Sayfalar

13 Şub 2019

Kilitlenmiş Aşklar


Şubat ayı dış etmenlerle en çok aşk enerjisi olan ay. Bu ay da aşka dair yaşam blokajlarını çözmek için en güzel zaman dilimi.

Ben de bu ayda insanlar bol bol şifalansın diye hem çalışmalar hem de yazılarla bunları
hatırlatıyorum. Ben unutsam evren bana hatırlatıyor. Her kitap zamanı gelince kendini okutuyor. Kitabın kendi istediği hıza göre ben de kitapları okuyorum. Dan Brown'un Başlangıç kitabı da son zamanlarda okuduğum kitaplardan biri.


Kitap aşkı şifalandırmayı hatırlattı. Kitabın bazı bölümleri Budapeşte'de geçiyor. Budapeşte'ye gittiğimde Parlemento Binasına aşık olduğum için nerede bu bina ile ilgili yazı okusam ya da fotoğraf görsem dikkatim daha da odaklanıyor. Budapeşte bölümünden birinde Szechenyi Asma Köprüsündeki asma kilitlerin olduğu bölümdeki bu kilitlerin hikayesini okuduğum da aşkın coşkunluğu ile her hangi bir yaşam döngüsünde kalan bu kilitler şu an kişinin aşkı yaşamasını engelleyebilir diye bir farkındalık geldi. Bir çok yer de bu asma kilitle aşkı kilitleme geleneği mevcut. Fotoğrafta da Prag'daki Aşıklar Köprüsünden bir kare bulunuyor.

Kitaptaki bilgiyi aktaralım ki sizde o an ay ne muhteşem bir eylem yapıyorum hissi ile neleri olumsuzluğa dönüştürdüğünüzü fark edin.
Asma kilitler.
Köprünün korkuluklarına ve asma tellerine her birinin üzerinde farklı bir çift harf yazılı yüzlerce kilit takılmış ve sonsuza dek kilitlenmişti.
Geleneğe göre bu köprünün üzerine gelen iki sevgili bağlarının sonsuza dek süreceğinin göstergesi olarak kilidin üzerine baş harflerini yazar, kilidi köprüye takıp anahtarını nehir sularına fırlatırdı.
Sallanan kilitlerden birine dokunan Köves, basit bir vaat, diye düşündü. Ruhum sonsuza dek ruhuna kilitlendi.Köves dünyada sınırsız sevginin var olduğunu hatırlamaya ihtiyaç duyduğunda bu kilitleri görmeye gelirdi.
Bu eyleme enerjisel boyutta bakarsak. Bu kişi ile eğer aşkınız devam etmedi ve bittiyse bile madde ve enerji boyutunda bulunan bu eylem hala kişileri birbirine bağlı tutuyor. Fiziksel ayrılığın olması yeni ilişkinin geleceği anlamına gelmiyor. Çünkü kişinin hala enerjisel düzlemde bu ilişkisi devam ediyor.
Eğer böyle bir şeyi geçmiş yaşamlarınızda yapmışsanız o zaman da iki olumsuz durum var olabiliyor. Aşıklardan biri diğeri ile aynı zaman ve yerde bedenlenmezse o zaman bedenlenmiş olan her ilişki de diğer ruhu arıyor ve bulamadığı için daimi ilişki olmuyor.

Bu ruhlardan biri başka bir ruhsal plan yapıp hayatında başka birini eş ya da sevgili olarak seçip aynı zaman diliminde bir araya geliyorlar. Enerjisel çekim çok güçlü olduğu için ruhsal plandaki kişi ile evlilik ya da ilişki olmayıp; onun yerine eski yaşamdaki kilitlenmiş aşıkla evlilik ya da ilişki gerçekleşiyor. Bu da ruhsal plan ile uyumlu olmadığı için kopamayan ancak sorunlu olan ilişkiyi ortaya çıkarıyor.

Kişiyi geliştiren ve büyüten aşk, birlikte olduğu zamanda etkileşimin olduğu, ayrılık ya da ölüm her ne olursa olsun birbiri ile aynı zaman ve mekanda olmayanların birbirini özgür bırakacağı duygu ve hislerle olmalı.

Kilitleri Açma Çalışması

Eğer bu sizin kalbiniz ve zihniniz için artık açılması ve şifalandırılması gereken bir alansa bu çalışmayı yapabilirsiniz.
"Başmelek Suriel lütfen şimdi benimle ol. Hangi boyut, zaman ya da mekanda aşkımı kilitlediysem lütfen tüm kilitleri aç. Bu olayda olan her iki ruhun ilahi olarak özgürleşmesine yardım et lütfen.

Başmelek Azrail var olduğum tüm anlarda ve realitelerde bitmiş aşk enerjilerimi tüm var oluştan arındır. Beni ve aşkı saflaştır lütfen."

Her iki niyet farkında olmadığınız bir çok alanın şifalanmasına neden olacaktır.

Daha önce yazdığım Sonsuzluk Yeminleri yazısını okuyarak, yapmadıysanız o çalışmayı da yapabilirsiniz.

Aşkın güvenlik hissi ile her anınız Aşk olsun, Aşk'la dolsun...

13.02.2019


Spiritüel Rehber Yasemin Derya Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder