Sayfalar

16 Ağu 2019

Başmelek Azrail'le Arada Kalmış Ruhlara Şifa

Başmelek Azrail'le Arada Kalmış Ruhlara Şifa 

Dünyada vefat edip çeşitli sebeplerle geçmesi gereken boyuta geçemeyen ruhlar var. Ruh bedenden ayrıldıktan sonra belirli bir süre geçiş alanı açık kalıyor. Bu zaman diliminde ya sevdiklerinin aşırı sevgisi ya da ölüm sonrası korkuları sebebiyle dünyada sıkışıp kalabiliyorlar. Dünyanın frekansı yükseldikçe bu ruhların da dünyadan ayrılması gerekiyor.

3 May 2019

Evlilikteki Temel Şifa Alanı


Dün gece kendimce erken olan bir saatte uyuyacağımı düşünüp yatağıma girdim. Ama tatam ruhsal rehberimin bana bir armağanı varmış, biz çalışma yapacakmışız.

Çalışma konumuz evlilikti. Sevgili rehberim bize evlilikle ilgili aktaracaklarını aktarsın.

"Sizler sadece insanların bilinç ve forma sahip olduğunu düşünseniz de aslında dünyada olan her sistem yaşayan tıpkı sizin gibi tekamül eden bilinç formu. Bu bilinçlerden seninle evliliği şifalandıracağız.


2 May 2019

Egonun Pasif Alanlarını Şifalandırmak



Ego bizim bu dünyada yaşam sürmemiz için gerekli parçamız. Ego kişiliğimizin gelişmesi için öğrenme için çeşitli araçları yaşamında bulunduruyor. O araçların bir çoğundan özgürleşip önce birey sonra da olgun insan haline dönüşme zamanlarındayız.

Yengeç burcunun dezavantajını ben yaşamımda avantaja dönüştürebildim. Bunun mümkün olduğunu bildiğim için sizlere de bu konuda yol göstermek istiyorum.

30 yaşıma kadar yengeç burcunun; alıngan, kırılgan, küsen, melankolik durumlarının

1 May 2019

Başmelek Ariel'in Mayıs 2019 Mesajı


Sevgili Kardeşlerim Merhaba,

Tüm melekler sizleri kutluyor, kendiniz için kendinize muhteşem armağanlar veriyorsunuz.
Sizin lineer zamanınızda bulunan her ay size yeni bir enerji paketi getiriyor. Bu ayın size enerji paketi yaşamın akış döngüsüne kendini uyumla!

Bu ay akışta olmanızı engelleyen sahip olduğunuz hala arındıramadığınız engelleri göreceğiniz bir ay olacak. Sizlerin en büyük yanılgınız daha önce çalıştığınız bir konu

27 Nis 2019

Şifacı


Bu yazıda ilahi olarak size aktarmam gereken ruhsal bilgileri aktaracağım.

Yaratıcı: Varoluştaki her madde, enerji ve sistemleri yaratmış olan ezeli ve ebedi özün tecellisi.

Şifacı: Varoluşun şifa kaynağından gelen bilgi ya da enerji ile fiziksel beden frekansı bozulmuş kişinin Yaratıcı'nın izni ölçüsünde frekansını dengeleyen kişi.

Fiziksel Beden Frekansı Bozulmuş Kişi: Dünyasal olarak hasta kelimesi ile tanımlanmış

22 Nis 2019

Katalizör Enerjiler


Dünya frekans olarak yükselmeye devam ediyor. Bu yükseliş esnasında insanlar da onun enerji alanına uyumlanmak için çeşitli kozmik enerjilere maruz kalıyoruz.

21 Nisan 2019 itibariyle yeni bir enerji akmaya başladı. Bu katalizör bir enerji. Bu da insan dönüşüm sürecini çok hızlandıracağı anlamına geliyor.


12 Nis 2019

Sevgiyi Hatırlamak - Yaşam Hikayesi


Yaptığım çalışmalarda katılımcıların yaşamındaki mutluluk benim de mutluluk kaynağım oluyor. Deneyimleri de izin alıp sizlere aktarıyorum.

İlkini dün gece yaptığım Başmeleklerle Sevgi Şifası çalışması sonrasında grupta paylaşmak isteyenler deneyimlerini ve sorularını gruba aktarıyorlar. Bu tüm uzaktan yaptığım çalışmalarda böyle oluyor. Grup açılımının herkesi daha derinden şifalandırdığı benim sezgisel bilişim olduğu için bireysel seans yerine insanların grup çalışmasına katılmasını

10 Nis 2019

Güç ve Deneyim ile Arınma


Bugün Tanrı Zeus'un bize öğretileri var. Zihnimden ve sezgimden akanlar neler olacak?

Dün gece yatmadan önce Tanrı Zeus ile çalışma yaptım. Sabah uyandığımda çok mutlu ve keyifli bir çalışma olduğunun sadece hissini hatırladım. Akşam S.H.A.Z.A.M 6 Güç filmine gittim. Filmde kahramanımız Billy Batson Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görkemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip olarak, edindiği güçlerin sahiplerinin baş harfleri ile S.H.A.Z.A.M. adını alıyor.

7 Nis 2019

Başmelek Cofiel'le İçsel Çocuk Bilişi


İçsel çocukla ilgili bir çok kaynaktan bilgiye ulaşıyoruz. Bu hafta yaptığımız grup çalışmasında yapılan paylaşımlardan biri içsel çocukla alakalıydı. İçsel olarak evet diyemediğim bilgi için rehberlik talep edeceğimi ifade etmiştim. Bu rehberlikte bana Başmelek Cofiel bilgi aktarımı yapacak. Hep birlikte içsel çocuk kavramını anlamlandıralım.

Merhaba,

6 Nis 2019

Yaşam Yolculuğu

@Cenk Ertekin

Kendimizi güçlendirmek ve ihtiyaçlarımızı tamamlamak için zaman zaman limanlara uğrar ve ihtiyaçlarımızı tamamlarız. Ancak bazen çok keyifli bir limana uğrayınca yolculuğumuzun orada tamamlandığını sanarak ya da kendimize yolculuğa çıkmayı geciktirecek çeşitli bahaneler ortaya çıkararak o limanda daha çok zaman geçiriyoruz.

Oysa biz yolcuyuz. Her şartta o yolculuğa devam edecek ekipman ve cesaret bizde mevcut. Sadece bunları hatırlamamız gerekiyor. Ruhumuzn olması gereken yer planlarını

Başmelek Metatronla Zaman Şifası


Affetme ile ilgili çok fazla bilgiye ulaşmışsınızdır. Okuduğunuz her şeye rağmen geçmişte yaşadığınız olaylardan dolayı kendinize ya da diğer insanlara karşı olumsuz tutumlarınız devam ediyor olabilir.

Bugün Başmelek Metatron'dan aldığım bu çalışma mesaj dilerim sizlere yardımcı olur.
Kişi ya da olayın her biri için ayrı ayrı çalışma yapılması gerekiyor. Toplu halde gerçekleşmesi mümkün olmayan bir çalışma. Emek emek yıllarca inşa ettiğiniz her şeyi

2 Nis 2019

Sevmek

Sevmek

Dünyada bir çok insanın yaşamadığı kadar çok duygu deneyimi yaşadığımı yeni yeni fark ediyorum. Empat bir yapım olduğu için yıllarca bulunduğumu ortamdaki en yoğun duyguları ve hisleri duygusal bedenime alıp onları kendi duygularım ya da hislerim gibi yaşamışım.
Negatif duyguların beni çok yorduğunu hala çok iyi hatırlıyorum. Ailemdeki herkes bana hiç kıskanç olmadığımı hep söyler. Yaşadığım bir deneyimin nedenini yıllarca tanımlayamayıp kargaşa içinde

21 Mar 2019

İlkbahar Ekinoksu


Ekinoks kelimesinin ne olduğunu ilk okulda öğrenmiştim. Ne kadar önemli bir tarih olduğunu ise ruhsal çalışmalar yapmaya başladıktan sonra fark ettim.
Sadece gün ve gece eşitliği değil ekinoks, doğa ana kendi içimizdeki her şeyi dengeleyeceğimiz bir enerji alanı açıyor  bu tarihte.

Neleri Dengeleyebiliriz

Dünyasal ve ruhsal yaşamı

13 Mar 2019

Merakın Dengelenmesi ve Kuşkunun Arınması Çalışması


İnsan şuurlu evrimleşmesi gereken bir varlık. Bu da bizim idrakımızı, bilincimizi, zihnimizi, aklımızı, mantığımızı, beynimizi doğru ve dengeli kullanmamız sonucu olabilir.

Merakın Dengelenmesi Çalışması

Merak; bizim öğrenme isteğimiz. Ancak merakı dengelemediğimiz zaman yani onun kölesi olduğumuzda bizi her türlü bilgi alanına yönlendirir. Işık boyutuna tekamül etmeyi özgür irademizle seçiyorsak; pozitif ve aydınlık olmayan bilgi kaynakları bizi sadece geçiktirir.

Dünya ve Hayat



Şarkı, türkü ve diğer edebi eserlerde dünyaya atfedilmiş bir çok olumsuz etiket var. Hiç dünya ile bağlantı kurdunuz ve dünyanın insanlık için vazgeçtiklerini öğrendiniz mi?

Benim ruhsal görevlerimden ilki nasıl yapacağımı bilmeden dünyada deprem olduğunda onunla bağlantıya geçmemdi.

Şili depremi ve Van depremi onunla bağlantıya geçtiğim zamanlardı. Dünya depremler esnasında çok ama çok acı çekiyor. Bu acının tek sebebi daha az insanın ölmesi. Kendi

12 Mar 2019

Uyanış ve Sonrası


Bu zamana kadar bana aktarılanlar ve deneyimlerimle eşleşen bilgileri bu yazıda sizlere aktarıp, doğru seçim yapmanız konusunda size yol gösterici olması için yazıyorum.

Uyanış

Dünyaya gelen her ruhun kabul ettiği, kendi ruhsal yolculuğuyla orantılı olan bir unutma perdemiz var. Bu unutma perdesini fark edip onu inceltme ya da kaldırmanın başlangıç anı. Evrenin oluşumundaki büyük patlamanın insanda ortaya çıkışı.

8 Mar 2019

Başmelek Cofiel'in Kadınlara Mesajı


Sevgili Kadınlar Sizleri Şefkatle Selamlıyorum,

Meleksi varlıklar her an size yardım için yanınızdadır. Sizlerin dünyasal tarih döngülerinizle ortak çalışmak bizler için de çok keyifli. Dünyanızda bu tarih Kadınlara ithaf edilmiş bir gün. Bu gün ben de sizlere içinizdeki şefkati hatırlatmak için kalplerinize dokunmaya geldik.

Her ruhsal varlık kendine kanallık eden kişi ile uyumlanma çalışmaları yapar. Bugünün enerjisi için ben ve bir çok meleksi varlık Yasemin'le birlikte çok yoğun çalışma yaptık. 

5 Mar 2019

Aşkın Yaşam Gerçekliği

Hikayenin en başından başlayalım.

Habil ve Kabil'in yaşamı ile ilgili çok fazla çalışma içinde oldum. Konun başlangıcı ile ilgili bilişsel düzeyde olmasa da enerjisel düzeyde o yaşam alanına çok fazla çekildim.

Yıllar içinde ortaya çok farklı açılımlar ortaya çıktı. Aşkı etkileyen alan için burada çözümlemeleri sizler için aktarayım. Hep birlikte dünyada yeniden gerçek aşkı ortaya çıkaralım.

1 Mar 2019

Sevgi ve Işık Geri Dönüşüm Tesisi Örnek Çalışmalar


Geçenlerde paylaştığım yazıdan sonra nasıl yaparım soruları ortaya çıktı. Bu yazıda Sevgi ve Işık Geri Dönüşüm Tesisi ile kendiniz için bu çalışmaları nasıl yapabileceğinize dair örnekler olacak. Sizde kendi içinizden geldiği gibi çalışmayı kendi hayatınıza uyarlayabilirsiniz. Önceki yazıyı buradan okuyabilirsiniz.

♥ Bu zamana kadar benden çıkmış olan tüm negatif his, duygu, düşünce ve enerjileri sevgi
ve ışık geri dönüşüm tesisine gönderiyorum.

Başmelek Ariel'in Mart 2019 Mesajı



Her birinizi sevgi ile selamlıyorum,

Dünyayı ve insanlığı farkında olmadan dönüştürüyorsunuz. Sizleri kutluyoruz.
Gezegeniniz ve sizler sürekli yeni enerjilerle uyumlanıyorsunuz. Bu uyumlanma sürecine artık daha uyumlusunuz; eskiden yaşadığınız semptomları çok fazla yaşamıyorsunuz.
Mart ayı enerjisi iki yönlü enerji. Eğer yaşamınızda dürüstlüğü büyük oranda ortaya çıkardıysanız bu ay sizi şok edecek ancak dengede tutacak ve hafiflemiş hissedeceğiniz

28 Şub 2019

Aydınlanma Yolu - Bilgi Sevgisi


Her zaman söylüyorum hepimiz için ruhsal aydınlanma yolu bambaşka olabilir. Artık kendi yolculuğumuzdaki araçlara ulaşma konusu çok daha kolay. İnternet aracılığıyla bir çok bilgiye ulaşabiliyoruz.

Bir kaç günden beri Buddha ile ilgili ruhsal yönlendirme alıyordum. Derin bir bilgiye sahip olmasam da daha önce katıldığım Aktiffelsefe'nin felsefe seminerlerinde edindiğim bilgiler vardı.

Sevgili Çocuklarım Tutun Ellerimden


Sevgili Çocuklarım Ben Lady Şandara

Bu zamana kadar size bir kaç kez mesaj ilettim. Kendimi yeniden hatırlatmama izin verin. Şu an üzerinde yaşadığınız gezegenin madde formu sizin dilinizde Dünya, Dünya'nın enerji boyutu Gaia, Ben de ışık boyutu Lady Şandara. İnsan formuna uyarlayacak olursak Dünya'nın yüksek benliğiyim.


Dünya kendi yükselişini gerçekleştirirken ben de daha çok insanlara el uzatıyorum.

27 Şub 2019

Hatırlamayı Seçiyorum


Hatırlamayı Seçiyorum

Hayat içinde unutkanlıkla ilgili kendi kendinize çok fazla söz söylüyorsanız artık o sözleri değiştirmenize bu yazı aracılık edebilir.

Geçenlerde arkadaşımla buluştuğumuzda bana görseldeki çiçeği getirmişti. Çiçek masa ile o kadar uyumlu haldeydi ki bunu unutma potansiyelim çok yüksek diye düşündüğüm anda "bu çiçeği buradan giderken almayı hatırlamayı seçiyorum" dedim.

25 Şub 2019

İptal Edip Evrene Gönderince Ne Olur

Bu ve bunun gibi yazıları okuyanlar kendilerini arındırma isteğine belirli bir zaman sonra erişiyorlar.
Ancak yanlış öğretilerden dolayı kendilerini doğru bir şekilde arındıramıyorlar. 
Bu konuları öğrenme yolculuğumun başında bir çok farklı teknikle karşılaştım. Öğreten doğru biliyordur diye alıp uyguladığım yöntemler oldu, bazısını da bünyem kabul etmedi ve ben de kullanmadım.

22 Şub 2019

Ne Olmak İstiyorsun


Bu yazıyı var oluşta karanlık rolü oynamayı seçmiş ruhlar için yazıyorum.

Şu an bulunduğumuz evrende benim bildiğim kadarıyla Kaos Karanlıktan var oldu, Aşk Aydınlıktan. Her ikisinin yolculuğu da çok farklı deneyimleri beraberinde getiriyor. Biz dualite alanında olduğumuz için her ikisine ihtiyaç duyuyoruz. Henüz karanlığın bizim evrenimizdeki bizim gelişimimiz için rolü bitmedi. Onun için varlığını sürdürmek zorunda.
Ne zaman bizler kendi ışığımızı arttırırsak artık karanlık da bize öğreti için varlığına

20 Şub 2019

Işıktan Aşka Sevgi Yolculuğu




Var oluşun Kaos ve Aşk olarak iki boyuttan olduğunu daha önceki yazılarımda bahsetmiştim.

Kaosun ve Aşkın da kendi içinde var olan 13 ayrı boyutu var. İnsan formu bu boyutları
tamamladıktan sonra Birlik haline erişebiliyor.

Dünyanın şu an içinde bulunduğumuz zaman döngüsü bize kuantum sıçrama armağanını
veriyor. Bu da bulunduğumuz boyutlardan hak ediyorsak kuantum sıçrama yaparak hızlıca

18 Şub 2019

Aşk Şifası ile Evlilik



Her ilişki evlilik ile tamamlanmalı diye bir zorunluluk yok. Siz kendi ruhsal gerçekliğinizde evliliği seçmenize rağmen hala yaşam planınızda evliliği gerçekleştiremediyseniz, bu çalışma sizin farkındalığınızı arttıracak ve aslında bu yaşadığınızdan dolayı acınması gereken bir birey olmadığınızı fark edip, blokajları şifalandırmada yol haritası olacak bir çalışma.


❤ "Bu zamana kadar evlenemememle ilgili tüm sorumluluğu yüzde yüz alıyorum.

15 Şub 2019

Aşk Meleklerinin 2019 Mesajı


Sizleri Aşkla Kucaklıyoruz,

İnsanlık olarak her birinizi dünyaya daha fazla aşk enerjisi çağırdığınız için selamlıyoruz.
İnsanlığın planı ile uyumlu olacak şekilde daha fazla aşk görevlisi insanlarla iletişime
geçiyor ve sizlerin içindeki karmaşayı dengelemek için çalışıyoruz.

Bizler bu görevliler arasındaki melek grubuyuz. Tek tek sizi kendimizi tanıtmak sizin dünya dili frekansınızda oldukça karmaşa yaratacak durumda. Sizin dünyanızla uyumlu olan Aşk

14 Şub 2019

Aşk Paylaşımsa Kutsal Olur



Dün akşam Instagram'da bu akşam yapacağım Aşk Meditasyonu duyurusunu yapmak için canlı yayın yaptım. Canlı yayında "şifalanmasını istediğiniz aşkla ilgili hangi konular varsa bunu benim görebilmem için alan bırakın" diye bir söz söyledim. Ağzımızdan çıkan söze dikkat etmemiz gerektiğini sabah yeniden anladım.

Uyandığımda üzerimde ağırlık vardı. Bu ağırlığın ne olduğunu anlamak için çalışma

13 Şub 2019

Kilitlenmiş Aşklar


Şubat ayı dış etmenlerle en çok aşk enerjisi olan ay. Bu ay da aşka dair yaşam blokajlarını çözmek için en güzel zaman dilimi.

Ben de bu ayda insanlar bol bol şifalansın diye hem çalışmalar hem de yazılarla bunları
hatırlatıyorum. Ben unutsam evren bana hatırlatıyor. Her kitap zamanı gelince kendini okutuyor. Kitabın kendi istediği hıza göre ben de kitapları okuyorum. Dan Brown'un Başlangıç kitabı da son zamanlarda okuduğum kitaplardan biri.

12 Şub 2019

Aşk Hali


Her yaptığım aşk çalışması sonrasında yeni bilişler ortaya çıkıyor.

Pazar günü Aşkla Ruhsal Yükseliş çalışmasını yaptık. Pazartesi gece Türkiye ile ilgili bir çalışma yapmam algısı oldu.

Çalışma esnasında Türkiye'de bir çok kültürün bir diğerine savaş ve yıkımla dönüştüğünü daha derinden görmeye başladım. Tarihte okuduklarımızın yaşanmışlıkları gözümün önüne gelmeye başladı. Evet o zaman döngüsünde ruhlar bunu deneyimlemek istediler. Savaş ve

Topraklanma


Bir çok yerde farklı farklı topraklanma yöntemine denk gelmişsinizdir.

Bu yöntemde kendi üzerimizde biriken ya da bize ait pozitif ve aydınlık olmayan enerjileri dünyaya yönlendirmeden dünya ile bir olma çalışması yapacağız.


İsterseniz doğada isterseniz şu an bulunduğunuz ortamda bu çalışmayı yapabilirsiniz.

"Şu an alanıma dünyanın koruyucularını ve ışık rehberlerimi davet ediyorum. Şimdi kendimi huzur ve mutluluk frekansında hissetmemi engelleyen bana ait ya da

8 Şub 2019

Kundalini Reiki ile Ruhsal Olgunlaşma Çalışması


Bu yazıda yazacağım her bilgi zaten DNAnızda kayıtlı, ancak bir çoğunuz hatırlamadığı için hatırlatmak amacıyla bunu yazıyorum. İyi bir şifacı olmak için önce kişinin kendini arındırması gerekiyor. Kişinin alanı ne kadar temiz olursa enerjiyi o kadar güçlü hisseder ve sezgileri güçlenir.

Yazacağım çalışmaların hepsinin referansı Kundalini Reiki El Kitapçığı. Tırnak içinde olan kısımları avucunuza yazıp, sizde olan uyumlamaya göre enerjiyi kullanabilirsiniz.

"İlahi olarak almam gereken ruhsal ve dünyasal kendime ait sorumluluğu almamı

Başmelek Mika ile Dönüşüm Çalışması


Bizler kendimizi değiştirmek için çalışmalarımızı yaparken ışık varlıklar da bize desteklerini sunuyorlar. Benim daha önce çalışmadığım Başmelek Mika da bize dönüşüm çalışması için rehberlik edecek.

Başmelek Mika'nın Mesajı

Sizleri sevgi ile selamlıyorum,

Her birimiz sizinle çalışma zamanımız geldiğinde size kendimizi hatırlatıyoruz. Dönüşüm

7 Şub 2019

Ruhsal Ve Dünyasal Ailemiz


Frekansımız düşüp madde formuna geçiş yapmaya başladıktan sonra ruhsal ailemizle bir araya geliyoruz. Dünyada bedenlenmek için de dünyasal ailemizle var oluyoruz.

Hem ruhsal ailemiz hem de dünyasal ailemiz bizim ruhsal olgunluğa erişip kaynağa/yuvaya
ulaşmamız için bize yol gösteriyorlar. Bu yol gösterme ruhumuz için gerekli dersleri fark etmemiz yönünde oluyor. Şu an bulunduğumuz dualitede olgunlaşma daima pozitif öğreti ile olmadığı için negatif deneyimlerde yaşıyoruz.

5 Şub 2019

Tekamülsüzler



Tekamül, ruhsal yükseliş ve gelişme anlamında bir çok yerde kullanılıyor. Hem okuduğum hem de ortaya çıkan açılımlarla aldığım bilgileri, yazmam gereken zamanda yazıp, sizlerle paylaşıyorum. Eski yazıları okumak isterseniz buradan okuyabilirsiniz.


Daha önce tekamülsüzlerle ilgili ön bilgi verdiğim yazıyı da buradan okuyabilirsiniz.
Tekamülsüzler neler yapar ve biz ne yapmalıyız bildiğim kadarıyla bu yazıda sizlere onu aktaracağım.

3 Şub 2019

Bay Bay Demeniz Gereken Davranışlar


Türk Dil Kurumu Büyük Türkçe Sözlükte Davranış kelimesinin tanımı
davranış  1. Kişinin özellikle ahlak bakımından gösterdiği davranım. 2. Bir kimsenin içinde bulunduğu toplumsal, ekonomik ve kültürel koşullar dolayısıyle geliştirdiği ve onu aynı durumdaki kimselere yaklaştıran davranımların tümüne verilen ad. 3-Bir kimse ya da bir olay karşısında alınan durum.  BSTS / Eğitim Terimleri Sözlüğü 1974

davranış  Dıştan gözlemlenebilecek tepkilerin toplamı.  BSTS / Felsefe Terimleri Sözlüğü 1975


30 Oca 2019

Enerjisel Olarak Özel Günlerde Ne Yapabilirsiniz


Astrolojik olarak ve enerjisel olarak özel enerjiler barındıran günler yıl için de sık sık karşımıza çıkıyor. Konusu hakkında insanlar bu konuları önceden paylaşım yapıyorlar.
Bu günler ile ilgili bilgiler açığa çıktığında bir kaos hali ortaya çıkıyor. Benim bugün fark ettiğim kendi kendinize çalışma yapamayacağını düşünmenizden kaynaklanıyor. Bizim sizleri programlamamıza izin
vermeyin. Ruhunuz sizin için en güzel çalışmayı size sunar. Lütfen ruhunuzu dinleyin. Dua etmek, meditasyon yapmak, namaz kılmak… size en huzur veren yöntem neyse onu yapın ya da birleştirip

28 Oca 2019

İçsel Rehbere Ulaşmak


Yaklaşık beş yıldan beri insanlığın kendi içindeki rehbere ulaşabilmesi için ücretli ve ücretsiz bir çok çalışma yapıyorum. İstenilen ve kaçınılan bir durumun varlığı beni sürekli şaşırtıyor. Ya yaşamındaki sorunları çözümlemek için ya da ruhsal yetilerini geliştirmek için insanlar bana ulaşıyor.

Her ikisinde de varılması gereken hedef tek. İçsel rehbere ulaşmak. Siz içsel rehberinize ulaştığınızda yaşamınızdaki kilitleri açabilir ve hayatınızı değiştirebilirsiniz. Dışarıdan

26 Oca 2019

Ho'oponopono ile Bolluk ve Bereket Çalışması


Tüketim inancı ile değiştirilmeye çalışılan bilinçaltımız bir çok veriye maruz kalıyor. Bu verilerden dolayı bolluk ve bereket bilinci dengesini korumakta zorluk çekiyor.

Sadece alışverişinizi yaparken farkında olduğunuzda paranız da ona önem verdiğinizi fark eder ve sizinle olan ilişkisi değişmeye başlar.

Bu çalışmayı kendi bilinçaltınızdaki kayıtların durumuna göre 7,11,17 ya da 21 gün yapın. Kaç gün yapacağınızı bulmak için Kas Testi yapabilirsiniz. 

24 Oca 2019

Şifalanma


Bir çok kişi dünyada ruhsal gelişimine hastalıkları dahil ederek gelip, hastalık deneyimleri ile yaşamını sürdürüyor.

Bu yazı, tekamülünü hastalıkla yapma planını değiştirmek isteyenler için bireysel çalışma programı. Özgür irade gereği bir başkası adına lütfen bu çalışmaları yapmayın ya da hastalık deneyimi yaşayan çevrenizdeki insanları zorlamayın. Her şey zamanı geldiğinde
ortaya çıkar.

Bunu Yaşayan Tek İnsan Sen Değilsin



Dünya üzerindeki tüm insanlar uzun süreli ya da kısa süreli olumsuz yaşam döneminden geçiyor. Yaptığım çalışmalarda bazen kişi kendini öyle çıkmaza sokmaya çalışıyor ki şaşırıyorum.


Dünyadaki her insan özel ve değerli. Bunu başkalarına ispatlamak için yaşamınızı zorlaştırmanıza hiç gerek yok. Yaşam belirli dönemlerde zaten zorluğu beraberinde getiriyor. Ekstraya gerek yok.

23 Oca 2019

DNA Çalışmaları



Bu çalışmalar enerjisel düzeyde en derin çalışma enerjisini barındırır. Fiziksel ve ruhsal DNAmızda evrensel boyuttaki bütün bilgiler mevcut.

Bizim var olduğumuz tüm yaşam gezegenlerinin de çeşitli bilgi içeren gen kayıtları bu Ruhsal DNAmızda kayıtlı. Her bir yaşamda farklı genetik kodları hem Ruhsal hem de fiziksel DNAmızda aktif ve pasif durumda bulunuyor. Aktif durumda bulunan gen bizim
yaşamımızda davranışlarımızı belirleyen programı çalıştırıyor. Pasif durumdaki genler

Özgür İrade



Dünyaya gelen her ruhun bir ruhsal planı bulunduğunu birçok kere anlattım. 1 yaşında da olsa 80 yaşında da olsa her ruhun kendine özgü deneyimleri var. Bizlerin de bu ruhun deneyimine saygı duymamız gerekiyor.

Ruhsal planın her aşaması ince ince programlanıp planlanıyor. 18 yaşına kadar olan süreci ruh kendisine seçmiş olduğu vasil ya da vasileri ile birlikte gerçekleştiriyor. Bu vasilin illa anne ya da baba olmasına gerek yok. Kendisine en büyük katkıyı sağlayacak kendinden