum seçimi yapma zamanınız gelmiş olabilir. Siz onunla koşulsuz sevgi çerçevesinde bu konuşmayı yaptığınız da o da bilinç düzeyinde bir seçim yapacaktır. Eğer yollarınız ayrılsa bile siz ona Aşk boyutunun tohumunu onun kalbine bırakmış olacaksınız. Bu da herhangi bir yaşam da Aşk boyutuna yol almayı seçtiğinde onun yol göstericisi olacaktır.

Sizin ve sevgilinizin hangi boyutta olduğunu Sarkaç yardımıyla öğrenebilirsiniz.

Her insan kendi bulunduğu boyuta göre aşk gerçekliğini yaşamayı hak ediyor.

20.02.2019


Spiritüel Rehber Yasemin Derya Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder